lixandra Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Sa sti ca se va face ... si de aia a impus Lance aceasta regula. Adica nu ca a spus-o sa nu o asculte nimeni.Eu zic de pe acuma ... sa le fie clar la toti rritii, ce a zis Lance sa le fie lege de bun simt!Iar daca ... calca stramb de 2/3 ori ... eject. Kinul si Gunit deja-s la a doua abatare ... [prima de genul cu party la Gunit ... dar la kinul e a doua].Tu nu realizezi ce zici. Tu spui ca cei care stau on sa nu mai primeasca party pentru ca cei care intra mai rar sa li se pastreze loc iar cei care stau on sa stea pe bara si sa se descurce singuri. O situatie ca exemplu:- un spot fara resetati;- un spot cu resetati.Cineva de pe spotul de resetati sa se duca sa ii ajute pe cei care nu sunt resetati. La asta s-a referit Lance. Daca tot ii dai dreptate cuiva fii macar sigur de ceea ce zice.
dev Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Tu nu realizezi ce zici. Tu spui ca cei care stau on sa nu mai primeasca party pentru ca cei care intra mai rar sa li se pastreze loc iar cei care stau on sa stea pe bara si sa se descurce singuri. O situatie ca exemplu:- un spot fara resetati;- un spot cu resetati.Cineva de pe spotul de resetati sa se duca sa ii ajute pe cei care nu sunt resetati. La asta s-a referit Lance. Daca tot ii dai dreptate cuiva fii macar sigur de ceea ce zice.Auzi ... tu ce ai zis si ce vei face in continuare ... e ce nu trebuie sa faci ... tu stai in acelasi party cu aceeasi ... da in fine. Nu ma intereseaza ce se face prin HH ... prefer sa nu intru ca mi sila de ce vad aici ... si nu doar pe forum, ci aici la guildul nostru ...
Guest HHunter Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Auzi ... tu ce ai zis si ce vei face in continuare ... e ce nu trebuie sa faci ... tu stai in acelasi party cu aceeasi ... da in fine. Nu ma intereseaza ce se face prin HH ... prefer sa nu intru ca mi sila de ce vad aici ... si nu doar pe forum, ci aici la guildul nostru ...urmeaza sa dam cu aspiratoru si prin guild
lixandra Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Auzi ... tu ce ai zis si ce vei face in continuare ... e ce nu trebuie sa faci ... tu stai in acelasi party cu aceeasi ... da in fine. Nu ma intereseaza ce se face prin HH ... prefer sa nu intru ca mi sila de ce vad aici ... si nu doar pe forum, ci aici la guildul nostru ...Now I know the diggers. De data asta ii rog pe oick, Mira, Psy, Gunit, VLDK si cine mai doreste sa vorbeasca. Sa expuna situatiile in care formez un party. Daca si dupa asta mai ai tupeul de a spune ceva... ma opresc aici, nu am rabdarea necesara si nici nervii prea rabdatori pentru a mentine discutia asta ca discutie in continuare. Orice reply ce va urma inainte ca cei mentionati sa-si dea cu parerea despre ce am zis, il voi considera ca o intaratare si voi raspunde ca atare.
dev Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Da ... si tot noi o sa plecam ... ca nu merge aspiratorul cum trebuie ...
Exe.cutor Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 pe kinu sa-l lasati k da rr omu acush. Are 390 :whistle:
dev Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Now I know the diggers. De data asta ii rog pe oick, Mira, Psy, Gunit, VLDK si cine mai doreste sa vorbeasca. Sa expuna situatiile in care formez un party. Daca si dupa asta mai ai tupeul de a spune ceva... ma opresc aici, nu am rabdarea necesara si nici nervii prea rabdatori pentru a mentine discutia asta ca discutie in continuare. Orice reply ce va urma inainte ca cei mentionati sa-si dea cu parerea despre ce am zis, il voi considera ca o intaratare si voi raspunde ca atare.Odata nu te-am vazut dupa ce te-ai rr-it ... sa nu stai cu macar inca un rr-it in party. Nu ma intereseaza, dar iti zic de pe acuma ... ca asa nu se va ajunge nicaieri! De ce sa-mi racesc degetele? Oricum 70% din guild is niste "rebeli" sau ... "plini de ei" ... si daca e sa se faca curat ... mai am raman vreo 10 in guild! N-are rost sa dai pe explicatii, stiu si altii ce si cum a-ti facut si cu arena ... cand a-ti facut pe eroii!Pacat ca atunci nu era Lance online ... ca si el v-ar fi urecheat! Ma asteptam totusi la altceva de la tine ... la cat te-ai implicat! Ah da ... si fazele tale cu party ... tot timpul doar char-uri cu ES acceptai sau ELF ... dar cel mai des cu ES ... dar treaba ta ... foamea ta de rr e cam mare vad ca ...
