Lancelot Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Ca o anexa la treaba cu itemele :)Se va face o lista ...in care sa apara ce a luat si ce a pus fiecare in contul respectiv...:) De asemenea va rog fara minciuni/vrajeala :) totul se poate verifica
dev Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 2469. iReal Mage Glad. 180(0) 4162520 200 300 0 777Cum ai reusit 0 la vitality? :D
iReal Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 ala e character secundar :) sosia mea dupa ce au umblat la sv aveam 0 0 0 0 :)
Guest Kamikaze Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 2469. iReal Mage Glad. 180(0) 4162520 200 300 0 777Cum ai reusit 0 la vitality? :Dhttp://www.linkmania.ro/s1/status/index.ph...strCauta=Lucian:whistle:
iReal Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 pai toate punctele sunt sus nebagete..si le bagi tu iar :) asa a fost pe kiki si am bagat tot la ene :))
Alexandru Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Well :) ar fi bine sa cititi toti :) ca daca nu le vedeti scrise..:) nu le luati in seama1 Este prioritar sa ajutati/cresteti si pe cei mai mici..nu mai stati in party doar cei care aveti deja reset..lansandu-i pe ceilalti sa se chinuie cum pot si pe unde pot2 Evitati sa mai stati singuri in tarc/pe spot..doar ca sa cresteti si sa fiti cei mai tari voi...atata timp cat deja s- a creeat un dezechilibru intre membrii guildului care au reset si restul de fraieri :)..Nu mai invocati cs-ul si alte balarii de astea..suntem printre putinele guilde ale caror mebrii cresc ori singuri pe undeva ( de exemplu azi kinu cu buff de la Rania) ori cu alte guilde in party3 Voi propune infintarea unui cont de iteme..asa cum au si alte guilde/aliante..unde cei care fac invazii sa depuna itemele cele mai bune.. O sa si puteti vinde destul dupa ce toti ce din guilda vor avea asigurat un set / o arma/ aripi decente.4 Incetati cu atitudinea asta ..nu ajut pentru ca nu m-a ajutat nimeni.Diferentele intre cei care au rr si cei care nu au sunt datorate in primul rand faptului ca unii au timp plus unul sau 2 pc-uri la dispozitie. DACA ei au avut aceste avantaje la dispozitie si au reusit sa se distanteze un pic fata de noi restul...atunci nu cred ca e cazul sa inceapa cu aberatii de acest gen..Cum sa-i ajute cei care oricum erau mai mici decat ei??Nu incercati sa va abateti de la cele scrise de mine..pentru ca mai devreme sau mai tarziu se afla .sau aflu :)Cei carora nu le convine ce am scris eu mai sus..sunt liberi sa foloseasca the x thing chiar acum...Dar eu deja m-am saturat sa vad un guild format doar din individualisti. De asemenea cei care raman in guild isi asuma cele spuse de mine mai sus.Abaterile repetate/scandalurile vor fi sanctionate cu indepartarea din guildbravo lance :tiphat:
dev Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 bravo lance :tiphat:Ii rau :D ... s-a suparat ca noi, cei mici, suntem descriminati :D
Guest -Psycho- Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 eu nu mai merg la alegeri sa fie clar, da?Ii rau :D ... s-a suparat ca noi, cei mici, suntem descriminati :Dcei mici sunteti nabi, go party in dev3, 4 =))
lixandra Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Sper ca regula cu "party discriminatoriu" sa nu devina o placa destul de uzata a unor persoane. Nimanui nu-i convine ca sa stea on n ore, alaturi de altii care au stat la fel de mult on fara sa piarda spotul si sa vina un neica ca sa zica "Vreau si eu party... voi numai asa stiti sa stati?". You must work to achieve :).Daca sunt spoturi unde se pot face schimburi, rocade, da... dar nu ca x si y de ce stau numai in formatia aia. Atunci cand cineva a luat acel spot a strigat pe guild si cine a raspuns s-a alaturat la acel party, de regula cei care au o activitate mai mare. Asta nu inseamna ca exista o bisericuta. Bisericuta e altceva, dar ma abtin, momentan...Welcome, iReal, I guess.
dev Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Sper ca regula cu "party discriminatoriu" sa nu devina o placa destul de uzata a unor persoane. Nimanui nu-i convine ca sa stea on n ore, alaturi de altii care au stat la fel de mult on fara sa piarda spotul si sa vina un neica ca sa zica "Vreau si eu party... voi numai asa stiti sa stati?". You must work to achieve :).Daca sunt spoturi unde se pot face schimburi, rocade, da... dar nu ca x si y de ce stau numai in formatia aia. Atunci cand cineva a luat acel spot a strigat pe guild si cine a raspuns s-a alaturat la acel party, de regula cei care au o activitate mai mare. Asta nu inseamna ca exista o bisericuta. Bisericuta e altceva, dar ma abtin, momentan...Welcome, iReal, I guess.Sa sti ca se va face ... si de aia a impus Lance aceasta regula. Adica nu ca a spus-o sa nu o asculte nimeni.Eu zic de pe acuma ... sa le fie clar la toti rritii, ce a zis Lance sa le fie lege de bun simt!Iar daca ... calca stramb de 2/3 ori ... eject. Kinul si Gunit deja-s la a doua abatare ... [prima de genul cu party la Gunit ... dar la kinul e a doua].
