Exe.cutor Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Oare ce nume de guild o sa-hi puna honey :))..din nou
dan!el Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 sau H O R N E Y :))Doi fosti colegi de liceu se intalnesc dupa multi ani. Unul ajunsese putred de bogat, celalalt sarac lipit pamantului.- Cum ai facut ma omule de te-ai imbogatit in halul asta si eu nimic? Ca in liceu eu eram al' mai frumos si mai destept dintre noi doi.- Pai ma, stii ca dupa revolutie a venit privatizarea; am incercat si eu, dar nu am reusit. Si eram odata in piata si am cumparat 2 mere murdare, la un leu bucata. Le-am spalat si le-am dat cu doi lei bucata. Am mai luat 4 mere murdare le-am spalat si le-am vandut iar dublu. Si cred ca am facut asta vreo 3 luni si...- Pai bine, bine, il intrerupe celalalt, cati bani ai facut in alea 3 luni?- Ba sa mor daca stiu, ca dupa 3 luni mi-a murit o matusa si mi-a lasat vreo 12 milioane de dolari mostenire.
dev Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Deja mi sila de ce vad pe forum @ MU ... d-apoi sa mai calc prin joc :sef:
redbull™ Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Deja mi sila de ce vad pe forum @ MU ... d-apoi sa mai calc prin joc :sef: :>