Tsu_Xing Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 nb nubs, Tsu merge la culcare. Ca sa ti spot arena este f obositor -_-
juanito29 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 mai oick ,eu am facut cerere ,nu e obligat nimeni sa ma ia;si stai linistit ca nu o sa-ti ocup eu tie locul in lot ;imi pare rau ca ti-ai facut o asemenea impresie ,dar nu ma cunosti.App,sunt in glamour,poti intreba in ally despre mine,n-ai sa auzi barfe.Bafta
dev Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Scuzatzi ca poate postez neimplicat pe aici... da vroiam sa salut o parte din vechii jucatori.. de pe vremea 2004-2005.. ma bucur sa vad ca mai joaca pe LinkMania niste oamenii cu suflet mare... nu'i enumar.. ca sunt sigur ca se recunosc ei... mult :tiphat: :bananadance2:Pace tie Electra :D
[EliTe] Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Scuzatzi ca poate postez neimplicat pe aici... da vroiam sa salut o parte din vechii jucatori.. de pe vremea 2004-2005.. ma bucur sa vad ca mai joaca pe LinkMania niste oamenii cu suflet mare... nu'i enumar.. ca sunt sigur ca se recunosc ei... mult :tiphat: :bananadance2: :right:nb
Sly Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 mai oick ,eu am facut cerere ,nu e obligat nimeni sa ma ia;si stai linistit ca nu o sa-ti ocup eu tie locul in lot ;imi pare rau ca ti-ai facut o asemenea impresie ,dar nu ma cunosti.App,sunt in glamour,poti intreba in ally despre mine,n-ai sa auzi barfe.BaftaBine ai revenit!
Elyan Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 #-o De cand nu am mai intrat pe forum asa a ramas de pe DB2 .. acuma am refacut semnatura.. oricum din cate vad tu mai cam uitat.. da in fine... nu vroiam decat sa va salut... ca aici am majoritatea prietenilor vechi... nimic mai mult.. bafta in continuare! :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat:wb electrosule ;)
0rion Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 #-o De cand nu am mai intrat pe forum asa a ramas de pe DB2 .. acuma am refacut semnatura.. oricum din cate vad tu mai cam uitat.. da in fine... nu vroiam decat sa va salut... ca aici am majoritatea prietenilor vechi... nimic mai mult.. bafta in continuare! :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: salutare electric ntza hh
Elyan Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 "The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you." [ Ezekiel 25:17 ]
Alexandru Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 imi tot caut un avatar, sa-mi fie hazna de el si nu gasesc :|