Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Ce vroiam sa intreb si eu..a auzit oare cineva pe primul db de Honey?Sau macar pe al doilea db..Au avut vreun om exponential sau au facut ceva care sa ne ramana in memorie?

Eu nu stiu sincer..ptr o grupare care si-a luat avantul pe a 3-a baza de date..cand de fapt nici nu mai juca nimeni..si pe beta cand a facut ce a vrut pe aici..nu credeti ca totusi sunt un pic cam obraznicuti?

Chiar mi-am fortat memoria..dar sunt convins ca in raziile mele prin arena..in primii ani ai LinkManiei / MU nu am dat niciodata peste vreun Honey ...cred ca erau prin noria..davias..non rr..cine stie..vreo grupare de asta undercover care lucra in ilegalitate.

Si acum brusc ..se martirizeaza ..sunt vedetele care impart autografe :) dar intai ar trebui sa facem primul pas..sa se prezinte si ei sa spuna cine sunt ;;)

Asta ca sa le raspund la toate posturile alea in care se vaita ca sunt perecutati..ei cei care conduc serverul din castelul cu tigla rosie si turnulete :))

Posted

Poate au fost si pe 2nd db ... dar vag am vazut un Honey ... nu stiu, nu-i cunosc ... anyway I miss Mafia pe langa HHunterZ :P

IPB Image

Posted

Lance' date='Jun 5 2009, 12:19' post='3898177']

Ce vroiam sa intreb si eu..a auzit oare cineva pe primul db de Honey?Sau macar pe al doilea db..Au avut vreun om exponential sau au facut ceva care sa ne ramana in memorie?

Eu nu stiu sincer..ptr o grupare care si-a luat avantul pe a 3-a baza de date..cand de fapt nici nu mai juca nimeni..si pe beta cand a facut ce a vrut pe aici..nu credeti ca totusi sunt un pic cam obraznicuti?

Chiar mi-am fortat memoria..dar sunt convins ca in raziile mele prin arena..in primii ani ai LinkManiei / MU nu am dat niciodata peste vreun Honey ...cred ca erau prin noria..davias..non rr..cine stie..vreo grupare de asta undercover care lucra in ilegalitate.

Si acum brusc ..se martirizeaza ..sunt vedetele care impart autografe :) dar intai ar trebui sa facem primul pas..sa se prezinte si ei sa spuna cine sunt ;;)

Asta ca sa le raspund la toate posturile alea in care se vaita ca sunt perecutati..ei cei care conduc serverul din castelul cu tigla rosie si turnulete :))

uite vezi? spuneai de noi sa incetam cu injectiile si cu atacurile la adresa guildei/aliantei da vad ca tot tu continui. honey a fost fondat de mine pe db 2. n-a fost o guilda cu un "renume" asa mare ca al vostru, lucru pentru care imi vine sa plang de ciuda si sa-mi smulg parul din cap. cum v-a zis si un membru vechi HH in paginile precedente: traiti in umbra a ce a fost odata si cu orice click pe care-l dati in Mu sunteti cuprinsi mai rau de nostalgia vremurilor de odinioara cand erati cineva. au trecut acele vremuri pentru voi cum o sa treaca si vremurile astea pentru noi. totul este efemer :)

Guest Kamikaze
Posted

totul este efemer :)

bautura e efemera :(

Posted

Un guild cu traditie are avantajul la inceput de server doar prin prisma faptului ca lumea ii cunoaste istoria si stie ca a fost candva puternica, iar GM-ul trebuie sa-si selecteze atent membrii printre doritori. E important sa recrutezi membri care au timp sa joace si care au potential de creste,dar in functie cu desfasurarea evenimentelor pe server nu se mai tine cont de "istorie". Parerea mea ca HONEY a facut o strategie mai buna si a recrutat cu , cap jucatorii. Eu zic totusi sa lasam orgoliile la o parte si sa jucam jocul FAIR-PLAY, ca pana la urma la terminarea serverului vom ramane prieteni.

Tot am spus ca serverul e lung si se pot inampla multe.

Spre stupoarea mea aici e mult mai mare nesimtire ca pe nici un alt server, jucatori ce nu stiu nici alfabetul dar stiu sa foloseasca limbaje de cartie gen : "Dispari de-aci" "Iesi afara", etc.

Posted

anyway I miss Mafia pe langa HHunterZ :P

dap same here dar sunt vremuri de mult apuse...

pacat ca tot jocul s-a transformat intr-o goana nebuna dupa CS

app sal wolf long time no see & sall restu'

Guest Kamikaze
Posted

alegzeeeeeeeeeeey

Imagine IPB in grup? iau si pe pante

ia pe tyre

Posted

I know Alexey, te salut cu cel mai al draq respect :D

Maine seara fac o saptamana de cand sunt pe server si motivul pentru care m-am reapucat a fost : "sunt multi jucatori din vechea garda, sa intru macar sa vad daca mai traiesc ^^". Insa la nici o saptamana de cand sunt pe server, incet incet imi vine sa regret acest lucru, un sfert de server pe putin n-au cei 7 ani de-acasa.

Posted

alegzeeeeeeeeeeey

Imagine IPB in grup? iau si pe pante

ia pe tyre

pentru emoticonu ala trebui sa-i platim drepturi de autor lui linu :D

Posted

pentru emoticonu ala trebui sa-i platim drepturi de autor lui linu :D

Lasa-i, nu`i deranja, sa se simpta bine si iei :rofl2:

Posted

Maine seara fac o saptamana de cand sunt pe server si motivul pentru care m-am reapucat a fost : "sunt multi jucatori din vechea garda, sa intru macar sa vad daca mai traiesc ^^". Insa la nici o saptamana de cand sunt pe server, incet incet imi vine sa regret acest lucru, un sfert de server pe putin n-au cei 7 ani de-acasa.

adevarat -_- dupa o luna+ eu n am mai suportat si m am lasat

Posted

Cine mai posteaza dume pe aici se va alege cu 20 de zile suspend indiferent de apartenenta la guild.

.

Duma de Stat (în limba rusă: Государственная дума ? Gosudarstvennaia Duma, prescurtată uneori ca Госдума ? Gosduma) este camera inferioară a Parlamentului Federaţiei Ruse, (camera superioară a legislativului fiind Sovietul Federaţiei Ruse). Îşi are sediul la Moscova, în apropierea pieţii Manejului. Membrii acestei camere se numesc deputaţi. Duma de Stat a înlocuit Sovietul Suprem, ca urmare a noii constituţii promulgate de Boris Elţin după încheierea crizei constituţionale din 1993 şi aprobate prin referendum de cetăţenii ruşi.

Posted

Lasa-i, nu`i deranja, sa se simpta bine si iei :rofl2:

iei se simtie tarie bini cand vedi ca stim romana.

@ptr hh..va rog sa evitati sa postat in topicul honey :) nu ca ati fi facut-o pana acum dar asa just in case :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...