lixandra Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Unde?http://www.trilulilu.ro/bebicualex/242ab70bd9ad27 :rofl1: S.C. ART S.R.L. :rofl1:
lixandra Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Neata :)! Ce-a patit userul celalalt? L-a papat Bau-Bau?
Guest The*Beast Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 hai sa va zic una tare :)Profa, la scoala, incercand sa stimuleze mintile scolarilor, a intrebat: - Ce este rosu aprins si stralucitor? Bula sare si raspunde: - Un camion de pompieri!?! - Nu, zice profesoara, dar imi place cum gandesti. Altcineva? Maria zice: - Un mar? - Corect! zice profesoara. Apoi Bula zice: - Am si eu o intrebare... Ce este lunga, tare, rotunjita, cu par la un cap, si o bagi si scoti din gura? - Bula !!!...tipa profa. Noi nu vorbim asa aici!!! La care, Bula zice: - Periuta de dinti!!! Dar imi place cum ganditi!........
l33tsk33t Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 hai sa va zic una tare :)Profa, la scoala, incercand sa stimuleze mintile scolarilor, a intrebat: - Ce este rosu aprins si stralucitor? Bula sare si raspunde: - Un camion de pompieri!?! - Nu, zice profesoara, dar imi place cum gandesti. Altcineva? Maria zice: - Un mar? - Corect! zice profesoara. Apoi Bula zice: - Am si eu o intrebare... Ce este lunga, tare, rotunjita, cu par la un cap, si o bagi si scoti din gura? - Bula !!!...tipa profa. Noi nu vorbim asa aici!!! La care, Bula zice: - Periuta de dinti!!! Dar imi place cum ganditi!........Prea tare asta :Profa, la scoala, incercand sa stimuleze mintile scolarilor, a intrebat: - Ce este rosu aprins si stralucitor? Bula sare si raspunde: - Un camion de pompieri!?! - Nu, zice profesoara, dar imi place cum gandesti. Altcineva? Maria zice: - Un mar? - Corect! zice profesoara. Apoi Bula zice: - Am si eu o intrebare... Ce este lunga, tare, rotunjita, cu par la un cap, si o bagi si scoti din gura? - Bula !!!...tipa profa. Noi nu vorbim asa aici!!! La care, Bula zice: - Periuta de dinti!!! Dar imi place cum ganditi!........copy+paste -_-
uLise Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 copy+paste -_-ca de paste , cand vopsesti ouale , vopsesti bancurile -_-
Guest The*Beast Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Hai ma de-alde 6 cai , 2 cai frumosiClick aici!!!!hit mit tix!
lixandra Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 pacat ca multe sunt blocate :>La cerere sau ai fost prea cuminte?