i sin Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Guess what, tu esti si mai prost #-o . Va grabiti ca fetele la maritat sa trageti concluzii :)).VENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Lucian Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 eu tot nu pricep care e faza?! indiferent cum ar arata, ganditzi-va ca macar gandeste spre deosebire de multe alte "caractere" de pe acest forum :) in viata aspectul nu inseamna totul!Nevertheless, cine este suficient de credul sa creada ca o pitzipoanca, asa cum e aia, ar fi macar in stare sa scrie coerent este suficient de credul sa creada si un posibil viitor al acestei povesti. Sorry Lex, nothing personal, it's just my opinion.da...stii, nu prea conteaza cum arata. mai aiurea e faptul ca si-a tras foloase de pe urma pozelor, asta ma supara pe mine de la bun inceput :lol:
lixandra Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Stai linistit, Zu :). M-am obisnuit, insa incapatanarea e un defect de care nu scap si pe care nu-l pot corecta. Nu ii e greu sa dea pm la respectivele si sa zica: "Ia uite, ma / ba, e una care se da drept tine pe forum. Cine spune adevarul, ea sau tu?". Mare branza :)).
i sin Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Stai linistit, Zu :). M-am obisnuit, insa incapatanarea e un defect de care nu scap si pe care nu-l pot corecta. Nu ii e greu sa dea pm la respectivele si sa zica: "Ia uite, ma / ba, e una care se da drept tine pe forum. Cine spune adevarul, ea sau tu?". Mare branza :)).cine minte face herpesai 15:-h
dan!el Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Da Lix, ai dreptate. Sincer sa fiu nici eu nu m-as astepta sa fi persoana din poza.@fyi Lucian, pe hi5 nu sunt datele reale ale nimanui, poti pune ce data de nastere vrei, poti face chiar si mai mult de un hi5. Nu esti limitat de nimic.ca tot veni vorba de HI5, uitati-va ce spune omuletul asta >:)http://www.trilulilu.ro/GeorgeGrG/c0093d285ed28a
Lucian Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Stai linistit, Zu :). M-am obisnuit, insa incapatanarea e un defect de care nu scap si pe care nu-l pot corecta. Nu ii e greu sa dea pm la respectivele si sa zica: "Ia uite, ma / ba, e una care se da drept tine pe forum. Cine spune adevarul, ea sau tu?". Mare branza :)).si de ce as da pm? eu nu incerc sa conving lumea ca esti tu in poze, incerc sa ii conving ca nu esti tu...si cam reusesc :Drandul tau sa ne iei fata la toti cu o poza cu HHunterz. e atat de simplu si o dovada incontestabila. a da, arata-mi si degetul mijlociu in poze...ca sa fie mai sigura treaba :))Da Lix, ai dreptate. Sincer sa fiu nici eu nu m-as astepta sa fi persoana din poza.@fyi Lucian, pe hi5 nu sunt datele reale ale nimanui, poti pune ce data de nastere vrei, poti face chiar si mai mult de un hi5. Nu esti limitat de nimic.ca tot veni vorba de HI5, uitati-va ce spune omuletul asta >:)http://www.trilulilu.ro/GeorgeGrG/c0093d285ed28amie comment-urile din partea alora care chiar cunosc persoana din pozele de pe profilul de pe hi5 imi ajung. si vorbele tale se aplica in ambele cazuri. si lixandra poate face la fel
lixandra Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ar fi prea usor ;). Repet si aici, poate iti este greu sa intelegi: nu am nimic de dovedit, mai ales in fata voastra.
dan!el Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 si de ce as da pm? eu nu incerc sa conving lumea ca esti tu in poze, incerc sa ii conving ca nu esti tu...si cam reusesc :Drandul tau sa ne iei fata la toti cu o poza cu HHunterz. e atat de simplu si o dovada incontestabila. a da, arata-mi si degetul mijlociu in poze...ca sa fie mai sigura treaba :))mie comment-urile din partea alora care chiar cunosc persoana din pozele de pe profilul de pe hi5 imi ajungipoteza mea era urmatoarea : ca ar putea fi ambele profile ale ei.nici eu nu cred ca profilul sau pozele sunt ale lixandrei, am enumerat mai sus motivele mele.
Ticalosss Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 omg .. si aici discutii ... e ceva in aer ... v-a patruns criza ... mai iesiti din casa ... mai luati o gura de aer .. si incetati odata ... vreau sa vad dragoste si pasiune ... :wub: multa caterinca .. si spam la greu ... :banana2: nubsteri :baby:
Guest Pedobear^ Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 so ... are there any young girls here ? Pedobear would like some lolis right about now. .. BRING LOLIS TO PEDO ... !!!
Alexandru Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 nu am contestat caracterul lexei, este doar vorba ca se da drept cine nu e, electricu se dadea drept electra... mare branza, pentru aia am ramas in continuare amici, si il respect pentru ceea ce este nu pentru cine este, la fel si cu lexa, doar ca, cateodata are aere
Lucian Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 nu am contestat caracterul lexei, este doar vorba ca se da drept cine nu e, electricu se dadea drept electra... mare branza, pentru aia am ramas in continuare amici, si il respect pentru ceea ce este nu pentru cine este, la fel si cu lexa, doar ca, cateodata are aereeu din cat am avut "placerea" de a discuta cu lexa, nu prea mi s-a parut a fi fata...nu stiu de ce :Ddar ma rog, fata mi s-a spus ca e ca s-a vorbit prin tel cu cativa prieteni comuni. dar naiba, sa ai atatia prieteni prin capitala si sa nu vrei sa te intalnesti cu ei? de ce? sau macar o poza prin care sa elucidezi odata misterul asta? mare branza daca minte, dar macar sa nu ne mai ia de prosti cu argumente gen "n-am ce sa va dovedesc :)"pai cum nu? nici macar persoanelor cu care pretinzi ca esti prietena? da vina pe ce? incapatanare si orgoliu? pai asta fac toti cand sunt pusi in situatii oarecum jenante, stiu
Guest Cola5 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 travestitule iti place sa iei pula in cur ? duamne ce uameni ...
THuG-Radu Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 oare de ce am avut indoieli de la bun inceput despre "ea" :)BunPrimul profil : Adelina.e fake :) E cont facut la vrajeala de niste baietasi. Sunt cel putin 5 fete diferite in pozele respective.Al doilea profil : Roxxy.Posibil sa fie cont real, sanse 50-50%, dar ceea ce ma intreb eu, e de ce nu are top friends ? La atatia friends, SIGUR ar fi trebuit sa aiba top friends :)Asta din cata experienta am eu in hi5, care e cam mare :)Singura posibilitate sa o credem pe Lexa, e o poza cu ea si cu fetitza :)
Guest Pedobear^ Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 mie mi-o zis Razor ca o vorbit cu dansa la telefon ... dar oricum .. chiar va intereseaza ?! eu unu i don't give a flying fu.ck...
Guest Pedobear^ Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Eu zic sa il sunam pe Dan Diaconescu si pe Luis Lazarus sa investigheze ... eventual sa faca si un poll la tv "Este Asrai fata sa nu ?!" cu invitati special Roxy Man3lista , Marian Fabulosu si Nikita Din Militari!
lixandra Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Sunt curioasa cati isi vor cere scuze dupa ce se va vedea cine minte :-?.