fade Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 so far, avemBogz - gmAsrai - asistant gmEliTe\m/Tsu^_^PuiHannibal (fury)RazorOneuL1seputsakrapuElfp4nter4GeooIonMaresalredbullPerlaimi pare rau bunny si lance ca a trebuit sa va scot. nu aveam loc pentru cei pe care i-am recrutat azi. se va rezolva in viitorul apropiat cu locurile. sper. pana una alta, sa stiti ca aveti loc in guild, no matter what:)
Lancelot Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 hmm krapu e cel cu care m-am razboit eu de atatea ori pe aici?:)
Lancelot Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 well have fun ..si asa nu stiu la ce intensitate o sa joc eu :) sa vedem ce si cum
Elyan Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 so far, avemBogz - gmAsrai - asistant gmEliTe\m/Tsu^_^PuiHannibal (fury)RazorOneuL1seputsakrapuElfp4nter4GeooIonMaresalredbullPerlalol @redbull, joaka si uratu? ^^
bunny Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 so far, avemBogz - gmAsrai - asistant gmEliTe\m/Tsu^_^PuiHannibal (fury)RazorOneuL1seputsakrapuElfp4nter4GeooIonMaresalredbullPerlaimi pare rau bunny si lance ca a trebuit sa va scot. nu aveam loc pentru cei pe care i-am recrutat azi. se va rezolva in viitorul apropiat cu locurile. sper. pana una alta, sa stiti ca aveti loc in guild, no matter what:)np, eu oricum nu joc. :D
Asrai Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Nu el ... e doar Jack-ul din el :rofl2: E qJack-ul din el . Sadi e copil cu q-ul lui pe langa red.
liquidlove Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ti-am cerut party davias castel,2h am zis "Party plssssssssssssssssssssssssssss" Si nu mi-ai dat :(
liquidlove Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 :( Da ti rog,ma ierti :(MU is mi life !!! I neeeeed partyyyyy,plssssss !
liquidlove Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Da nu stiu,ca nu prea pot lasa afk cu BK'ul ,am intrat azi asa,4 fun . Din 9 aprilie ma bag si joc serios :wub:50+ Numele ca asta de pe forum .