Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest -Psycho-
Posted

auzi lexa, la anamaria aia, asociatul meu"zozo" (clapistul de la desperado) ii face acum piesa pt cerbul de aur :)) iar piesele alea cu care a aparut ea au fost compuse de vocalistul de la Desperado "Sandy"

Guest -Psycho-
Posted

app, avem ceva muzicieni pe aici prin guild? daca tot veni v-ba de muzika....

Posted

auzi lexa, la anamaria aia, asociatul meu"zozo" (clapistul de la desperado) ii face acum piesa pt cerbul de aur :)) iar piesele alea cu care a aparut ea au fost compuse de vocalistul de la Desperado "Sandy"

Tu ai cantat: BETZIVAN RATAT? :D

Posted

Desperado mi se par de duzina :). Ca intepret, trebuie sa ai acel ceva.

Guest -Psycho-
Posted

pai desperado nu mai e, mai canta doar la evenimente private....dar nah acu cativa ani au venit cu ceva nou in romania care a tinut cat a tinut si cam atat, sandi nu e si nu a fost vreo voce niciodata, plus ei canta mai mult asa de fun, ca au ajuns si pe la eurovision si cerb asta e partea a doua, au avut noroc :)

Posted

Desperado mi se par de duzina :). Ca intepret, trebuie sa ai acel ceva.

Io nu stiu cum sa-ti zic ... da Desperado-s mai ascultati decat multi care-s in "top" ... pai Andra si cele de care ziceai tu-s fetitze mici ...

Desperado - Betzivan Ratat ... melodie deja de nunta mai ... mai ales la orice chef merge ... nu conteaza varsta ;) ... au mai mult succes decat ... saxofoanele feminine ale tzarii!

Guest -Psycho-
Posted

si Cazanul meu :))

am fost la ei la repetitii de vo 2 ori si kla un chef cu ei in sighisoara, baieti de milioane te distrezi de numa cu ei , amintiri frumoase...:)

Guest -Psycho-
Posted

hai hai am 392 :))

Posted

Lance ce meciuri sunt în N.B.A azi? Am văzut că majoritatea sunt transmise pe Boom Sport.

pai finalele conferintelor :) asa stiu ..ca acolo au ajuns :)

Guest Celeste
Posted

Mai, ce va mai place sa va contraziceti :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...