Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest Tsu^_^pui
Posted

nub e garrone :)

Posted

nub e garrone :)

Uite cum va mananca pe voi undeva si incindeti spiritele. Nu vad legatura dintre garrone si reply-ul tau, imi explici si mie te rog ?

Guest Tsu^_^pui
Posted

daca zic afara e soare? Zic ceva evident. Daca zic ca: Garrone este nub, de asemenea, zic ceva evident? Intelegi legatura acum? Daca scriam: noob, era mai bine? :( Acum, nu mai pot sa zic noob = nub? Ca se intelege ca jignesc, nu? :(

Guest Tsu^_^pui
Posted

plangeri nub -_-

Guest Fan_Tsu
Posted

unii oameni nu inteleg -_-

Posted

Uite cum va mananca pe voi undeva si incindeti spiritele. Nu vad legatura dintre garrone si reply-ul tau, imi explici si mie te rog ?

mai titi de cand esti in staff mult te ai mai schimbat. ai uitat cu cine ai fost in guild pe rere si inainte de s1. cand a inceput baza de date de ce nu ai venit in HH ?

plangeri nub -_-

si uite ce ajunge un svr unde lumea juca de placere -_-

Guest Fan_Tsu
Posted

este o parte din viata noastra :)

P.S. vreti sa vomitati? Uitati-va la Honey cum spune garrone ca i-ar fi dat spotul lui Blader doar daca acesta ar fi zis ceva :( RIGHT

P.P.S. care din voi, atunci cand va intreaba cineva daca sunteti afk, ii intrebati daca v-au luat spotul? Adica, cat de nub sa fi sa zici asa ceva, pai sa-mi zica mie cineva: "Auzi Tsu, mi-ai luat cumva spotul, ca eram afk si nu stiu daca au trecut 5 minute de cand faci preluarea" =)) Pai poate au trecut si 30 de secunde ca-i zic ca au trecut 5 =)) (depinde de cine e vb aici :P )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...