_Deza Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ' date='Jun 26 2009, 00:41' post='3962207']incercati sa nu mai mintiti ( unu minte ) -_- si sa va asumati faptelechill all plix :)g a facut pk, apoi si-a cerut scuze si a vrut sa restituie spotul.0rion nu l-a mai acceptat.asta e tot,niciunu nu poarta ranchiuna,asa ca treceti peste.
dev Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 daca ti-ai cerut scuze si le-ai lasat spotu, atunci np :P@Psy, te prind eu afeca fraere si-ti dau omorul >:)DAAAAAIII!!!Cand vei fi activ in joc vei avea dreptul de a face un comentariu. Acelasi lucru si lui dev.De la 2:57 :)... SUPERBA! http://www.youtube.com/watch?v=A1cV3USI_8o...feature=relatedLa revedere ... nu ne-am tras de sireturi ... nu-ti permit sa-mi "dai ordine" ... mai ai de "crescut" in ochii tuturor pana sa ajungi sa zici ceva si sa se faca ... oricum in fata mea ... esti veriga slaba ... parerea ta = 0 barat ...Ah ... da ... si permisiunea ta = 0 barat ...Ahhh ... da ... ce urmeaza in cateva zile ... e priceless >:) :> ... si multi asteapta demult asta :>Pentru toate celelalte ... exista 0 barat card :rofl2:
_Lexa_ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 DAAAAAIII!!!La revedere ... nu ne-am tras de sireturi ... nu-ti permit sa-mi "dai ordine" ... mai ai de "crescut" in ochii tuturor pana sa ajungi sa zici ceva si sa se faca ... oricum in fata mea ... esti veriga slaba ... parerea ta = 0 barat ...Ah ... da ... si permisiunea ta = 0 barat ...Ahhh ... da ... ce urmeaza in cateva zile ... e priceless >:) :> ... si multi asteapta demult asta :>Pentru toate celelalte ... exista 0 barat card :rofl2:Ca de obicei, nu stii sa digeri o observatie. Iti dai prea multa importanta daca tu crezi ca trebuie "sa cresc" in ochii tai. Pur si simplu nu vad "necesar" comentariul cuiva care nu face decat sa intarate alti jucatori. Daca erai activ si stiai ce se intampla, venea unul care isi dadea cu parerea ca si cum ar stii despre ce e vorba... yeah, right... erai de acord 100%. Ce naiba, intra 1 ora pe saptamana si stie la fel de multe ca tine, e mai indreptatit decat tine si alti jucatori care stiu despre ce e vorba, a caror parere chiar merita respectata sau luata in considerare.Daca venea comentariul din partea lui rhazek, [Pupak], Blader, Cristal sau a oricarui jucator activ... "Ba, asta joaca, poate ca stie despre ce e vorba. Poate ca asa o fi.". Dar cand vine unul si zice asa... sa nu-l numesti bagator de seama? Pretty much no.Ah, si despre respectivul "priceless"... parca il urai, il mascareai 8-|... Acum e priceless?In fine, da-i un log off la user, uita-te la reply-urile tale ca si cum n-ar fi ale tale si poate observi ca nu sunt cum ar trebui.Neata!
_Lexa_ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 N-avem cum sa-i ajungem prea repede, nab ^_^. Trebuie sa facem 12 ore de spam :)). Vrei sa te urci pe pereti :))?http://www.trilulilu.ro/Rusen1959/fe06e3aaeee0a2