Exe.cutor Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Well :) ar fi bine sa cititi toti :) ca daca nu le vedeti scrise..:) nu le luati in seama1 Este prioritar sa ajutati/cresteti si pe cei mai mici..nu mai stati in party doar cei care aveti deja reset..lansandu-i pe ceilalti sa se chinuie cum pot si pe unde pot2 Evitati sa mai stati singuri in tarc/pe spot..doar ca sa cresteti si sa fiti cei mai tari voi...atata timp cat deja s- a creeat un dezechilibru intre membrii guildului care au reset si restul de fraieri :)..Nu mai invocati cs-ul si alte balarii de astea..suntem printre putinele guilde ale caror mebrii cresc ori singuri pe undeva ( de exemplu azi kinu cu buff de la Rania) ori cu alte guilde in party3 Voi propune infintarea unui cont de iteme..asa cum au si alte guilde/aliante..unde cei care fac invazii sa depuna itemele cele mai bune.. O sa si puteti vinde destul dupa ce toti ce din guilda vor avea asigurat un set / o arma/ aripi decente.4 Incetati cu atitudinea asta ..nu ajut pentru ca nu m-a ajutat nimeni.Diferentele intre cei care au rr si cei care nu au sunt datorate in primul rand faptului ca unii au timp plus unul sau 2 pc-uri la dispozitie. DACA ei au avut aceste avantaje la dispozitie si au reusit sa se distanteze un pic fata de noi restul...atunci nu cred ca e cazul sa inceapa cu aberatii de acest gen..Cum sa-i ajute cei care oricum erau mai mici decat ei??Nu incercati sa va abateti de la cele scrise de mine..pentru ca mai devreme sau mai tarziu se afla .sau aflu :)Cei carora nu le convine ce am scris eu mai sus..sunt liberi sa foloseasca the x thing chiar acum...Dar eu deja m-am saturat sa vad un guild format doar din individualisti. De asemenea cei care raman in guild isi asuma cele spuse de mine mai sus.Abaterile repetate/scandalurile vor fi sanctionate cu indepartarea din guild :clap: asah va vreau :beer:
dev Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 lol ce abatere am eu ??Azi ai fost pe Rania ... si prima de la inceputuri cu vanzarile ... cand v-o prins Lance ...
al3xandru Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Well :) ar fi bine sa cititi toti :) ca daca nu le vedeti scrise..:) nu le luati in seama1 Este prioritar sa ajutati/cresteti si pe cei mai mici..nu mai stati in party doar cei care aveti deja reset..lansandu-i pe ceilalti sa se chinuie cum pot si pe unde pot2 Evitati sa mai stati singuri in tarc/pe spot..doar ca sa cresteti si sa fiti cei mai tari voi...atata timp cat deja s- a creeat un dezechilibru intre membrii guildului care au reset si restul de fraieri :)..Nu mai invocati cs-ul si alte balarii de astea..suntem printre putinele guilde ale caror mebrii cresc ori singuri pe undeva ( de exemplu azi kinu cu buff de la Rania) ori cu alte guilde in party3 Voi propune infintarea unui cont de iteme..asa cum au si alte guilde/aliante..unde cei care fac invazii sa depuna itemele cele mai bune.. O sa si puteti vinde destul dupa ce toti ce din guilda vor avea asigurat un set / o arma/ aripi decente.4 Incetati cu atitudinea asta ..nu ajut pentru ca nu m-a ajutat nimeni.Diferentele intre cei care au rr si cei care nu au sunt datorate in primul rand faptului ca unii au timp plus unul sau 2 pc-uri la dispozitie. DACA ei au avut aceste avantaje la dispozitie si au reusit sa se distanteze un pic fata de noi restul...atunci nu cred ca e cazul sa inceapa cu aberatii de acest gen..Cum sa-i ajute cei care oricum erau mai mici decat ei??Nu incercati sa va abateti de la cele scrise de mine..pentru ca mai devreme sau mai tarziu se afla .sau aflu :)Cei carora nu le convine ce am scris eu mai sus..sunt liberi sa foloseasca the x thing chiar acum...Dar eu deja m-am saturat sa vad un guild format doar din individualisti. De asemenea cei care raman in guild isi asuma cele spuse de mine mai sus.Abaterile repetate/scandalurile vor fi sanctionate cu indepartarea din guilddaca reusesti u sa`i faci sa aplice ce ai scris acolo macar in procent de 40% ve`ti fi cineva..un anumit guild face ce scrie acolo si le merge binemult noroc ne vedem sambata la cs cred :)
dev Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 eu nu mai merg la alegeri sa fie clar, da?cei mici sunteti nabi, go party in dev3, 4 =))Mergem in dev3 / dev4 ... cu lvl 300+ ... te-ai gandit mult? :rofl2:
-GUNIT- Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 nu am intrat pe rania de vreo 3 zile.. este kinul ;)eu inainte de ora 4 nu am intrat azisi prima cu care vanzari :-?
dev Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 nu am intrat pe rania de vreo 3 zile.. este kinul ;)eu inainte de ora 4 nu am intrat azisi prima cu care vanzari :-?Fa-ma sa-nteleg ... kinul si pe BK si pe Rania? Ok ...
-GUNIT- Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 da :) crezi ca as sta atata timp doar sa ii dau lui buff ?