Yo-DA Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 sincer is cateva din cantaretele astea de duzina care is bune ( la suflet si sa le f... ) ca in rest is prastie in cantat....p.s. Cand eram prin clasa a 4a ce saream eu pe melodia de la Genius - Ciocolata :)):)) ( faceam un fel de pogo fara sa imi dau seama :D )re 2 all
L3x@ Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 NU T SUPARA DAR STI CUMVA C STUDII D SPECIALITATE ARE ANDRA IN AFARA D SCOALA POPULARA D ARTA ???VREUN LICEU D MUZICA CEVA ???OARE ???STIE SA CITEASCA OARE 1 PORTATIV ??? SAU CINTA DUPA UREKE K MANELISTII =))DEFAPT CRED K II JIGNESC DEJA P EI COMPARINDUI CU EA K MULTII DINTRE IE KIAR AU STUDII D SPECIALITATEYEP >>> ITS MY TM >>>I HAVE REGISTREDWrong, again. Nu studiile iti dau ceea ce este un lucru nativ, si anume: talentul. Degeaba faci un Conservator sau cine stie ce studii daca habar n-ai sa canti o melodie cum trebuie. Pun pariu ca Despot sau Iantu sunt idolii tai fiindca "au o scoala". Guess what... s-au facut mai de rahat decat sunt si au aratat ca sunt nimicuri, cu tot cu scoala lor s.a.m.d.Un exemplu din "anturajul lor recent" este Aura Urziceanu. Femeia aia nu i-a placut de fel ceea ce a studiat si a recunoscut ca talentul nativ a fost cel care a contat. Scoala e doar o forma de aparenta, foarte putini sunt cei care se remarca astfel.
L3x@ Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Iantu prin nenumaratele lui incercari de a iesi din umbra lui Banica. Cand a fost luat la bani marunti, a aratat ca e doar personajul secundar.Ca sa dau un exemplu de greseala comuna... stii cine a castigat ultimul Megastar, nu? I rest my case...
Alexandru Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Na, sa va bagati unghia-n gat =)): http://www.youtube.com/watch?v=bJykJiExiKo .pe mel asta agatam colege prin generala la seri distractive ^_^eu unul prefer muzica dance, si d club :Phttp://www.youtube.com/watch?v=URucXw201NA...feature=relatedmel asta de la dj project imi place la nebunie :wub: http://www.youtube.com/watch?v=qqOszzD1MZksi asta merge http://www.youtube.com/watch?v=Ugmw___KbXc
_Deza Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Iantu prin nenumaratele lui incercari de a iesi din umbra lui Banica. Cand a fost luat la bani marunti, a aratat ca e doar personajul secundar.Ca sa dau un exemplu de greseala comuna... stii cine a castigat ultimul Megastar, nu? I rest my case...Ma scuzi ca nu urmaresc emisiunile de 2 lei din Romania,nu ma pasioneaza.Eh si poate in muzica nu l'a ajutat si acel talent nativ,dar uite ca a reusit in televiziune si tot e ceva.Inca n'ai zis de Despot. -_-
L3x@ Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Vocea, muzica, ceea ce canta. Chiar imi amintesc cum era o fata careia ii reprosa ca (,) canta prea drept si nu face mici floricele pe cand fata a respectat in totalitate tonalitatea melodiei... Pai, da-ma naibii, asta e cea mai mare forma de ipocrizie. Plus 2 concerte la care am fost si a cantat o data playback iar cand a fost vorba de live... jalnic.In televiziune... a fost protejatul cuiva si a ramas cu aceasta 'titulatura'.
L3x@ Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Nu e vorba ca ma pricep la asa ceva, e pur si simplu parerea cuiva care e aproape dependenta de muzica, parerea cuiva care compara. Nu trebuie sa te pricepi ca sa iti dai seama de niste lucruri evidente. Studiile sunt necesare la reprezentatii precum cele de la Opera...
_Deza Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Parerile sunt subiective.Asa cum tu zici ca Despot si Iantu sunt de rahat asa si Cipo crede ca Andra e praf.Ok?Mersi.Nu toti trebuie sa fie de acord cu tine. 8-|
L3x@ Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Despot si Iantu au dovedit ca sunt praf. Demonstreaza cu ce a dovedit Andra ca e "praf" si respect parerea.
L3x@ Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Asa cum tu zici ca Despot si Iantu sunt de rahat asa si Cipo crede ca Andra e praf.Ok?Mersi.Din momentul in care "l-ai sustinut", ai zis asta.Si tu crezi ca muzica populara nu e un stil de muzica ce iti arata calitatile vocale :-? ? Crezi ca muzica populara e "degradanta"? El asta sustine :-??.Comenteaza asta: http://www.trilulilu.ro/pld/57a4ab128075ab .
_Deza Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Nu l'am sustinut,doar am intrebat cu ce s'au facut de rahat Despot si Iantu.
