SadiBK Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Tsu pauza 7 zileGarrone si ajutorul lui de serif pauza 30 de zile pentru flame + instigare la conflicte etc etc :)Salut si spor la rrAi inceput sa abuzi de admin copile :-j Conturi se fac cu sutele insa caractere de om mai greu :bananadance2:
[EliTe] Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ai inceput sa abuzi de admin copile :-j Conturi se fac cu sutele insa caractere de om mai greu :bananadance2:n ai pic de respect #-o cei cu atitudinea asta ? iti permiti prea multe
BATOSAI Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ai inceput sa abuzi de admin copile :-j Conturi se fac cu sutele insa caractere de om mai greu :bye:
Yo-DA Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ai inceput sa abuzi de admin copile :-j Conturi se fac cu sutele insa caractere de om mai greu :bananadance2:mi-e mila de tine intr-adevar....conturi poti sa iti faci cu sutele dar niciodata nu vei avea un caracter de om normal...doar de copil facut in balon...auzi ma Lance....cam abuzezi de admin copile =))=))=))
[EliTe] Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 lance e copil eu cu elite suntem bebelusi :lol:sadi e pensionar -_-
Guest -Psycho- Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 inseamna ca e plin serveru de embrioni ^^care te ai masturbat ma in joc de ai umplut serveru cu embrioni? :D
Guest Tsu^_^pui Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 sadi e cretin, nu pensionar :)re re@Elite, o sa fac cum zici tu, o sa joc doar ziua, sa vb cu cart daca paote sa ma ajute seara :P
Yo-DA Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 c meci?eu acuma am avut unul cu apa fierbinte si am facut blatam preferat sa invinga apa....traiasca baia fierbinte :P
Lancelot Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Ai inceput sa abuzi de admin copile :-j Conturi se fac cu sutele insa caractere de om mai greu :bananadance2:sadi e cretin, nu pensionar :)re re@Elite, o sa fac cum zici tu, o sa joc doar ziua, sa vb cu cart daca paote sa ma ajute seara :P:) copil .. mai cresti ..si ne mai auzim.Pauza si pe asta.Tsu warn up :) calmeaza-te