Exe.cutor Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Bine ...sa zicem k nu a fost regula aia ce a postato Lance mai devreme..poate ca deacum o sa fie altfel nu disperati dupa exp...singuri pe spot etc.
dev Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Bine ...sa zicem k nu a fost regula aia ce a postato Lance mai devreme..poate ca deacum o sa fie altfel nu disperati dupa exp...singuri pe spot etc.Mie daca-mi pasa de exp ... sau la EliTe ... nu stateam 2/3 BK in party si cu un exp de groaza ... stateam si radeam ca nebunii in party. La Asrai tot PP era sau party echilibrat demn de exp! Deci care pe care pana la urma urmei?
logs Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Uell, mai sunt si altii care dau rr 'acus'. Depinde si cum o fac. Cu surle si trambite, agresiv si insistent pentru ca 'se cuvine dom'le, are nevoie de regim preferential' sau alaturi de ceilalti, ajutand si fiind ajutat.Eu cred ca e momentul oportun sa ne gandim cu totii de ce am dat join prima data si pentru cine si de ce vrem sa jucam aici. Pentru a fi 'printre cele mai tari charuri de pe serv?' pentru a fi 'printre cele mai tari guilde de pe serv?' pentru a avea 'loc in party pentru afk si iteme moka?', pentru a 'da rr'?, pentru 'a avea un guild, n-are importanta care, sa fie acolo?' pentru 'a ne uita mereu in curtea vecinului si a constata ca are caprele mai grase?' pentru a ne lamenta mereu pentru orice fleac si a ne exersa atitudinea 'din contra'?Indiferent de motive, ceea ce rezulta in mod atat de evident pentru toata lumea este ca nu colaboram. Inca nu suntem un grup care actioneaza unitar - doar o 'adunatura' de orgolii si de 'expertiza' de joc.Foarte putini mai joaca pasional si dedicat. Marea majoritate traim din amintirile a ceea ce am fost odata, pe serverele vechi si suferim intens dupa prestigiul si faima de odinioara.Eu as zice ca cine traieste in trecut ar face bine sa ramana acolo. Cei care vor sa joace din nou, sa o faca cu bucurie si deschidere sa fie activi pentru un scop comun. Altfel, nu ne meritam numele de Head Hunters ci mai degraba de Head Losers...
oick Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 :rolleyes: Pei legat de scrie mai sus, fara sa i'au partea nimanui :)Cand erau ei arena si aveau party full doar de rr, era mai de multicel si chiar erau mobii puternici :-"In rest pe lexa am vazut'o chemand cam orice pe spot.. Dar a fost o perioada cand ati dat conturi de la unul la altul si nu prea mai stiam cine pe ce caracter e :) atunci e posibil sa fi cerut insistent es es elf.
dev Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 :rolleyes: Pei legat de scrie mai sus, fara sa i'au partea nimanui :)Cand erau ei arena si aveau party full doar de rr, era mai de multicel si chiar erau mobii puternici :-"In rest pe lexa am vazut'o chemand cam orice pe spot.. Dar a fost o perioada cand ati dat conturi de la unul la altul si nu prea mai stiam cine pe ce caracter e :) atunci e posibil sa fi cerut insistent es es elf.Aia deja e problema ei ... ca nu lua Pishti suspend daca Asrai injura ... c'est la vie ... nu-l da nimanui!
logs Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Pentru dev, cu toata prietenia si blandetea:Nu joci suficient de mult pentru a putea avea o parere pertinenta despre ce face Asrai.
