Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Mai era o melodie ce avea un videoclip in care era ceva cu desene sau oameni de plastilina :). Frumoasa si aia :). Urasc (,) cand am lapsus ~X(!

Posted

Deci s-a hotarat. ;)

Bine va salut HH mi-a facut placere sa fac parte din guild.

ne vedem. :bye:

Si vreau sa stiu si eu cn a luat hotararea asta si Lance sa faci un topic cu vot sa vedem care ma vrea afara din guild.

Vad ca multi ma intreaba dc am iesit din guild..si nu pun botu` la toate aberatiile ce le scoate Asrai.

Atata timp cant o sa fie Asrai in guild o sa fie neliniste .Si cn e asrai de o tot pupati in f**d atata vad k ea face legea ba aici pe pe forumul HH.

Stie sa bage zanzanie in guild si intre membri atata stie.

Fa un topic sa voteze lumea ..sunt curios cn ma vrea afara din guild.tnks

Posted

Si vreau sa stiu si eu cn a luat hotararea asta si Lance sa faci un topic cu vot sa vedem care ma vrea afara din guild.

Vad ca multi ma intreaba dc am iesit din guild..si nu pun botu` la toate aberatiile ce le scoate Asrai.

Atata timp cant o sa fie Asrai in guild o sa fie neliniste .Si cn e asrai de o tot pupati in f**d atata vad k ea face legea ba aici pe pe forumul HH.

nu face ea legea nicaieri

acuma exista consiliu si acolo se discuta toate problemele/deciziile

Posted

Executor ... Asrai e doar un simplu membru al guildei ... nu are rost sa te gandesti ca e "shefa" sau ca "face legea" ... in plus, cine o pupa-n fund?

In legatura cu decizia ... cand Lancelot sau Razor decid ceva ... si-s amandoi de acord, nu cred ca mai e nevoie de voturi ...

Posted

Executor ... Asrai e doar un simplu membru al guildei ... nu are rost sa te gandesti ca e "shefa" sau ca "face legea" ... in plus, cine o pupa-n fund?

In legatura cu decizia ... cand Lancelot sau Razor decid ceva ... si-s amandoi de acord, nu cred ca mai e nevoie de voturi ...

E ne voie .

Lance fa te rog un topic sa voteze lumea.Vreau sa stiu cine nu ma vrea.

Cum naiba sa ies din guild dak nu am facut nimic rau .si puneti botu la prostiile inventate de asrai. cum puteti crede asemenea aberatii.

PS: Asrai te crezi desteapta dar esti proasta gramada mai proasta chiar si decat o gaina;ai pamant in capu ala nu creier. gaino

Cata invidie si ura trebuie sa ai in tine sa spui ca v-am luat spotul! cu tine...da HH inapoi .Nu meriti sa fii in HH.

Posted

Salut,caut clan bun nu am jucat de mult timp.

Am 24 ani,bucuresti

EagleHorn level 160+ elf joc de cateva zile am set guardian exe fara boots si arc exe.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...