Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

' date='May 24 2009, 12:00' post='3853573']

razor daca se mai continua asa cu alianta prefer sa nu am guild deloc si sa ma chinui singur

numa tigani si nesimtiti sunt

care-i treaba? :)

Posted

AA e staff de wizz (sm/mg). AA e si o sabie de bk, parca, dar e mai putin folosit cuvantul. Cel mai mult auzi AA Staff.

Posted

AA e si o sabie de bk, parca, dar e mai putin folosit cuvantul.

IN AFARA D BBURI SINT CELE MAI BUNE SABII D BK PT EXP >>>MAI ALES P SESION1

Posted

Alta data :rofl2:

My page :>

ochelaristule,gata,relax...asa cum voi incercati ca disperatii sa luati castelul,noi doar ne distram. cautati sa recrutati tot serverul sa atacati la cs ,ia luati o sapt de pauza si mai bine ganditi-va la alta metoda si lasati-ma cu manevre de-astea proaste. sa recrutati doar pt cs.

va dau eu o idee,asa sa va ofticati mai mult,intrati maine toti in alianta SOUTH , sa fie razbunarea mare.

inca ceva,daca dormi in ghete si nu ai observat pana acum treaba asta tzu , nu mai da din gura acum cand nu participi.

Tsu pauza 7 zile

Garrone si ajutorul lui de serif pauza 30 de zile pentru flame + instigare la conflicte etc etc :)

Salut si spor la rr

Posted

nein :P daca aveai o opinie acolo trebuia sa o exprimi intr-un mod mai civilizat

Daca-ti spun eu Deza esti praf ca si topicul tau e ok?:)

E doar o opinie,altii gen marius_truckerfan,Komisaru,turbomaxim sau chiar Parazitu' sunt trecuti cu vederea cam des.

Nimeni nu prea isi da interesul la Stiri,sunt postate tot felul de prostii,doar de dragul unui +1,iar vezi unele posturi de te crucesti.

Daca tu consideri ca postul meu a fost atat de jignitor,ok.

Hello HH!

Apar pe fiece zi membri vechi,numai pe Rede nu'l vad. :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...