Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest -Psycho-
Posted

mai am party? :))

Posted

Hai, deja sunteti exagerati... o voce buna, muzica buna... e mult mai bine decat un punk cantat de niste pusti care au puf pe fata.

Fugi cu cercu cu Andra ta.Şi dacă sunt puşti ce? Au facut concerte la care Andra, sarbanda aia a ei şi Măruţă voinicul satului, nu o să ajungă în viaţa lor.Dacă tu n-ai auzit de B.F.M.V, nu-i problema mea, da ziceai că asculţi muzică, probabil nu asculţi ce trebuie. Parcă văd că mâine vii să ne spui că Guţă e o voce, tu chiar crezi că noi ne-am născut ieri şi ne încălţăm cu fesul. :P

Guest -Psycho-
Posted

Usor cu pianul pe scari ! :D

Posted

Fugi cu cercu cu Andra ta.Şi dacă sunt puşti ce? Au facut concerte la care Andra, sarbanda aia a ei şi Măruţă voinicul satului, nu o să ajungă în viaţa lor.Dacă tu n-ai auzit de B.O.M.V, nu-i problema mea, da ziceai că asculţi muzică, probabil nu asculţi ce trebuie. Parcă văd că mâine vii să ne spui că Guţă e o voce, tu chiar crezi că noi ne-am născut ieri şi ne încălţăm cu fesul. :P

Sly, scuza-ma dar ai gandit aiurea rau :).... cum poti sa compari o industrie care iti creaza conditii de lansare cu Romania? Crezi ca daca Andra n-ar fi avut sansa de a fi aleasa de un bun promoter nu ar fi sustinut? Cred ca nu stii ce vorbesti... Am fost la un concert al Andrei de acum 2 ani, a cantat femeie asta 1 ora si jumatate in sir, LIVE (LIVE), cu tonalitate ridicata. Altii dadeau chix fiindca, deh... ce naiba, sa isi strice ei vocea? Si da, Guta are voce. Nu ma intereseaza ce canta, analizez din punct de vedere al vocii si atat.

http://www.youtube.com/watch?v=GlMCDT2C7yc Tu vrei sa spui ca astia meritau mai mult? Nu canta rau... dar totusi, nu poti compara o VOCE cu o incercare de voce...

Guest -Psycho-
Posted

hai ma lexa sunt atatea voci in lumea asta mare si tu te ai gasit sa te blokezi taman la andra cu tremolourile si accentu ei de cacat....

p.s. cate bare mai am ? =))

Posted

Si da, Guta are voce. Nu ma intereseaza ce canta, analizez din punct de vedere al vocii si atat.

Deci aici am vrut să ajung.Dacă tu consideri că si Guţă e o voce, ai de la mine o funie, un săpun şi drepturi depline asupa eutanasierii mele.Promit că nu o să fii acuzată de "malpraxis". Am trăit degeaba....:(

Posted

hai ma lexa sunt atatea voci in lumea asta mare si tu te ai gasit sa te blokezi taman la andra cu tremolourile si accentu ei de cacat....

p.s. cate bare mai am ? =))

Naiba stie :)). Nu e vorba doar de Andra, dar el spune ca ea nu are voce, sustinand alti pamfleti. Eu am zis doar de o melodie care imi place acum, nu am zis de X ca e asa sau ca Y e intr-un fel... muzica e muzica, trebuie sa o apreciezi din punctul de vedere al criteriilor corespunzatoare. Tu ar trebui sa stii asta cel mai bine :).

Da, Sly, are voce. Ma intereseaza prea putin ce canta el atat timp cat are voce.

Neata, Alina.

Nub, a picat party.

Guest -Psycho-
Posted

da -o ma dreq, :((

Posted

Naiba stie :)). Nu e vorba doar de Andra, dar el spune ca ea nu are voce, sustinand alti pamfleti. Eu am zis doar de o melodie care imi place acum, nu am zis de X ca e asa sau ca Y e intr-un fel... muzica e muzica, trebuie sa o apreciezi din punctul de vedere al criteriilor corespunzatoare. Tu ar trebui sa stii asta cel mai bine :).

