uLise Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 n-am mai schimbat av de ceva vreme :D un an si cateva luni
Alexandru Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 unde se intalneste maneaua cu hip hopul?undeva in balcani
Elyan Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 mergeam cu fiica-mea cu masina la plimbare si la radio Puya -undeva'n balcani, la care fiica-mea (are 5 ani si 9 luni) ma intreaba: tati cine canta la radio? la care eu zic Puya....si ea : cine?, cartofi cu puya? (ii plac mult cartofii pai)
Alexandru Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 lexu vrei sa termini masteru? :Dla ce te referi ? masteru doar peste 4 ani il dau :))daca te referi aici,nu am timp d spam la alte topice :)
iar am luat suspend Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 vanatori mici ce sunteti :)astept sa veniti cu printurile pentru ks si pk excesiv razboinicii mei :)
Tsu_Xing Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 "vanatori mici ce sunteti"Sa sti ca desi te crezi impreuna cu garone, zeitati, npo nu vrem spotul ala ca sa nu-l ai tu, noi il vrem pt a creste 8-|Iar faza cu Legionarul, este plangerea lui, eu doar am primit pm in care ma informa ca are poze cu spotu si daca-l vreau -_-P.S. fata de miere, numele guildei este vanatorii de capete, asa ca da... suntem vanatori, cel putin cat vine vb de numele guildei -_-P.P.S. inca nu am inceput sa facem vanatoare, eu in niciun caz -_-
Guest uLise - Mg Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 boom asa patesti cand incepi sa te crezi mai presus de restu , ai halito cu tot cu figurile talepana la urma tot tu ai primit , asa cum te lauzi tu ca faci si dregi , am luat 99 , am luat ss , am fost vanat , well nu.. ca deh ma duce capsoru ;;)ps. sfat , trebuia sa ramai in zohan acu mult timp in urma , era o guilda unita , ma rog poate ca din cauza ca nu am mai activat nu mai stiu atmosfera celor mai noi.
Tsu_Xing Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 @fury, era elite pe tsu si cand am dat sw, partyul in care era initial Tsu nu m-a ai liuat, ma tot amanau si am zis ca nu au nev de mine atunci
Alexandru Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 atatea scandaluri ... oricum si mie ieri numai din honey mi-au venit la preluare de spot, eu fac o pauza ca m-am saturat de atata tiganie, au vrut sa fie "vedete" sa suporte consecintele
iar am luat suspend Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 "vanatori mici ce sunteti"Sa sti ca desi te crezi impreuna cu garone, zeitati, npo nu vrem spotul ala ca sa nu-l ai tu, noi il vrem pt a creste 8-|Iar faza cu Legionarul, este plangerea lui, eu doar am primit pm in care ma informa ca are poze cu spotu si daca-l vreau -_-P.S. fata de miere, numele guildei este vanatorii de capete, asa ca da... suntem vanatori, cel putin cat vine vb de numele guildei -_-P.P.S. inca nu am inceput sa facem vanatoare, eu in niciun caz -_-nu ma cred zeitate, doar vreau sa va vedeti de ale voastre. iti dadea legionarul pm sa-ti lase spot daca nu te cunostea? :)) sa fim seriosi. gogosile astea arunca-le cui le inghiteboom asa patesti cand incepi sa te crezi mai presus de restu , ai halito cu tot cu figurile talepana la urma tot tu ai primit , asa cum te lauzi tu ca faci si dregi , am luat 99 , am luat ss , am fost vanat , well nu.. ca deh ma duce capsoru ;;)ps. sfat , trebuia sa ramai in zohan acu mult timp in urma , era o guilda unita , ma rog poate ca din cauza ca nu am mai activat nu mai stiu atmosfera celor mai noi.nu m-am crezut mai presus de restu. asta e parerea voastra. am jucat pana acuma strict dupa regulament, exceptand faza cu dupele pentru care mi-am ispasit pedeapsa.ce te face sa crezi ca honey nu este o guilda mai unita decat zohan? la urma urmei eu am pus bazele acestei guilde si sincer sunt multumit de ce a iesit pana acuma. zohan a fost la vremea ei, cum honey este acum, si peste ceva timp va fi si honey o amintire. totul este efemer, nu mai traiti in trecut :)