Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

ei bine, tsu, uite ca nu sunt asa hh cum zic(eam). happy, now? :)

sa sti ca sunt -_-

P.S. este topicul guildei HH, aici vor posta doar membrii guildei HH ce joaca MU sau oamenii care sunt bine primiti, te rog, evita topicul -_- Multumesc -_-

Posted

hai ba ma scuteste-ma de basinile astea

zici ca eu traiesc din amintiri..uita-te la signature-ul tau si mai gandeste-te o data cine traieste din amintiri.

postez aici cat vreau. te deranjeaza..ignora-ma. si maturizeaza-te

Guest lunacyExtacy
Posted

salut. recrutari mai faceti?

Posted

hai ba ma scuteste-ma de basinile astea

zici ca eu traiesc din amintiri..uita-te la signature-ul tau si mai gandeste-te o data cine traieste din amintiri.

postez aici cat vreau. te deranjeaza..ignora-ma. si maturizeaza-te

Ce faci tu acum se va întoarce asupra ta mai târziu, îmi pare rău să ţi-o spun , nu am nimic în comun cu HH-ul, dar un om precum Tsu, chiar merită pupat şi-n fund şi uite ca eu o fac, asta pentru că mi-a dat dovadă de bun simţ, cea ce noi pe acest forum avem foarte puţin.Păcat ce faci tu acum bogz, mai târziu o să-ţi pară rău şi un om precum Tsu, greu mai gaseşti.E un sfat, poţi să ma injuri sau sa ceri warn, n-am nimic împotrivă, eu va respect pe toţi cei care aţi ştiut să fiţi uniţi până la capat.

Posted

stai linistit sly, nu sunt deranjat. poti sa ma injuri si sa ma faci de tot cacatul ca tot n-o sa cer suspend.

tsu stii de ce m-a enervat? spre deosebire de ceilalti , el e si ipocrit. mai tii minte , amice, cand ai iesit din HH si te-ai dus acolo unde e mierea? :wub: sa-ti aduc eu aminte, ai iesit din HH si te-ai dus in XtremE, pe prima baza de date , pentru ca se restransesera acolo toti ceilalti 'resetati'. tu, acum, de ce ma blamezi pe mine pentru o chestie pe care ai facut-o si tu acum 4 ani?

Posted

Nu vreau să ştiu bogz, eu vă respect pe ambii.Ştii unde stă perfecţiunea? Acolo unde voi doi veţi fi alături, de asta pierde HH-ul în faţa unor nemernici, că nu sunteţi uniţi.

Posted

uitati copii, bogz crede ca le stie pe toate :"> Dar oare stie el ca al 2 lea meu guild a fost xtreme si apoi a fost HH? :"> Nu cred ca stie :"> Am fost intr-un guild inainte de X, gm era focamica, acolo era si Myst, apoi am intrat in X dupa ce guildul lui focamica a facut POC, cand x s-a spart am intrat in HH -_- Daca mai sti, ti-am si facut pk in dev2 8-| tu fiind pe sm, eu pe bk, tu fiind in HH, eu in X -_-

Crezi ca sti multe, dar sti f putine lucruri, primul rr l-am dat cu UnuL care nu era nici pe departe in X, chiar in X eu eram cel mai mare, apoi au inceput sa intre rr-iti, tocmai ca ma vedeau acolo si vroiau sa facem un guild puternic. Pune-ti povestea cum trb si apoi vin-o aici si vb -_-

Inca un lucru bogz, 1 e sa am semantura aia, 1 e sa zic sus si tare ca vai cum era in HH cu myst, ca vai si draci, ca Tsu daca mai zici ca esti prea ocupat sa apesi q si nu poti socializa iti dau x din guild ( lucru spus acum pe S1)

Imi place ce am realizat, imi place cum era atmosfera atunci, de aceea am semnatura aia, asta nu inseamna ca traiesc in trecut sau tu daca iti faci fotografi traiesti in trecut? Eu 1 le folosesc doar ca amintire.

Sa-ti zic ceva bogz, pe linkmania si pe mai multe svre, gm-ul guildei poate sa vb cu un admin si un user sa nu mai posteze in topicul guildei sale. Asa ca te rog, nu mai posta, mergi la Honey -_-

Posted

Eu nu iau partea nimanui aici pentru ca ma inteleg bine cu voi amandoi, dar un lucru vreau si acela e sa nu va mai certati in topicul guildei. Va rog eu frumos.

Posted

tsu, cateva corectari . nu era vorba de resetati, tu fiind ne-rr, ci de cei mai mari resetati. cand te-ai dus inapoi in X, aveai deja rr-uri bune, erai printre primii bk de pe server, impreuna cu maverick (parca). actually, cand intrasei in HH erai cel mai mare. sau nu....mai stiu. parca doar snufy era mai mare decat tine.

ti-am zis ca-ti dau x din guild pentru ca vroiam sa lamuresc ceva si era nevoie sa TACETI TOTI DIN GURA. [1]! toti taceau, numai tu vorbeai. cand ti-am zis ca-ti dau x din guild daca nu ma lasi sa vorbesc, ai zis ca nu-ti pasa. daca vrei sa dam asa din casa ..

eu unul n-am absolut nimic cu tine. cu nimeni nu am. as a matter of fact, intreab-o pe asrai ce i-am dat dupa ce am spart guildul. ma refer la items, in game, pe care puteam foarte bine sa le vand, cum face Gunit. putem purta o polemica pe subiectul iesirii mele din hh pana poimaine dimineata, tot nu cred ca as putea sa te lamuresc.

si da, sly, il respect. dar ..stii vorba aia. respecta si-o sa fii respectat. vezi punctul [1]. de postat aici ..nu ma voi opri. pune moderatorii sa-mi dea suspend , warn, etc, ..exista adrese de mail suficiente. :)

Posted

fade .. poti te rog .. sa incetezi sa vorbesti despre chestia asta ... aici in topicu asta ..

poti foarte frumos sa saluti lumea ...

sa faci un spam .. o caterinca ...

dar inceteaza cu chestiile astea .. :)

btw .. sal all :P

Posted

sigur ca pot, ticalos, dar in momentul in care cineva inteapa un balon..tre' sa-l vulcanizez.

roger , lance.

noapte buna :)

Posted

bogz, hai pa -_- nu o sa stau acum sa te corectez IAR ca e clar ca esti pe alta planeta in tot cea ce zici( vezi ca incurci faza cu "x" guild, era vb despre comunicarea din guilda, sa ne imprietenim ;) nu ca ai zis tu sa se faca liniste :-"... asta ca fapt divers... sau poate mi-ai zis de mai multe ori ca-mi dai x din guild si eu n-am vazut-o decat pe aia :-s. Sa nu mai zic faza cu Xtream ca vad in replyul tau numa: "parca, nu mai stiu"). Din respect fata de alti oameni din HH, o sa incetez sa mai comentez pe acest subiect pt ca nu ajuta HH-ul in acest moment.

@restu, nb -_-

Posted

n-am purtat niciodata nici adidas, nici nike. n-am inteles aluzia

vad o unghie vopsita rosie si niste tanga, banuiesc ca nu ii avea pe ea tipa nu :)) ?

@calmati-va intradevar poate nu a fost cea mai buna varianta pe care a ales-o bogz, dar cand esti gm cateodata iti vine sa-ti iei campii vb din proprie experienta, nu joc acum cu voi pe s1 asa ca ma abtin la ce vad doar p forum, eu va dau un sfat ... orice guild are nevoie de 1 lider, acel lider pt HH lipseste, care sa puna punctul pe i

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...