Carp Angler Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 bafta crapulemersi , baaaaah petrare am luat si eu permisu ala :cool2: , si ca sa vezi dovada de intelepciune la semnatura scrie Crap :crazy:
Alexandru Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 mersi , baaaaah petrare am luat si eu permisu ala :cool2: , si ca sa vezi dovada de intelepciune la semnatura scrie Crap :crazy:nab :)
Carp Angler Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 lasa ca nabu de mine are dala cu UE cu stelutze and ShiT + ou ala transparent =))^_^ ^_^ ^_^
dev Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Sa nu fi un sofer ca permisu ... transparent ... ca daca vei fi ... zi-mi si mie numarul tau de inmatriculare sa ma bag pe cealalta stradutza cand te zaresc :D
Carp Angler Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 buuuuuuhuuuuuuuuuhuuuuuuuuu dev <_< ^_^ poate dupa bac un gather ma opresc direct pe terasa ;;)
dev Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 buuuuuuhuuuuuuuuuhuuuuuuuuu dev <_< ^_^ poate dupa bac un gather ma opresc direct pe terasa ;;)Sa speram ca nu direct in bar ... adica prin tejghea :D
Alexandru Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 amiiiiiiiiiiiice, te ador. 2 in 1 =))cica intru eu pe hi5-ul astuia si ma apuc sa ma uit...la...fetele de pe acolo :Ddau intai de asta. look familiar? exact. da' ceva nu se leaga, sunt 2 fete pe acelasi profil. asa ca ma gandesc sa apelez la mereu binevoitoarea si prea descurcareata LuckyShot :lol:prin puterile supranaturale ce le detine, VOILAsi ca sa nu mai fie dubii... lixandra zi de nastere -> 10 Iulie 1988roxy zi de nastere -> 25 mai 1989BUSTED BIATCHstiam eu ca am dreptate :crazy:ma intreb oare dupa cine vi s-au aprins calcaiele pana acum :))oare de ce am avut indoieli de la bun inceput despre "ea" :)
i sin Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 oare de ce am avut indoieli de la bun inceput despre "ea" :)owned
Lucian Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 oare mai dam de el/ea pe aici? :Deu zic sa-i cereti poza cu o foaie in mana pe care sa scrie HHunterZ :))
Schatzi92 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 pai "Ea" "el" dc dubiu ? m`am uitat la alea 2 si m`am gandit la posibilitatea ma daca is surori si seama atat de bine ? chiar daca e 1 an intre ele v-ati gandit >?
i sin Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 pai "Ea" "el" dc dubiu ? m`am uitat la alea 2 si m`am gandit la posibilitatea ma daca is surori si seama atat de bine ? chiar daca e 1 an intre ele v-ati gandit >?wtf...nici sa rad nu pot
Schatzi92 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 poate is surori =)tre sa aflam problema =))vrem marturisire !
Guest RobertBK Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 pai "Ea" "el" dc dubiu ? m`am uitat la alea 2 si m`am gandit la posibilitatea ma daca is surori si seama atat de bine ? chiar daca e 1 an intre ele v-ati gandit >?pretene mai frumos de atat nu pot sa ti-o zic ... esti PROST .
lixandra Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 pretene mai frumos de atat nu pot sa ti-o zic ... esti PROST .Guess what, tu esti si mai prost #-o . Va grabiti ca fetele la maritat sa trageti concluzii :)).
dan!el Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 eu tot nu pricep care e faza?! indiferent cum ar arata, ganditzi-va ca macar gandeste spre deosebire de multe alte "caractere" de pe acest forum :) in viata aspectul nu inseamna totul!Nevertheless, cine este suficient de credul sa creada ca o pitzipoanca, asa cum e aia, ar fi macar in stare sa scrie coerent este suficient de credul sa creada si un posibil viitor al acestei povesti. Sorry Lex, nothing personal, it's just my opinion.