CIPO Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Wrong, again. Nu studiile iti dau ceea ce este un lucru nativ, si anume: talentul. Degeaba faci un Conservator sau cine stie ce studii daca habar n-ai sa canti o melodie cum trebuie. Pun pariu ca Despot sau Iantu sunt idolii tai fiindca "au o scoala". Guess what... s-au facut mai de rahat decat sunt si au aratat ca sunt nimicuri, cu tot cu scoala lor s.a.m.d.Un exemplu din "anturajul lor recent" este Aura Urziceanu. Femeia aia nu i-a placut de fel ceea ce a studiat si a recunoscut ca talentul nativ a fost cel care a contat. Scoala e doar o forma de aparenta, foarte putini sunt cei care se remarca astfel.ALOOOOOOOOOOSTI CUMVA C E AIA SCOALA D CANTO ???ALOOOOOOOSTI CUMVA C INSEAMNA SA FACI 8 ORE VOCALIZE ????NU CRED K AI HABAR ASA CUM SINT MAI MULT K SIGUR K NU AI AUZIT D ASA CEVA ACUM NU K MAS LAUDA DAR KIAR SINT MINDRU D 1 FAPT >>> IN AFARA FAPTULUI K MAI SI CITESC SINT 1 SPITA INDEPARTATA DIN NEAMUL LUI >>> NICOLAE LEONARD>>>PRINTUL OPERETEI ROMANESTIIN AFARA D ACEST LUCRU KIAR MA INVIRT IN CERCURI CINTARETI PROFESIONISTI / NU NUMAI K LUAM MASA IMPREUNA SAU BEAM 1 PAHAR DAR SINTEM KIAR BUNI PRIETENI PT K N LEAGA 1 ANUMIT NIVEL D CULTURA SI AVEM C DISCUTA MEREU APROPO ITI DAU 1 SFAT >>> MAI PUNE MINA P CARTE CIT NU E PREA TIRZIU =P
Sly Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 CIPOSU e pe felie.Când e pe CAPS are fler.Înebunesc de plăcere!!! :wub:@Aura Urziceanu...da...altă anagramată.
CIPO Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Nu e vorba ca ma pricep la asa ceva, e pur si simplu parerea cuiva care e aproape dependenta de muzica, parerea cuiva care compara. Nu trebuie sa te pricepi ca sa iti dai seama de niste lucruri evidente. Studiile sunt necesare la reprezentatii precum cele de la Opera...POATE NU STI K F MULTI DINTRE MARII CINTARETI AI SCENEI DIN VEST D ROCK AU CONSERVATORUL LUAT SI PT 1 INSTRUMENT SI PT VOCE D ACEEA NU PERMIT NIMANUI SA S URCE CU EI P SCENA LOR SI SPECTACOLUL ESTE NUMAI AL LORDACA TU CREZI K NUTI TR STUDII PT A T URCA P 1 SCENA EU 1 T INTREB AI CITIT IN VIATA TA 1 CARTE ??? STI CUMVA CUM ARATA 1 BIBLIOTECA IN INTERIOR SAU 1 MUZEU ? NU T INTREB D OPERA SAU D ATHENEU K PT TINE DEJA MA RIDIC PREA SUS.DOAMNEE >>> UNDE A AJUNS SOCIATATEA ROMANEASCA DIN ZIUA D AZI .=P
Guest -Psycho- Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 asta cu studiile e discutabila :)fara talent poti studia pana ti vine rau :Dnormal ca e importanta macar o baza elementara de studii muzicale, adica sa ai habar ce canti acolo, sau ce incerci sa canti insa fara ceva de sus esti pe nicaieri :)p.s. prefer un pui de tigan(cum am vazut in budapesta unu pe strada)care n a luat o carte in mana, da canta la vioara de ti -ti venea sa treci Dunarea inot, de cat un violonist fara talent care canta"ca la carte" si ma lasa rece, adica nu spune nimic inafara de faptul ca executa perfect din punct de vedere tehnic o partitura, insa mai trebuie ceva. Un caz mai celebru la ceea ce spun eu e Edith Piaf ;) si lista ar putea continua la nesfarsit...
Yo-DA Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 partea cu talentul nici nu a fost pus la indoiala...e chestia ca poti sa ai talent si sa il irosesti degeaba....pentru ca nu stii anumite chestiila aia s-a referit CIPO....si acuma terminati cu cearta....
Guest -Psycho- Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 mai adaug ceva la cele spuse mai sus, uneori scoala strica talentu ;)uite de ex . Andra lu Lexa, posibil sa fi avut ea candva o licarire de talent da se simte o tona de scoala in ea si asta cred ca strica cel mai mult, e totul fortzat canta din carti nu din inima ;) nah sa nu o mai lungim ca e de discutat zile intregi pe subiect :)Sa auzim doar muzica buna ;)
Guest Tsu^_^pui Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 re nubs :PCIPO, am un DL care trb crescut =))