lixandra Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Mai era o melodie ce avea un videoclip in care era ceva cu desene sau oameni de plastilina :). Frumoasa si aia :). Urasc (,) cand am lapsus ~X(!
lixandra Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 In ce film am auzit melodia asta :-? ?Anyway... me afk :).
Exe.cutor Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Deci s-a hotarat. ;) Bine va salut HH mi-a facut placere sa fac parte din guild.ne vedem. :bye:Si vreau sa stiu si eu cn a luat hotararea asta si Lance sa faci un topic cu vot sa vedem care ma vrea afara din guild.Vad ca multi ma intreaba dc am iesit din guild..si nu pun botu` la toate aberatiile ce le scoate Asrai. Atata timp cant o sa fie Asrai in guild o sa fie neliniste .Si cn e asrai de o tot pupati in f**d atata vad k ea face legea ba aici pe pe forumul HH.Stie sa bage zanzanie in guild si intre membri atata stie.Fa un topic sa voteze lumea ..sunt curios cn ma vrea afara din guild.tnks
lixandra Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 V-am zis ca trebuia sa imi schimb numele in Elena Ceausescu :(.
[EliTe] Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Si vreau sa stiu si eu cn a luat hotararea asta si Lance sa faci un topic cu vot sa vedem care ma vrea afara din guild.Vad ca multi ma intreaba dc am iesit din guild..si nu pun botu` la toate aberatiile ce le scoate Asrai. Atata timp cant o sa fie Asrai in guild o sa fie neliniste .Si cn e asrai de o tot pupati in f**d atata vad k ea face legea ba aici pe pe forumul HH.Stie sa bage zanzanie in guild si intre membri atata stie.Fa un topic sa voteze lumea ..sunt curios cn ma vrea afara din guild.tnksnu face ea legea nicaieriacuma exista consiliu si acolo se discuta toate problemele/deciziile
Elyan Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 V-am zis ca trebuia sa imi schimb numele in Elena Ceausescu :(.Las' ca esti bine asa =))
lixandra Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ass kisser. Incerci bine sa te dai pe langa sefa ta? Sa stii ca nu scapi de turele de tarcuri.
dev Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Si vreau sa stiu si eu cn a luat hotararea asta si Lance sa faci un topic cu vot sa vedem care ma vrea afara din guild.Vad ca multi ma intreaba dc am iesit din guild..si nu pun botu` la toate aberatiile ce le scoate Asrai. Atata timp cant o sa fie Asrai in guild o sa fie neliniste .Si cn e asrai de o tot pupati in f**d atata vad k ea face legea ba aici pe pe forumul HH.Stie sa bage zanzanie in guild si intre membri atata stie.Fa un topic sa voteze lumea ..sunt curios cn ma vrea afara din guild.tnksExecutor ... Asrai e doar un simplu membru al guildei ... nu are rost sa te gandesti ca e "shefa" sau ca "face legea" ... in plus, cine o pupa-n fund? In legatura cu decizia ... cand Lancelot sau Razor decid ceva ... si-s amandoi de acord, nu cred ca mai e nevoie de voturi ...
Sly Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Am vizat cu fundist ateu în altă secţiune, cred că cu prima ocazie-l fac de marmeladă.Salutare HH!
Exe.cutor Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Executor ... Asrai e doar un simplu membru al guildei ... nu are rost sa te gandesti ca e "shefa" sau ca "face legea" ... in plus, cine o pupa-n fund? In legatura cu decizia ... cand Lancelot sau Razor decid ceva ... si-s amandoi de acord, nu cred ca mai e nevoie de voturi ...E ne voie . Lance fa te rog un topic sa voteze lumea.Vreau sa stiu cine nu ma vrea.Cum naiba sa ies din guild dak nu am facut nimic rau .si puneti botu la prostiile inventate de asrai. cum puteti crede asemenea aberatii.PS: Asrai te crezi desteapta dar esti proasta gramada mai proasta chiar si decat o gaina;ai pamant in capu ala nu creier. gainoCata invidie si ura trebuie sa ai in tine sa spui ca v-am luat spotul! cu tine...da HH inapoi .Nu meriti sa fii in HH.
-GUNIT- Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 aham si tu meriti? :huh:oricum ai pk cand te prind arena :lol:ai fi surprins cati nu te vor in guild :">
Exe.cutor Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 aham si tu meriti? :huh:oricum ai pk cand te prind arena :lol:ai fi surprins cati nu te vor in guild :">cati ia zi.Si pk nu stiu care i-si ia
Dilut3D Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Salut,caut clan bun nu am jucat de mult timp.Am 24 ani,bucurestiEagleHorn level 160+ elf joc de cateva zile am set guardian exe fara boots si arc exe.