Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

deci mie nu imie calr..poate ma lamureste cienva

mai e in guild-ul nostru Executor?

Daca nu mai e...ar trb sa se calmeze :)

I-am vazut celelalte 2 caractere in alta guilda parca..si de aia intreb

Posted

Eram in party cu Psycho, Lu-k, wolfuletzu si Dr@cy in Icarus. Am lasat ceva timp afk fiindca aveam treaba. Cand ma intorc, eram in Devias. Ma duc pe spot, erau Executor, Brontozaur, -JO- si un sm Mafia. Intreb cine a facut preluare si de unde are spotul... el spune "unu.fury". Pe moment am plecat, am uitat ca el mai avea un mg (nu sunt singura care a stat cu el in party la inceputuri cand a intrat, cand zicea "vin si cu mg?"). Apoi, mi-am adus aminte ca el avea un mg DarkFurry sau DarkFury (a mai si zis "unu.fury"... ). El a crezut ca noi nu stim si ca o sa ii mearga. Ii zic pe pm ca e nesimtit si ca are un mare kos de la mine. Apoi ma intreaba de ce zic asta si ii zic ca a facut preluare cu mg-ul lui DarkFury. Cel mai tare m-a amuzat cand a zis "Ce DarkFury?".

Dupa ce "l-am amenintat" cu aflarea unor dovezi, recunoaste ca are habar de mg-ul DarkFury, recunoaste ca s-a logat...

Posted

deci mie nu imie calr..poate ma lamureste cienva

mai e in guild-ul nostru Executor?

Daca nu mai e...ar trb sa se calmeze :)

I-am vazut celelalte 2 caractere in alta guilda parca..si de aia intreb

Nu are lvl razor ..am intrat in guilda aia pt k am facut un TEAm stau cu ei de vreo 5 zile si m intrat sa comunicam mai lejer, pana face razor lvl.

@lance asrai bate campii da rau tare si astept niste scuze din partea ei .Vorbeste numai pe langa.

1.am zis ''unu fury'' pentru k ia venise cu sictir la mine pe spot

2.Nu am zis k nu-l cunosc

3.se stia de mult k e fratemio..doar k ea are nuj ce problema cu memoria.

4.eu nu intru/joc cu caracterul lui fratemio

5.Psycho si -JO- poate sa confirme k eram conectat cu bk si elf in acelasi timp si nu puteam fi conectat si cu mg in acelasi timp ca nu am 100 de pc .

6.eu m-am trezit teleportat pe spotu ala.

Ca sa te lamuresti mai bine am facut un post aici

http://head-hunters.forumer.ro/diverse-f14...e-asrai-t44.htm

Si cred k i se cuvine un avertisment.

Posted

Ce sictir :|? Am pus 2 intrebari mari si late si acum o dai la intors ca am venit cu sictir ca sa te scoti? Am spus doar: "De unde ai spot-ul?" si "Cine a facut preluare?". Nimic mai mult, apoi am plecat. Auzi ia la el... sictir :|. Mare pk ce iti iei in arena.

Posted

' date='Jun 2 2009, 16:20' post='3889082']

ai poza ? si de ce nu ati ramas pe spotu acela ?

sigur k am poza espotul de sub mine pe care sta bond~MG el a ramas singur acolo si eu m-a mtrezit sus.

Posted

De dimineata mi-ai zis ca vrei sa facem schimb de spoturi 8-| (ai avut sub noi spot), m-ai intrebat de 2 ori... si am zis ca nu vreau.

Fratele tau stia foarte bine ca ai fost in HH, chiar a jucat cateodata pe char-urile tale (tin minte ca intra si saluta, chiar si in ultima zi inainte sa iesi a intrat si a intrebat daca e loc undeva; aceeasi zi in care te-am anuntat ca ai un avertisment, cand a zis sa astept sa vii tu). Stiai foarte bine ca noi eram acolo, dar totusi ai preluat spotul sau l-ai pus pe fratele tau sa faca preluare crezand ca iti merge.

De fapt, cine stie, poate el a jucat la fel de mult ca si tine. Si de unde stiu eu ca voi nu aveti 3 pc-uri in casa? 2 ale tale si 1 al fratelui tau?

Posted

dupa cum observ la plangeri/banati treaba sta in felul urmator: daca eu dupez pe contul meu si il las la 5 membrii din guild pentru a ajuta la un party/CS ei raman fara conturile lor pentru ca au intrat pe al meu

nice shit -_-

Guest Marvin
Posted

' date='Jun 2 2009, 18:19' post='3889526']

dupa cum observ la plangeri/banati treaba sta in felul urmator: daca eu dupez pe contul meu si il las la 5 membrii din guild pentru a ajuta la un party/CS ei raman fara conturile lor pentru ca au intrat pe al meu

nice shit -_-

asta e LM cu bune si cu rele pe 97d nu era asa ei in loc sa progreseze dau inapoi

:happy1:

Guest Marvin
Posted

Si cu toate astea, daca te gandesti asa... s'au blocat putine conturi :)

putine?poi is vreo 3-4conturi blocate.

dc nu face ca pe 97d cel care face dupe 99 pe acc unde au fost gasite dupe +filtru

Posted

Si cu toate astea, daca te gandesti asa... s'au blocat putine conturi :)

cu toate astea, te gandesti cate conturi au fost blocate aiurea ? si munca unor useri care joaca de fun s a dus dracu ?

Posted

De dimineata mi-ai zis ca vrei sa facem schimb de spoturi 8-| (ai avut sub noi spot), m-ai intrebat de 2 ori... si am zis ca nu vreau.

Fratele tau stia foarte bine ca ai fost in HH, chiar a jucat cateodata pe char-urile tale (tin minte ca intra si saluta, chiar si in ultima zi inainte sa iesi a intrat si a intrebat daca e loc undeva; aceeasi zi in care te-am anuntat ca ai un avertisment, cand a zis sa astept sa vii tu). Stiai foarte bine ca noi eram acolo, dar totusi ai preluat spotul sau l-ai pus pe fratele tau sa faca preluare crezand ca iti merge.

De fapt, cine stie, poate el a jucat la fel de mult ca si tine. Si de unde stiu eu ca voi nu aveti 3 pc-uri in casa? 2 ale tale si 1 al fratelui tau?

Si dak am intrebat? ai zis ca nu am zis ok si? Apoi eu nu sunt in guild momentan fratemio nu stie socotelile mele si nici nu trebuie sa le stie,fratemio nu joaca niciodata pe conturile mele caci nu stie parolele.

Si ..mai las-o-n papushoi cum se zice.

Iar vb pe langa..fara sa stii .fara sa gandesti..fara sa intrebi. #-o

Posted

so daca nu mai e cu niciun caracter in guilda..pls remove avatar etc :) si don\t act ca si cum ai fi unul de aici :)

Deci s-a hotarat. ;)

Bine va salut HH mi-a facut placere sa fac parte din guild.

ne vedem. :bye:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...