L3x@ Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Daca n-ar canta ala cu inceput de calvitie, ar suna bine :-?.
dev Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 asta e tru` :X <3 Albino :))) Zbitches ... si un afemeiat ... big deal ... :comp1:
L3x@ Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Mac, mac, mac! =)))) http://www.youtube.com/watch?v=eqD-tC-guhU
L3x@ Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Tu canti "Bambi - Ochi caprui" la dus, si ne intrebi pe noi?
Ticalosss Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 sau asta .. si cu vocea :> ... yuriiiiiii .. bum bum bumbum .. kalasnikov .. kalasnikov ... :>
Guest Tsu^_^pui Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 re reNu am cu cine sa joc pe Tsu cat sunt plecat la facultate si cand dorm X(
Sly Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 pai finalele conferintelor :) asa stiu ..ca acolo au ajuns :)Da, ultimul meci a fost între Lakers şi Nuggets(văzut de mine), dar nu ştiu ce meciuri o să mai fie....si la ce oră, adică transmise pe Boom Sport One. :P
Guest -Psycho- Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ma luatzi l careva pe psycho in party ca e cu autoparty in tarkan si cu un dl mutati l pe spot sa dau si eu rr :D
CIPO Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Tu ai o problema cu Andra :)). Ti s-a pus pata pe ea :)).DECI >>> ANDRA NU STIE SA VB CORECT ROMANESTE NU MAI PUNEM K NU ARE 1 MELODIE A EI CEI CARE MA CUNOSC STIU UNDE BEAM IMPREUNA SI C PRIETENI AMK SATI DAU 1 EXEMPLU MELODIA D DEBUT A ANDREI "SUNAMA NOAPTEA" ESTE A LUI DINU OLARASU P CARE O CINTA EL IN CLUBURI D VREUN AN D ZILE SAMI ARATI SI MIE T ROG 1 SINGURA MELODIE COMPUSA D EAKOFFE TIME =P
Guest -Psycho- Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 cipo nu este frumos sa vorbeshte cu fetele urat :)
Exe.cutor Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Hello ppl ...intru mai rar pe forum k joc cu elfu si stiti cum e autobufer etc..razor intra pe mes oleak
L3x@ Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 DECI >>> ANDRA NU STIE SA VB CORECT ROMANESTE NU MAI PUNEM K NU ARE 1 MELODIE A EI CEI CARE MA CUNOSC STIU UNDE BEAM IMPREUNA SI C PRIETENI AMK SATI DAU 1 EXEMPLU MELODIA D DEBUT A ANDREI "SUNAMA NOAPTEA" ESTE A LUI DINU OLARASU P CARE O CINTA EL IN CLUBURI D VREUN AN D ZILE SAMI ARATI SI MIE T ROG 1 SINGURA MELODIE COMPUSA D EAKOFFE TIME =PEu nu cred ca un interpret trebuie sa-si compuna singur melodiile ci sa stie cum sa cante o melodie.Da-i play: http://muzica.acasa.ro/stiri-muzica/Andra-...nsat-noul-album .
[EliTe] Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 guys ... eu ma cam las -_- setari de kko, oameni de kkt + curent si timp pierdutpe svr mai intru sa va salut
CIPO Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Eu nu cred ca un interpret trebuie sa-si compuna singur melodiile ci sa stie cum sa cante o melodie.Da-i play: http://muzica.acasa.ro/stiri-muzica/Andra-...nsat-noul-album .NU T SUPARA DAR STI CUMVA C STUDII D SPECIALITATE ARE ANDRA IN AFARA D SCOALA POPULARA D ARTA ???VREUN LICEU D MUZICA CEVA ???OARE ???STIE SA CITEASCA OARE 1 PORTATIV ??? SAU CINTA DUPA UREKE K MANELISTII =))DEFAPT CRED K II JIGNESC DEJA P EI COMPARINDUI CU EA K MULTII DINTRE IE KIAR AU STUDII D SPECIALITATEcaps lock addictYEP >>> ITS MY TM >>>I HAVE REGISTRED