Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest -Psycho-
Posted

ma lexana haide pe serv 1 putin sa discutam ceva

Posted

ce e cu atata suparare Sly? :) Eu 1 cand intru pe forum o fac in fuga, nu ai vazut ca rasp mele sunt doar spam? :) Nu am timp sa citesc ce s-a scris si cine a scris

Posted

Nu e vorba de tine Manule, vorbesc în general, de câteva pagini simt că nici nu exist în acest topic, eu sper să ma înşel.Şi chiar dacă e să fie adevărat...cine sunt eu?

Băieţilor din Sicily le mulţumesc profund, dar nu am nici timpul şi nici nu mă pot muta dintr-un topic în altul, eu zic că ţine de personalitate şi mai mult decât atât nici nu voi mai posta pe Linkmania, oricum dacă o să mai revin nu o să uit de topicul vostru, cine vrea să mai vorbească cu mine am un id. la semnătură, mulţumesc din nou tuturor.Sunt din acest guild chiar dacă mulţi nu ia considerare asta.

Guest uLise - Mg
Posted

booooooooooring si de mu m-am lasat

hello la toti ^_^

Posted

Parcă nici n-aş exista în topicul ăsta, în fine...nu mai postez aici niciodată. :|

ce e cu atata suparare Sly? :) Eu 1 cand intru pe forum o fac in fuga, nu ai vazut ca rasp mele sunt doar spam? :) Nu am timp sa citesc ce s-a scris si cine a scris

cum zice si tzu :P

doar sti ca esti fanu nr 1 al meu :D

Posted

Nu e vorba de tine Manule, vorbesc în general, de câteva pagini simt că nici nu exist în acest topic, eu sper să ma înşel.Şi chiar dacă e să fie adevărat...cine sunt eu?

Băieţilor din Sicily le mulţumesc profund, dar nu am nici timpul şi nici nu mă pot muta dintr-un topic în altul, eu zic că ţine de personalitate şi mai mult decât atât nici nu voi mai posta pe Linkmania, oricum dacă o să mai revin nu o să uit de topicul vostru, cine vrea să mai vorbească cu mine am un id. la semnătură, mulţumesc din nou tuturor.Sunt din acest guild chiar dacă mulţi nu ia considerare asta.

Pacat ca "pierdeti" asemenea persoane, cu caracter si bun simt...in defavoarea unora care n'au nicio legatura cu acest guild. :)

Posted

Pacat ca "pierdeti" asemenea persoane, cu caracter si bun simt...in defavoarea unora care n'au nicio legatura cu acest guild. :)

si mie imi pare rau ca nu joaca sly, are un caracter de nota 10 :)

Posted

Dintrun joc a devenit o nesimtire

http://img134.imageshack.us/img134/4295/screen062518430000.jpg

http://img522.imageshack.us/img522/2125/screen062518430001.jpg

Gunit....pe 97 aveai alt caracter(ca om ma refer), observ ca acum este prea mare foamea de rr

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...