-GUNIT- Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Uell, mai sunt si altii care dau rr 'acus'. Depinde si cum o fac. Cu surle si trambite, agresiv si insistent pentru ca 'se cuvine dom'le, are nevoie de regim preferential' sau alaturi de ceilalti, ajutand si fiind ajutat.Eu cred ca e momentul oportun sa ne gandim cu totii de ce am dat join prima data si pentru cine si de ce vrem sa jucam aici. Pentru a fi 'printre cele mai tari charuri de pe serv?' pentru a fi 'printre cele mai tari guilde de pe serv?' pentru a avea 'loc in party pentru afk si iteme moka?', pentru a 'da rr'?, pentru 'a avea un guild, n-are importanta care, sa fie acolo?' pentru 'a ne uita mereu in curtea vecinului si a constata ca are caprele mai grase?' pentru a ne lamenta mereu pentru orice fleac si a ne exersa atitudinea 'din contra'?Indiferent de motive, ceea ce rezulta in mod atat de evident pentru toata lumea este ca nu colaboram. Inca nu suntem un grup care actioneaza unitar - doar o 'adunatura' de orgolii si de 'expertiza' de joc.Foarte putini mai joaca pasional si dedicat. Marea majoritate traim din amintirile a ceea ce am fost odata, pe serverele vechi si suferim intens dupa prestigiul si faima de odinioara.Eu as zice ca cine traieste in trecut ar face bine sa ramana acolo. Cei care vor sa joace din nou, sa o faca cu bucurie si deschidere sa fie activi pentru un scop comun. Altfel, nu ne meritam numele de Head Hunters ci mai degraba de Head Losers...daca am creste toti cu cate 3-4k xp am lua castelu cand face primu char lvl 401
oick Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 daca am creste toti cu cate 3-4k xp am lua castelu cand face primu char lvl 401Sa ridice mana sus cine a dat rr cu xp 2-3k. :hello:
dev Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Pentru dev, cu toata prietenia si blandetea:Nu joci suficient de mult pentru a putea avea o parere pertinenta despre ce face Asrai.Nu mai joc ... am jucat si acuma de ce sa mai joc? Vanatoarea acuma incepe mai in forta ... se strica deja totul ...Ahhh ... Miri ... bun ... lasa ... stiu ca ii iei apararea ... e doar un joc, n-am sa mai imi mananc nervii oricum :)
logs Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Realitatea (si nu teoriile batzului de chibrit) ne demonstreaza ca NU am luat castelul jucand asa cum am facut-o pana acum.
Guest HHunter Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 voi pentru castel jucati ? nimeni nu mai joaca de placere acuma [-(
logs Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Nu mai joc ... am jucat si acuma de ce sa mai joc? Vanatoarea acuma incepe mai in forta ... se strica deja totul ...Ahhh ... Miri ... bun ... lasa ... stiu ca ii iei apararea ... e doar un joc, n-am sa mai imi mananc nervii oricum :)Haide haide dev ... ma stii mai bine de atat ca sa iti dai seama ca nu iau apararea nimanui.Sau poate nu?De fapt, in HH actual exista o singura persoana careia i-as lua apararea neconditionat, oriunde si oricand (si nu e vorba de milord :P).
dev Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Haide haide dev ... ma stii mai bine de atat ca sa iti dai seama ca nu iau apararea nimanui.Sau poate nu?De fapt, in HH actual exista o singura persoana careia i-as lua apararea neconditionat, oriunde si oricand (si nu e vorba de milord :P).La oick :D ... La Asrai stiu ca nu-i iei ... te tachinez :D@NightChild : Aci`!
Sly Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 dev... nu merită, crede-mă.Cauza pentru care lupţi, e o cauză pierdută, iar visul la care toţi visează, e doar un vis.Întotdeauna am susţinut că pentru a menţine o cauză ce pare să se consume, e nevoie de susţinere în masă, numai de unul singur e făcut praf, în situaţia în care luptă ca un "prost" de unul singur.Priveşte în spate şi vezi care mai sunt cu tine?Niciunul. ;)
Exe.cutor Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 ma executor tu nue sti in guild tacitu vb mult si prost .nu esti informat