Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Neah, vei afla singur ca acele 2 profile sunt fake-uri :).

yyyyyyyyyyyeah...si uite asa ne invartim in cerc

tu chiar crezi ca mai am vreo datorie aici? mie deja dovezile imi par coplesitoare, nu mai am nevoie de nimic :>

cum iti place tie sa minti lumea :(

Posted

yyyyyyyyyyyeah...si uite asa ne invartim in cerc

tu chiar crezi ca mai am vreo datorie aici? mie deja dovezile imi par coplesitoare, nu mai am nevoie de nimic :>

cum iti place tie sa minti lumea :(

Iti este frica de faptul ca daca dai pm la cel / cea care are profilul respectiv vei avea o dezamagire :(?

Posted

Luciane, daca este sa minta lumea, este greseala ei, pt ca se minte singurica/singurel.

Lix, daca totusi acele profile sunt niste fake-uri, gandeste-te ca cineva poate raspunde de pe ele, spunand foarte bine ca ea este "reala" si nu te cunoaste... samd.

Posted

1 Terminati

2 Nu ma intereseaza chiar deloc daca lexa/lixandra e un el sau o ea.Pentru mine 1 e irelevant.Atata timp cat isi vede de treaba in guild

3 Discutiile pe aceasta tema le veti continua pe pm

4 Sid aca e o fata si nu e ea..si prefera sa prezinte alte poze tot treaba ei este.

Geez

Posted

^ma rog <_<

Iti este frica de faptul ca daca dai pm la cel / cea care are profilul respectiv vei avea o dezamagire :(?

si ce-ar putea sa-mi spuna? ca de fapt tu minti. fiecare ma indreapta catre celalalt. esti o persoana tare dubioasa :|

fa doar o afurisita de poza, ce-i asa greu? arati urat? ca eu nu cred :|

Luciane, daca este sa minta lumea, este greseala ei, pt ca se minte singurica/singurel.

da ma, dar e aiurea sa minti lumea in halul asta

si nu pe oricine, cica "prieteni" domne -_-

nu inghit actele de genu'

Posted

Lix, daca totusi acele profile sunt niste fake-uri, gandeste-te ca cineva poate raspunde de pe ele, spunand foarte bine ca ea este "reala" si nu te cunoaste... samd.

She`ll have to proove it. Guess what: she / he can`t :D.

Posted

^ma rog <_<

si ce-ar putea sa-mi spuna? ca de fapt tu minti. fiecare ma indreapta catre celalalt. esti o persoana tare dubioasa :|

fa doar o afurisita de poza, ce-i asa greu? arati urat? ca eu nu cred :|

da ma, dar e aiurea sa minti lumea in halul asta

si nu pe oricine, cica "prieteni" domne -_-

nu inghit actele de genu'

just let it go... :)

lix, in fatza lor deja acele fake-uri au un atu, si anume ele sunt "argumentele" ca tu "minti" ... chiar daca nu e asa.... sinceritatea ta este pusa la indoiala, nu haifaiv-urile lor... samd.

si hai sa terminam cu discuta asta, ca n-am chef de warn up... si asa am ajuns la 60% :>

Posted

crede-ma, e mai bine asa. Daca e o prietena adevarata, asa cum se presupune ca ar fi, o sa dovedeasca tot ce are de dovedit... si in acelasi timp, daca tu ii esti prieten ai incredere. :)

Posted

gata, terminati, eu i-am spus parerea, ma mai amuz si eu, intradevar nu e ok sa te dai drept altcineva ca sa te integrezi mai usor intr-un grup, fi tu insuti si o sa ai mai mult de castigat ;)

Posted

just let it go... :)

lix, in fatza lor deja acele fake-uri au un atu, si anume ele sunt "argumentele" ca tu "minti" ... chiar daca nu e asa.... sinceritatea ta este pusa la indoiala, nu haifaiv-urile lor... samd.

si hai sa terminam cu discuta asta, ca n-am chef de warn up... si asa am ajuns la 60% :>

Well, you`re right, ultimul reply legat de lucrul asta.

E 20% un "argument". Ca sa faca argumentul 100% sau de necontestat trebuie sa vina cu dovezi de la respectiva persoana ceea ce nu va putea sa faca niciodata de pe nici un site, de orice natura / gen.

si in acelasi timp, daca tu ii esti prieten ai incredere.

Pe forumul asta exista un singur prieten: Magnumutzu fiindca am avut tangente in real life :). In rest, relatii de amicitie. O persoana stie destul de bine cum "tratez" "relatiile" de pe forumul asta :). "Prieten" e un cuvant mult prea mare pentru un forum de gaming, pentru o activitate adiacenta ce tine doar de un chat in culori si cateva cuvinte schimbate.

Poate ca cei care tot spun ca stiu sa faca diferenta intre real life isi vor da seama, pana la urma, ca nu poti numi prieten pe cineva cu care doar vorbesti / corespondezi pe chat / mess / forum.

Toate astea fiind spuse, back to work. Lucian, astept pe pm sau posteaza unde vrei confirmarea ca acel profil e real. Ah, stai... nu vei putea face lucrul asta :).

Posted

intradevar nu e ok sa te dai drept altcineva ca sa te integrezi mai usor intr-un grup, fi tu insuti si o sa ai mai mult de castigat ;)

OMFG

naomi owned a 2-a oara in 5 minute :o

zuuuuuuuuuuuuuumaaaaa fa ce zice cola5...ca esti pe dinafara :X:X:X:

Bun

Primul profil : Adelina.

e fake :) E cont facut la vrajeala de niste baietasi. Sunt cel putin 5 fete diferite in pozele respective.

Al doilea profil : Roxxy.

Posibil sa fie cont real, sanse 50-50%, dar ceea ce ma intreb eu, e de ce nu are top friends ? La atatia friends, SIGUR ar fi trebuit sa aiba top friends :)

Asta din cata experienta am eu in hi5, care e cam mare :)

Singura posibilitate sa o credem pe Lexa, e o poza cu ea si cu fetitza :)

ah radule , si sa-ti spun asa delicat..

hi5-ul si chestille alea nu se canta :)

Posted

hai ma, doar nu va certati acum pentru o aiureala... lexa mi-a dovedit ca poate sa lase deoparte atitudinea aia d fite, deci in ochii mei a crescut, intradevar e doar un joc, nu mai luati totul asa personal

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...