Yo-DA Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 back si eu de la faculta@alex: nici macar nu stiu contu taustiu doar pe a lui Tsu :Dce mai face lumea? huh huh huh?@EliTe: iar ai comis-o cu scoala ma? :|
[EliTe] Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 @EliTe: iar ai comis-o cu scoala ma? :|ca de obicei de sfarsit de an ... -_-a luat pixu din nou 99
dev Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 ' date='May 28 2009, 18:14' post='3870385']-_-Next rr db va fi la inceputul anului scolar :rofl2:
boomeey Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 da-i acc lui boom stie el ce sa faca cu el :) daca doar i-ai fi golit contul lui koka si n-ai fi incercat sa-i dai si 99, nu as fi avut nimic cu tine. te-as fi lasat sa traiesti fericit si pana la adanci batraneti cu foamea de iteme. dar asa ai incercat sa-i dai si 99. ti-am zis ca roata se invarte. nu am nimic personal cu nimeni din alianta voastra. daca nu sunt deranjat imi vad de ale mele. cand sunt calcat pe coada reactionez ca atare. @imi cer scuze fata de cei care-i cunosc din alianta voastra. sper sa nu mai avem astfel de conflicte :) @PS: am avut si contul lui neamzzuMG. puteam sa-l aranjez si pe el inca de pe vremea "cand il durea ficatul" dar nu sunt genul.
uLise Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 daca doar i-ai fi golit contul lui koka si n-ai fi incercat sa-i dai si 99, nu as fi avut nimic cu tine. te-as fi lasat sa traiesti fericit si pana la adanci batraneti cu foamea de iteme. dar asa ai incercat sa-i dai si 99. ti-am zis ca roata se invarte. nu am nimic personal cu nimeni din alianta voastra. daca nu sunt deranjat imi vad de ale mele. cand sunt calcat pe coada reactionez ca atare. @imi cer scuze fata de cei care-i cunosc din alianta voastra. sper sa nu mai avem astfel de conflicte :)@PS: am avut si contul lui neamzzuMG. puteam sa-l aranjez si pe el inca de pe vremea "cand il durea ficatul" dar nu sunt genul.bite me :lol:despe nu a avut nicio legatura cu acel conthello HH
dev Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Fara sa dati foc la topic ... boom a venit si si-a exprimat parerea ... poate are dreptate ... si totusi daca are ... nu incercati sa faceti flaming [valabil pentru cei din HH/aliantza] ...Toti avem dreptul la o replica ... daca e la misto se specifica si gata!
boomeey Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 bite me :lol:despe nu a avut nicio legatura cu acel conthello HHma rog. am avut impresia ca este jester. my bad :)
dev Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 ma rog. am avut impresia ca este jester. my bad :)Intrebare ... e de la noi Jester? :-?
Guest Tsu^_^pui Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 re re :PEu tot asta zic, o sa ajung ca un disc stricat :)
dev Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 re re :PEu tot asta zic, o sa ajung ca un disc stricat :)Scoate butoanele din tastatura ... :beer:
Guest Tsu^_^pui Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 lasa ca aveam un preten care a scos butonul de windows + esc :)) sa nu iasa din joc din greseala :))
boomeey Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Intrebare ... e de la noi Jester? :-?nu. dar a postat aici si avand impresia ca e jester tot aici i-am raspuns. in fine :) bft
dev Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 nu. dar a postat aici si avand impresia ca e jester tot aici i-am raspuns. in fine :) bft10x, asemenea si voua :)
Guest Despe Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 ma rog. am avut impresia ca este jester. my bad smile.gifDespe nu seamana deloc cu Razvan.ro :blink: :|
Sly Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Fara sa dati foc la topic ... boom a venit si si-a exprimat parerea ... poate are dreptate ... si totusi daca are ... nu incercati sa faceti flaming [valabil pentru cei din HH/aliantza] ...Toti avem dreptul la o replica ... daca e la misto se specifica si gata!Auzi? Tu să taci! :lol: