dev Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 yes :>Your account has been temporarily suspendedn am mai luat de multMai trebuie ... luai si eu acu` cateva zile :DBuna dimineatza rasarit :rofl2:
uLise Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 dev e matinal in draci :Pback from school si gata practica :>
Guest Fan_Tsu Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Mai trebuie ... luai si eu acu` cateva zile :DBuna dimineatza rasarit :rofl2:aveam 0% pe toate 4 conturi, acum am 20% peTsu si 20% pe Pui, i'm back >:)@Despe =))
dev Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 aveam 0% pe toate 4 conturi, acum am 20% peTsu si 20% pe Pui, i'm back >:)@Despe =))Si eu am 10% :P ... dupa ... un an si 5 luni de 0% :rofl2:
Guest HHunter Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Si eu am 10% :P ... dupa ... un an si 5 luni de 0% :rofl2:eu am avut 7 luni 0 % iar acuma cred ca am primit si warnneata
Guest HHunter Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 eu ma mentin la 20 % :))btw .. Neata :Dte scapi si tu in curand
Alexandru Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 cred ca d 2 ani am 0% warn :) nu am mai luat un susp d foarte mult timp :-" dar cine stie :)
dan!el Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Sotul si sotia in pat... momente toride...EA - ia-ma salbatic, arata-mi ca esti barbat adevarat!EL - DA! DA! DA!EA - Spune-mi lucruri murdare!EL - Baia, bucataria, covorul din sufragerie...- Dragul meu, in curand vom fi trei...- Asta e o veste buna! raspunse el sarutand-o- Mama a obtinut divortul si va veni sa locuiasca cu noi..Un tip si o tipa fac dragoste. El ii spune: "Iubito, fiindca esti primameafemeie, o sa-ti spun Eva." Ea ii raspunde: "Iubitule, fiindca esti al407-lea, o sa-ti spun Peugeot."Barbatul: Nici nu stiu pentru ce porti sutienul, si asa nu prea ai cepunein el!Femeia: Lasa, ca doar si tu porti chiloti...Daca intr-o zi femeia pe care-o iubesti ti-e infidela si iti trece princapsa te arunci de pe balcon, adu-ti aminte ca... ai coarne, boule, nuaripi!Un barbatla librarie: As dori cartea cu titlul "Superioritateabarbatuluifata de femeie". Vinzatoarea: Utopie si sf-uri la etajul 1 va rog.Fiul: E adevarat, taticule, ca in unele parti ale Africii barbatul nuisicunoaste sotia decat dupa casatorie?Tatal: La fel se intampla in toate tarile!Sotia ajunge acasa de la cumparaturi si isi gaseste sotul in pat cuo tanara frumoasa. Fiind furioasa, sotul o opreste si ii explica:- In drum spre casa, am zarit-o pe aceasta tanara in hainezdrentuite pe autostrada, facand autostopul. Fiind flamanda, mi s-afacut mila si am adus-o acasa, i-am fript carnea de mult uitata detine in frigider. Fiind desculta, i-am dat sandalele tale bune, carezici ca nu mai sunt la moda. Fiindu-i frig, i-am dat puloverul ce til-am facut cadou de ziua ta, dar care n-ai vrut sa-l porti pentru canu ti se potrivea culoarea. Avand pantalonii rupti, i-am dat unul dinzecile de jeansi ce tot iti raman mici, dar sunt aproape noi. Cand adat sa plece, fata m-a intrebat:- Mai este ceva ce sotia ta nu mai foloseste?*Gigel ii spune mamei:- Mama, ieri dupa ce-ai plecat de-acasa, a venito tanti blonda sifrumoasasi s-a dus cu tata in camera si...Mama-sa il intrerupe:- Stii ce, sa repeti asta cand vine taica-tu acasa!Ajunge acasa tatal, mama ii face semn copilului, iar acesta reia:- Si cum iti spuneam, mama, ieri cand tu n-ai fost acasa, a venit otantiblonda si s-a dus cu tata in camera si...