Tsu_Xing Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 ' date='May 24 2009, 12:00' post='3853573']razor daca se mai continua asa cu alianta prefer sa nu am guild deloc si sa ma chinui singurnuma tigani si nesimtiti suntcare-i treaba? :)
dev Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Eu n-am mai intrat ... intru rar ... ma uit si ma satur :)
[EliTe] Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 care-i treaba? :)niste jeguri din alianta care nu stiu ce inseamna respect si bun simt
Ticalosss Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 'elloooo .. ce fac nepoteii ???care mai e spilu p'aici ?
L3x@ Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 AA e staff de wizz (sm/mg). AA e si o sabie de bk, parca, dar e mai putin folosit cuvantul. Cel mai mult auzi AA Staff.
[EliTe] Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Tsu <_< ce e AA ? :| era o sabie parca :))nu intri sa faci prezenta? -_-
CIPO Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 AA e si o sabie de bk, parca, dar e mai putin folosit cuvantul.IN AFARA D BBURI SINT CELE MAI BUNE SABII D BK PT EXP >>>MAI ALES P SESION1
uLise Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 IN AFARA D BBURI SINT CELE MAI BUNE SABII D BK PT EXP >>>MAI ALES P SESION1n-ai cu cine ^^
Lancelot Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Alta data :rofl2:My page :>ochelaristule,gata,relax...asa cum voi incercati ca disperatii sa luati castelul,noi doar ne distram. cautati sa recrutati tot serverul sa atacati la cs ,ia luati o sapt de pauza si mai bine ganditi-va la alta metoda si lasati-ma cu manevre de-astea proaste. sa recrutati doar pt cs.va dau eu o idee,asa sa va ofticati mai mult,intrati maine toti in alianta SOUTH , sa fie razbunarea mare.inca ceva,daca dormi in ghete si nu ai observat pana acum treaba asta tzu , nu mai da din gura acum cand nu participi.Tsu pauza 7 zileGarrone si ajutorul lui de serif pauza 30 de zile pentru flame + instigare la conflicte etc etc :)Salut si spor la rr
_Deza Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 nein :P daca aveai o opinie acolo trebuia sa o exprimi intr-un mod mai civilizatDaca-ti spun eu Deza esti praf ca si topicul tau e ok?:)E doar o opinie,altii gen marius_truckerfan,Komisaru,turbomaxim sau chiar Parazitu' sunt trecuti cu vederea cam des.Nimeni nu prea isi da interesul la Stiri,sunt postate tot felul de prostii,doar de dragul unui +1,iar vezi unele posturi de te crucesti.Daca tu consideri ca postul meu a fost atat de jignitor,ok.Hello HH!Apar pe fiece zi membri vechi,numai pe Rede nu'l vad. :(