Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

back si eu de la faculta

@alex: nici macar nu stiu contu tau

stiu doar pe a lui Tsu :D

ce mai face lumea? huh huh huh?

@EliTe: iar ai comis-o cu scoala ma? :|

Guest ^Depeche^
Posted

Hello guys .

Posted

da-i acc lui boom stie el ce sa faca cu el :) :pumn:

daca doar i-ai fi golit contul lui koka si n-ai fi incercat sa-i dai si 99, nu as fi avut nimic cu tine. te-as fi lasat sa traiesti fericit si pana la adanci batraneti cu foamea de iteme. dar asa ai incercat sa-i dai si 99. ti-am zis ca roata se invarte. nu am nimic personal cu nimeni din alianta voastra. daca nu sunt deranjat imi vad de ale mele. cand sunt calcat pe coada reactionez ca atare.

@imi cer scuze fata de cei care-i cunosc din alianta voastra. sper sa nu mai avem astfel de conflicte :)

@PS: am avut si contul lui neamzzuMG. puteam sa-l aranjez si pe el inca de pe vremea "cand il durea ficatul" dar nu sunt genul.

Posted

daca doar i-ai fi golit contul lui koka si n-ai fi incercat sa-i dai si 99, nu as fi avut nimic cu tine. te-as fi lasat sa traiesti fericit si pana la adanci batraneti cu foamea de iteme. dar asa ai incercat sa-i dai si 99. ti-am zis ca roata se invarte. nu am nimic personal cu nimeni din alianta voastra. daca nu sunt deranjat imi vad de ale mele. cand sunt calcat pe coada reactionez ca atare.

@imi cer scuze fata de cei care-i cunosc din alianta voastra. sper sa nu mai avem astfel de conflicte :)

@PS: am avut si contul lui neamzzuMG. puteam sa-l aranjez si pe el inca de pe vremea "cand il durea ficatul" dar nu sunt genul.

bite me :lol:

despe nu a avut nicio legatura cu acel cont

hello HH

Posted

Fara sa dati foc la topic ... boom a venit si si-a exprimat parerea ... poate are dreptate ... si totusi daca are ... nu incercati sa faceti flaming [valabil pentru cei din HH/aliantza] ...

Toti avem dreptul la o replica ... daca e la misto se specifica si gata!

Guest Tsu^_^pui
Posted

re re :P

Eu tot asta zic, o sa ajung ca un disc stricat :)

Guest Tsu^_^pui
Posted

lasa ca aveam un preten care a scos butonul de windows + esc :)) sa nu iasa din joc din greseala :))

Posted

nu. dar a postat aici si avand impresia ca e jester tot aici i-am raspuns. in fine :) bft

10x, asemenea si voua :)

Guest Despe
Posted

ma rog. am avut impresia ca este jester. my bad smile.gif

Despe nu seamana deloc cu Razvan.ro :blink: :|

Posted

Fara sa dati foc la topic ... boom a venit si si-a exprimat parerea ... poate are dreptate ... si totusi daca are ... nu incercati sa faceti flaming [valabil pentru cei din HH/aliantza] ...

Toti avem dreptul la o replica ... daca e la misto se specifica si gata!

Auzi? Tu să taci! :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...