Da, Sly, are voce. Ma intereseaza prea putin ce canta el atat timp cat are voce.

Neata, Alina.

Care şi în ce se încadrează Guţă, în ce se încadrează Andra, unde şi ce face Andra ca să-mi placă? Nu-i destul să ţipe ca să fie ascultată, ţine de versuri, de instrumental, de gen şi creaţia-n sine, păi atunci Wu-Tang sunt doar lirici, aşa-i?.E problema ta ce asculţi, nimeni nu-ţi impune, dar nu fi un critic care nu se regăseşte decât în cele mai josnice creaţii muzicale, sau cel puţin nu încerca să impui şi celorlalţi să asculte ce asculţi tu.Am destui ţigani vecini cu mine care cântă mai bine decât Guţă, dacă pot spune că asta se numeşte muzică, dar vezi tu, ţine de cultură, poţi să-ţi strângi ouăle în uşa şi poţi deveni oricând un Guţă, n-ai nevoie de conservator sau inspiraţie, faza nasoală e că trebuie să se regăsească şi altcineva în muzica aia, nu numai aia scăpaţi de la sapă.

Ţine minte o chestie, muzica trebuie să te inspire, să te simţi exaltată cultural şi în acelaşi timp să înveţi ceva, ca pe viitor succesiunea muzicală să fie una autentică. Generaţia noastră ce lasă în urmă? Lasă pe Guţă şi Co, iar teatrele şi operele stau goale în continuare.

Posted

Tipa? Ahahaha =)))). Daca emonoizii aia de care imi zici tu vorbesc in soapta, eu imi bag capul intr-o galeata cu clor =))).

Intelege ca muzica e pur si simplu muzica. Nu trebuie sa-l judeci dupa ceea ce canta ci dupa cum canta.

Posted

Eu ţi-am spus ce-am avut de spus, în continuare mă doare direct în fund unde şi de ce îţi bagi tu capul în clor.Da Andra ca şi comportament, faţă de B.F.M.V, e mama-emo, nu suferă ea că nu o mai ia stârvul ăla de la ProTv de soţie?Aia-i muzica care vrei tu să o bagi pe gât lumii?Pfff... astăzi o să auziţi la T.V că m-am otravit cu otravă de şobolani, nu are rost să mai trăiesc.

Nu mai răspund la aşa provocări muzicale Lexa, gata am pus punct.

Guest -Psycho-
Posted

what about Corina? :))

Posted

what about Corina? :))

Aia e praful de pe toba :)). Are cateva melodii facute bine pe pc dar nu se poate numi cantareata. Artista, da... stie sa faca spectacol (mai slab, dar asta inseamna sa fii artist), dar cantareata... in nici un caz :)).

Guest -Psycho-
Posted

Aia e praful de pe toba :)). Are cateva melodii facute bine pe pc dar nu se poate numi cantareata. Artista, da... stie sa faca spectacol (mai slab, dar asta inseamna sa fii artist), dar cantareata... in nici un caz :)).

do you remembar Anamaria??? =)) aia de canta in pod cu ceva chitara rece? muahahaha

Posted

Si asta tipa :-?:

? Orchestratia e... :clap: si vocea e destul de buna. I love the funk :D.

do you remembar Anamaria??? =)) aia de canta in pod cu ceva chitara rece? muahahaha

Cat mi-e dor de ochiiiiii taaaaaaai, ochii tai, ochii taaaaai... =)))).

Guest -Psycho-
Posted

pe tine nu te a intrebat nimeni metalistule :D

Posted

pe tine nu te a intrebat nimeni metalistule :D

Da chiar aşa, parcă-l văd şi pe el că o arde acuşi cu Bambi. :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...