-GUNIT- Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 spam !spam !spam !spam !spam !spam !spam !spam !spam !spam !
_Deza Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ' date='Jun 26 2009, 13:13' post='3963527']Pot sa fac si eu Spam cu tine Gunit :))=)))))))))))))))
_Deza Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ce nasol nu mai ascult pop never :| <_<de ce nob? :(' date='Jun 26 2009, 13:19' post='3963544']ce este de ras nush :-??o sa razi mai tarziu si tu :)
[Fanky] Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 de ce nob? :(o sa razi mai tarziu si tu :)Ma rog nush ce ai inteles tu :-j
[EliTe] Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 nu razi pt ca nu stii ce face gunit :))ce nasol nu mai ascult pop never :| <_<ce facusi ?
kylutza Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 In Head Hunters niciodata nu am vazut atatea certuri, iar atunci cand existau, persoana responsabila zbura din guild si era pusa pe KoS (nu ducea o viata prea buna). Nu s-a intamplat atat de des sa avem jucatori cu suspend. HH-ul tot timpul a fost o familie, am fost si suntem prieteni, inca iesim la suc, povestim, ne auzim la telefon, etc. Chiar daca nu sunt "activa-n" joc, aflu cam tot ce se intampla, toate neintelegerile care apar, ce membri noi mai sunt. Aflu, spre nemultumirea mea, ca mai nou jucatorii "ma pupa-n fund" - uneori prietenia este interpretata gresit, dar ma rog. Ca sa linistesc curiosii, nu ma pupa nimeni in fund, nu vad pentru ce ar face asta. Unii dintre noi ar trebui sa-si revizuiasca putin atitudinea fata de ceilalti. Nu avem nevoie de cuvinte ironice, de injurii, de jigniri. Nu vreau sa se ajunga la stadiul de "bisericutze" in clan, asta ar fi culmea. Cred ca ne putem comporta ca niste oameni civilizati. Spor la joc. P.S. Buna dimineata/Ziua la toti.
Ticalosss Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 In Head Hunters niciodata nu am vazut atatea certuri, iar atunci cand existau, persoana responsabila zbura din guild si era pusa pe KoS (nu ducea o viata prea buna). Nu s-a intamplat atat de des sa avem jucatori cu suspend. HH-ul tot timpul a fost o familie, am fost si suntem prieteni, inca iesim la suc, povestim, ne auzim la telefon, etc. Chiar daca nu sunt "activa-n" joc, aflu cam tot ce se intampla, toate neintelegerile care apar, ce membri noi mai sunt. Aflu, spre nemultumirea mea, ca mai nou jucatorii "ma pupa-n fund" - uneori prietenia este interpretata gresit, dar ma rog. Ca sa linistesc curiosii, nu ma pupa nimeni in fund, nu vad pentru ce ar face asta. Unii dintre noi ar trebui sa-si revizuiasca putin atitudinea fata de ceilalti. Nu avem nevoie de cuvinte ironice, de injurii, de jigniri. Nu vreau sa se ajunga la stadiul de "bisericutze" in clan, asta ar fi culmea. Cred ca ne putem comporta ca niste oameni civilizati. Spor la joc. P.S. Buna dimineata/Ziua la toti. chestiile astea .. poti sa le postezi pe forumul guildei HH ... .. incercati sa evitati discutiile astea aici .... mc .. bafta la joc
kylutza Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Le-am postat aici pentru ca toti membrii intra mai des aici decat intra pe forumul HH. Nu am spus niciun secret. Certuri au fost o gramada aici pe forum, deci lumea este la curent cu ele. Plus ca nu astept raspuns in scris, mai degraba raspuns in fapte.
Tsu_Xing Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 n-ai cu cine kyla :) Asta face cs-ul si anceinturile din om ;)
[EliTe] Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 In Head Hunters niciodata nu am vazut atatea certuri, iar atunci cand existau, persoana responsabila zbura din guild si era pusa pe KoS (nu ducea o viata prea buna). Nu s-a intamplat atat de des sa avem jucatori cu suspend. HH-ul tot timpul a fost o familie, am fost si suntem prieteni, inca iesim la suc, povestim, ne auzim la telefon, etc. Chiar daca nu sunt "activa-n" joc, aflu cam tot ce se intampla, toate neintelegerile care apar, ce membri noi mai sunt. Aflu, spre nemultumirea mea, ca mai nou jucatorii "ma pupa-n fund" - uneori prietenia este interpretata gresit, dar ma rog. Ca sa linistesc curiosii, nu ma pupa nimeni in fund, nu vad pentru ce ar face asta. Unii dintre noi ar trebui sa-si revizuiasca putin atitudinea fata de ceilalti. Nu avem nevoie de cuvinte ironice, de injurii, de jigniri. Nu vreau sa se ajunga la stadiul de "bisericutze" in clan, asta ar fi culmea. Cred ca ne putem comporta ca niste oameni civilizati. s au facut recrutari aiurea <_< cei vechi se inteleg si sunt uniti este exp mic si foamea este mare => certuri am putea rezolva o parte din certuri daca nu ne am mai prezenta la CS sa vedem care sunt pt HH in guild si care pt cs/ancients comunicare intre guild masteri mai ca nu exista si fiecare recruteaza cum il taie capu si acuma se cearta 2 pe guild din cauza la ancients #-o
uLise Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ce conteaza mu cand a murit michael jacksonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndaca murea un politician roman nici nu ma interesa :| :((((((((