FuLg3r3k Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 nub e garrone :)stim :)) altceva ?:) :crazy: :pokeye:
TyreXel Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 nub e garrone :)Uite cum va mananca pe voi undeva si incindeti spiritele. Nu vad legatura dintre garrone si reply-ul tau, imi explici si mie te rog ?
Guest Tsu^_^pui Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 daca zic afara e soare? Zic ceva evident. Daca zic ca: Garrone este nub, de asemenea, zic ceva evident? Intelegi legatura acum? Daca scriam: noob, era mai bine? :( Acum, nu mai pot sa zic noob = nub? Ca se intelege ca jignesc, nu? :(
[EliTe] Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 senzationalul :rofl2: am uitat ca are si useru asta stralucit
[EliTe] Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Uite cum va mananca pe voi undeva si incindeti spiritele. Nu vad legatura dintre garrone si reply-ul tau, imi explici si mie te rog ?mai titi de cand esti in staff mult te ai mai schimbat. ai uitat cu cine ai fost in guild pe rere si inainte de s1. cand a inceput baza de date de ce nu ai venit in HH ? plangeri nub -_-si uite ce ajunge un svr unde lumea juca de placere -_-
Guest Fan_Tsu Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 este o parte din viata noastra :)P.S. vreti sa vomitati? Uitati-va la Honey cum spune garrone ca i-ar fi dat spotul lui Blader doar daca acesta ar fi zis ceva :( RIGHTP.P.S. care din voi, atunci cand va intreaba cineva daca sunteti afk, ii intrebati daca v-au luat spotul? Adica, cat de nub sa fi sa zici asa ceva, pai sa-mi zica mie cineva: "Auzi Tsu, mi-ai luat cumva spotul, ca eram afk si nu stiu daca au trecut 5 minute de cand faci preluarea" =)) Pai poate au trecut si 30 de secunde ca-i zic ca au trecut 5 =)) (depinde de cine e vb aici :P )