- Si? Siiiii??? intreaba mama nerabdatoare.- Si tata a tavalit-o-n pat exact asa cum te tavaleste pe tine de obiceipostasul...**O femeie se intoarce acasa dimineata. Barbatul o intreaba unde a fostpanala ora asta, la care femeia respunde ca a dormit la cea mai bunaprietena aei. Barbatul da telefon la 10 din cele mai bune prietene ale sotiei.Niciuna nu-i confirma ca a dormit noaptea la ea...Se intoarce barbatul dimineata acasa. Femeia il intreaba unde a fostpina laora asta. El raspunde ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeiatelefoneaza la 10 cei mai buni prieteni ai sotului ei si din toti, 8 iiconfirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit la ei.....Ceilalti 2 insista ca inca se afla acolo...**Un tânar se întoarce acasa foarte trist, dupa ce plecase sa ceara mânaprietenei sale. Vazându-l asa, tatal saul întreaba:- Ce s-a întâmplat? Te-a refuzat?- Da... Mi-a tras si o palma!- Cum asa?! Nu i-ai spus cum te-am învatat eu? "Draga mea, timpul seopreste în loc pentru mine când privesc în ochii tai!"- Vai! Asta era! Am gresit formula... I-am spus: "Ai o fata de mi seopresteceasul!"**Un cavaler urma sa plece in cruciada. Isi facu bagajele, puse centuradecastitate la nevasta si dadu cheia centurii celui mai bun prieten:- Daca nu ma intorc in 3 ani, o poti avea pe nevasta mea. Si isi vazu dedrum.Dupa o ora de mers, prietenul il ajunse din urma:- Mi-ai dat alta cheie!!*Un tip intra intr-o carciuma cu ditamai strutzul dupa el. Chelnerita vine sa ia comanda. Tipu zice:- Un hamburger, cartofi si o cola.apoi intreaba strutzul:- Tu ce vrei ?- La fel! zice strutzul.In scurt timp chelnerita se-ntoarce cu mancarea si zice:- Poftiti, face 28,45Omul baga mana in buzunar si scoate din prima, fara sa se uite, exact suma care-i trebuie, cu maruntis cu tot.A doua zi, omul si strutzul revin la aceeasi carciuma. Tipu zice:- Un hamburger, cartofi si o cola.Strutzu- La fel !Chestia devine rutina pana cand intr-o seara, chelnerita intreaba:- Ca-ntotdeauna ?- Nu, zice tipul, E vineri seara, asa ca vreau o friptura, cartof copt, o salata si o sticla de vin.- Acelasi lucru si pentru mine, adauga strutzul In scurt timp chelnerita se-ntoarce cu mancarea si zice:- Poftiti, face 72,38Omul baga mana in buzunar si scoate din prima, fara sa se uite, exact suma care-i trebuie, cu maruntis cu tot, la fel ca-ntotdeauna. Chelnerita nu-si mai poate stapani curiozitatea.- Scuzati-ma domnule, cum reusiti sa aveti intotdeauna pregatita suma exacta, scotand-o din buzunar fara macar sa va ui tati ? Pai, zice tipul, acum citiva ani faceam curat in pod si am gasit o lampa veche. Cand am incercat sa o lustruiesc a iesit din ea un duh si s-a oferit sa-mi indeplineasca doua dorinte. Prima a fost cam asa: de cite ori va trebui sa platesc pentru ceva, sa bag mana in buzunar si sa gasesc acolo intotdeauna exact banii potriviti.Dar e fantastic! zise chelnerita, Cei mai multi oameni si-ar fi dorit un milion de dolari sau cine stie ce alte averi ; insa dumneata vei fi atat de bogat cat vei dori pentru tot restul zilelor!- E-adevarat. Fie ca e vorba de o sticla de lapte, un pachet de tigari, un apartament sau un Rolls Royce, suma exacta se afla pregatita la mine-n buzunar.- Super tare! Auziti, da? care-i treaba cu strutzul ?Omul trage aer in piept, ofteaza apoi lung, si zice:- A doua dorinta a fost cam asa: O pasarica inalta, cu curul mare, cu cracii lungi, si care sa fie de-acord cu tot ce spun, dar? duhul n-a inteles aluzia?:>