Guest uLise - Mg Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 nu ma cred zeitate, doar vreau sa va vedeti de ale voastre. iti dadea legionarul pm sa-ti lase spot daca nu te cunostea? :)) sa fim seriosi. gogosile astea arunca-le cui le inghitenu m-am crezut mai presus de restu. asta e parerea voastra. am jucat pana acuma strict dupa regulament, exceptand faza cu dupele pentru care mi-am ispasit pedeapsa.ce te face sa crezi ca honey nu este o guilda mai unita decat zohan? la urma urmei eu am pus bazele acestei guilde si sincer sunt multumit de ce a iesit pana acuma. zohan a fost la vremea ei, cum honey este acum, si peste ceva timp va fi si honey o amintire. totul este efemer, nu mai traiti in trecut :)don't talk sh*t zohan inca este o guilda mare si unita ;) doar daca nu faci tu parte din ea nu inseamna ca nu mai exista , in momentul de fata zohan are siege alaturi de alianta :DHH a fost in trecut si este si acuma :P
dev Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Tzu ... sti de ce plang? :crybaby: DE MAINE MERG LA LUCRU!!! SI O SA URASC SAMSUNG-UL CAT TRAIESC!!!
Tsu_Xing Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 inteleg :P Deci maine dimineatza, cat am eu examen, intri pe Tsu =))
[EliTe] Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 inteleg :P Deci maine dimineatza, cat am eu examen, intri pe Tsu =))intre ce ore sa vad daca pot -_-
Tsu_Xing Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 ' date='Jun 16 2009, 19:32' post='3932558']intre ce ore sa vad daca pot -_-pai eu dimineata am examen. Zi la ce ora poti intra si ii zic lui taik-miu sa inchida calcu ca de sunat nu o sa ma poti suna ca cel mai probabil o sa fiu in examen.De venit acasa, vin pe la un 1-2 cred :)
Alexandru Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ce diperatzi astia sa vanda ancienturile :)) Cand aveam noi castelu nici un topic , acum e plin :bananadance2: Urla foamea in ei :nanana:au ajuns sa rada de noi cum ne certam pe ancient si vindem, daca vad pe cineva ca vinde ancient am sa rog sa fie scos din a lianta, indiferent cine ar fi, au fost avertizati de atata timp si nimic
[EliTe] Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 pai eu dimineata am examen. Zi la ce ora poti intra si ii zic lui taik-miu sa inchida calcu ca de sunat nu o sa ma poti suna ca cel mai probabil o sa fiu in examen.De venit acasa, vin pe la un 1-2 cred :)eu la 12 plec spre bucuresti :-s nb -_-
Guest ruddyrullz Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Salutare HH.Baieti, si cand ma refer la baieti ma refer la jucatorii vechi,prieteni,colegi de party si pk, etc. Care ma cunosc si stiu cand vb serios nu prea o zic altfel... ce se intampla aici?http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=293007Sau faze cum ca s-ar vinde iteme ancient facute de membri guildei pentru altii. Eu nu am char propiu pe versiunea asta, dar daca as avea as fi fost in HH de mult, si ca sa vad asemenea lucruri mi-as fi bagat de mult piciorul in el de joc si de treaba. Nu va cert ca nu sunt mama voastra, dar ca un vechi membru HH am un anumit orgoliu si as dori sa nu mai vad cum imaginea clanului e tarata prin noroi.+nu inteleg de ce a intrat iReaL in HH in primul rand, cand pe a 2 bd faceam KoS din cauza jignirilor aduse clanului si a membrilor sai.In fine, va doresc sanatate in continuare si sper sa aud de bine. :tiphat:
Lancelot Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 da ruddy in mare ai dreptate :) si imi pare rau ca nu ai si tu un caracter micut pe la noiPS cu Real am rezovlat problema..din pacate credeam ca omul se schimba cu timpul..si-i acordasem o sansa :)