Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Dintrun joc a devenit o nesimtire

http://img134.imageshack.us/img134/4295/screen062518430000.jpg

http://img522.imageshack.us/img522/2125/screen062518430001.jpg

Gunit....pe 97 aveai alt caracter(ca om ma refer), observ ca acum este prea mare foamea de rr

Finally ... :beer:

Aici poti sa-i dai in "cap" :)

Posted

nu vreau ma sa ii dau in cap...acel forum este facut de mantuiala...nimic nu se ia in considerare

vreau sa arat ce oameni suntem...unde sa ajuns ptr niste lvl

el are nush cate rr putea face lvl pe orice spot si fara sa faca pk mie

Posted

nu vreau ma sa ii dau in cap...acel forum este facut de mantuiala...nimic nu se ia in considerare

vreau sa arat ce oameni suntem...unde sa ajuns ptr niste lvl

el are nush cate rr putea face lvl pe orice spot si fara sa faca pk mie

Cunoastem ... dar trebuie sa ne adaptam sistemului ... ori faci fatza, ori te retragi cu fruntea sus :D ...

Incet incet va fi plin de aceste ... "fenomene" ... ca deja-s 80% ... :error: :crazy:

Guest -Psycho-
Posted

se face orice...e chaos...

Posted

ti`am explicat... eram nervos ca mi`a cazut corentu mi`am cerut scz si ti`am lasat spotu... -_-

nimic din ce spui nu este adevarat...dar nu vreau sa mai fac tam tam....imi pare rau ca tocmai noi cei care jucam de mult pe acest server si ne cunoastem intre noi facem acesturi gesturi

ce sa mai zicem de cei noi ???

ma rog...nu am nimic cu nimeni este un joc si il tratez ca atare...

bafta all

Posted

ti`am explicat... eram nervos ca mi`a cazut corentu mi`am cerut scz si ti`am lasat spotu... -_-

nimic din ce spui nu este adevarat...

incercati sa nu mai mintiti ( unu minte ) -_- si sa va asumati faptele

Posted

naspa ca unii nu s-au prins ca nu poti impaca 4 guilde -_-

daca nu pot intelege faptul ca o alianta e doar o guilda mai mare, get the fuck out

Posted

tu chiar crezi ca ma intereseaza pe mine ce zici tu aici? ai impresia ca o sa cer vreodata voie cuiva sa-mi dau cu parerea? vezi-ti lungu' nasului acolo iubi -_-

Lungul nasului meu e chiar foarte ok. Cand vei fi activ, vei stii ceea ce se intampla cu adevarat, atunci iti permiti sa iti dai cu parerea. Altfel, esti un bagator de seama si nu-mi plac bagatorii de seama. Ok? Parerile care arata ca si cum ai avea habar despre ce e vorba fara un fundament sau o suma de cunostinte pe baza respectivului subiect nu-mi plac.

Guest Pedobear^
Posted

baieti , fete , hai sa ne calmam ... let's play "jump rope"

http://img38.imageshack.us/i/2n9kmipk.gif/

Posted

GUNIT avertisment personal :) de la mine direct. Inca una si s-a umplut paharul..nu conteaza numarul de reseturi si faptul ca esti activ.Acest fel de caractere nu ne fac cinste ...

PS sly ba deloc..ptr mine 1 esti unul din putinii cu care se poate vorbii arround here..si m-as fi bucurat sa si joci alaturi de noi :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...