dan!el Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Un grup de turisti germani intr-o excursie in Romania prin Muntii Carpati. La un moment dat se aude un urlet infricosator: UUUUU -UUUUU -UUUUU!!!!!!!!!! Speriati si curiosi, isi intreaba ghidul despre ce este vorba. Ghidul le spune, glumind, ca la noi, in Romania, exista un grup de femei foarte frumoase care in momentul in care le vine timpul de imperechere se aduna intr-o pestera si isi inalta strigatul hormonal in asteptarea masculilor. Peste doua zile, cel mai titrat ziar din Germania scria cu litere de-o schioapa: “15 barbati germani au murit calcati de tren intr-un tunel din Romania. Toti erau dezbracati.
[EliTe] Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 moama !! lance asta e pt tine :)))) Un moderator de pe un forum cu iubita in dormitor. M: - Draga mea, vreau sa facem dragoste in noaptea asta. I: - Ma doare capul. M: - (o palma peste bot) I: - Ce a fost asta ??? M: - Warn pentru Off topic!!!:))
dev Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 AM MU CU AVIOANE =PCIPOLINA JOACA D DISTRACTIE P SERV CU EXP MARECe avioane?am vreo 40 de signuri cui le dau si cand ?La Mirabilis ... e contabila :P
uLise Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 hello HHce mai faceti? stiu ca CIPO joaca airplanes rpg :D lvl lvl si iar lvl ^_^
Guest Despe Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Un moderator de pe un forum cu iubita in dormitor.M: - Draga mea, vreau sa facem dragoste in noaptea asta.I: - Ma doare capul.M: - (o palma peste bot)I: - Ce a fost asta ???M: - Warn pentru Off topic!!! =)) =)) =)) =))
Guest Tsu^_^pui Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 joc mu, pt cat timp? Inca nu stiu :) Si asa in wekendu asta nu am jucat... nu am avut chef :(
Guest Tsu^_^pui Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 lasa bai, am dar rr printre primii DL, asta am vrut :P
CIPO Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 hello HHce mai faceti? stiu ca CIPO joaca airplanes rpg :D lvl lvl si iar lvl ^_^NU E RPGE MMO E MISTO IMI PALCE S INRUDESTE F MULT CU MUNUMAI K ZBORI CU AVIONU AI SI TANK SAU NAVA INGINER >>>GEN ELFUL DIN MU CU BUFUURI CU TOTIN REST E LA FEL >>> ARMURI CU OPTIUNI/ ARME CU OPTIUNI / HARTI/IN LOC D JWLS SINT NISTE CARDURI >>> SI ACOLO IN LOC D GOBLIN E LABORATOR CARE T USUCA LA FEL =))ZENUL E CEL MAI IMPORTANT SI S FACE GREU/LA FEL SI EXP E 1X EXPUL CEL PUTIN EU DUPA LVL 70 SIMTEAM K INEBUNESCIN AFARA D LVL AI MISIUNI SI SINT KIAR SI RAZBOIE INTRE NATIUNI ORI PROVOCATE IN HARTILE COMUNE :P=))=P
CIPO Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ştii ce n-am înţeles eu? Nu pricep când vei face level cap. Nu e mai bine să joci Eve Online?PAI LVL MAX=100 SI NU CRED K E CINEVA PSERVER DIN NICI 1 DINTRE NATIUNI GINDESTETE K E 1X EXPULSINT CHARURI UNDE STIM K JOACA 3 OAMENI DIFERITI P CONT SI ABIA LVL 90 EU SINGUR DOAR LVL 82 55% DAR NUJ NU MAI AM RABDARE LA EXPMA INEBUNESTE CIT D GREU MERGE IAR LA EVE ONLINE P SERV OFICIAL E CU TAXA LA FEL K LA WOW AICI DOAR DACA VREI BAGI CREDITE NU AI NEAPARATA NEVOIE D ELEEU 1 NU BAG CI KIAR CUMPAR CU ZENI DIN JOC =P
dan!el Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 O tipa ii scrie iubitului aflat in armata: 'Draga John, Nu mai pot continua aceasta relatie. Distanta dintre noi este prea mare. Trebuie sa recunosc ca deja te-am inselat de 2 ori de cand ai plecat si nu cred ca este corect pentru nici unul dintre noi. Imi pare rau. Te rog sa imi trimiti inapoi poza cu mine pe care ti-am trimis-o acum ceva vreme. Cu dragoste, Becky." Soldatul cu sentimentele ranite si ochii inlacrimati le-a cerut tuturor camarazilor sai orice fel de poze pe care le au cu iubite, surori sau foste iubite si amante. Pe langa poza cu Becky, John i-a trimis toate celelalte fotografii cu femei frumoase pe care le-a strans de la prietenii lui.Le-a strans si le-a trimis: "Draga Becky, imi pare rau dar nu-mi pot aminti cine dracu esti. Te rog sa-ti iei poza din teanc ....
[EliTe] Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 deja fac spume cand vad ca imi pica un item cu luck la +9 :| kkt de setari :/nb -_-