Guest -Psycho- Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Deja mi sila de ce vad pe forum @ MU ... d-apoi sa mai calc prin joc :sef:treci in joc! :yum:
Ticalosss Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 neata pifuletz .. ia'o pe pifulina si hai pe la mine :))
Alexandru Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 fai tsu, am avut treaba ieri cam toata ziua, si acum, numa dupa 2 o sa mai pot misca ceva, tine si pt mine un loc :)
Lancelot Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Well :) ar fi bine sa cititi toti :) ca daca nu le vedeti scrise..:) nu le luati in seama1 Este prioritar sa ajutati/cresteti si pe cei mai mici..nu mai stati in party doar cei care aveti deja reset..lansandu-i pe ceilalti sa se chinuie cum pot si pe unde pot2 Evitati sa mai stati singuri in tarc/pe spot..doar ca sa cresteti si sa fiti cei mai tari voi...atata timp cat deja s- a creeat un dezechilibru intre membrii guildului care au reset si restul de fraieri :)..Nu mai invocati cs-ul si alte balarii de astea..suntem printre putinele guilde ale caror mebrii cresc ori singuri pe undeva ( de exemplu azi kinu cu buff de la Rania) ori cu alte guilde in party3 Voi propune infintarea unui cont de iteme..asa cum au si alte guilde/aliante..unde cei care fac invazii sa depuna itemele cele mai bune.. O sa si puteti vinde destul dupa ce toti ce din guilda vor avea asigurat un set / o arma/ aripi decente.4 Incetati cu atitudinea asta ..nu ajut pentru ca nu m-a ajutat nimeni.Diferentele intre cei care au rr si cei care nu au sunt datorate in primul rand faptului ca unii au timp plus unul sau 2 pc-uri la dispozitie. DACA ei au avut aceste avantaje la dispozitie si au reusit sa se distanteze un pic fata de noi restul...atunci nu cred ca e cazul sa inceapa cu aberatii de acest gen..Cum sa-i ajute cei care oricum erau mai mici decat ei??Nu incercati sa va abateti de la cele scrise de mine..pentru ca mai devreme sau mai tarziu se afla .sau aflu :)Cei carora nu le convine ce am scris eu mai sus..sunt liberi sa foloseasca the x thing chiar acum...Dar eu deja m-am saturat sa vad un guild format doar din individualisti. De asemenea cei care raman in guild isi asuma cele spuse de mine mai sus.Abaterile repetate/scandalurile vor fi sanctionate cu indepartarea din guild
dev Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Well :) ar fi bine sa cititi toti :) ca daca nu le vedeti scrise..:) nu le luati in seama1 Este prioritar sa ajutati/cresteti si pe cei mai mici..nu mai stati in party doar cei care aveti deja reset..lansandu-i pe ceilalti sa se chinuie cum pot si pe unde pot2 Evitati sa mai stati singuri in tarc/pe spot..doar ca sa cresteti si sa fiti cei mai tari voi...atata timp cat deja s- a creeat un dezechilibru intre membrii guildului care au reset si restul de fraieri :)..Nu mai invocati cs-ul si alte balarii de astea..suntem printre putinele guilde ale caror mebrii cresc ori singuri pe undeva ( de exemplu azi kinu cu buff de la Rania) ori cu alte guilde in party3 Voi propune infintarea unui cont de iteme..asa cum au si alte guilde/aliante..unde cei care fac invazii sa depuna itemele cele mai bune.. O sa si puteti vinde destul dupa ce toti ce din guilda vor avea asigurat un set / o arma/ aripi decente.4 Incetati cu atitudinea asta ..nu ajut pentru ca nu m-a ajutat nimeni.Diferentele intre cei care au rr si cei care nu au sunt datorate in primul rand faptului ca unii au timp plus unul sau 2 pc-uri la dispozitie. DACA ei au avut aceste avantaje la dispozitie si au reusit sa se distanteze un pic fata de noi restul...atunci nu cred ca e cazul sa inceapa cu aberatii de acest gen..Cum sa-i ajute cei care oricum erau mai mici decat ei??Nu incercati sa va abateti de la cele scrise de mine..pentru ca mai devreme sau mai tarziu se afla .sau aflu :)Cei carora nu le convine ce am scris eu mai sus..sunt liberi sa foloseasca the x thing chiar acum...Dar eu deja m-am saturat sa vad un guild format doar din individualisti. De asemenea cei care raman in guild isi asuma cele spuse de mine mai sus.Abaterile repetate/scandalurile vor fi sanctionate cu indepartarea din guildSper ca-n 2 saptamani se va ajunge la cele zise de tine ... asa ca io pentru moment ... stau pe tusha :P
Lancelot Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 sa posteze acolo si vom vota:) stiu ca noi cu cei din Savage once eram in razboi :P dar acum..poate s-a schimbat si el
oick Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Daca tot ai pus mana si ai scris de cont comun, pune mana sa il si faci, ca nu mai am loc pe cont ^_^
Guest HHunter Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 votati http://head-hunters.forumer.ro/recrutari-f...ild-t40.htm#183
Guest HHunter Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 votati http://head-hunters.forumer.ro/recrutari-f...ild-t40.htm#183-_-
dev Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Tzu si Slayer mai trebuie ... apoi il asteptam pe Lance si Razor :D ...Cate rr ai deja mai iReal? :D