Tsu_Xing Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Tsu you can change your pass or whateva`, chiar nu ma intereseaza...Deja a inceput maratonu de certuri...Inca nici nu am intrat in joc ca m-am certat cu yo-da..Dai lui contu, faceti ce vreti... Va mai salut pe la guilds cum am facut si pana acum si nimic mai mult.Spor.C aveti ma? Eu credeam ca va intelegeti, ca va cunoasteti -_-@cart, o sa schimb parola si vedem
Guest zsnadu Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 ne-ai facut curiosi cu parola ta Tsu :-?ceva cu Bayren sigurrrrrrrrr -_- or tsu de Hohenzollernps. tsu cine bate manchester sau Barca ?
dev Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Nici pe departe nu e aia parola ... nu o sa o ghicim in veci! :)
Yo-DA Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 KOFFE TIME =PCIPOOOOOOce mai faci uratule ? :Dcand mai apucam sa facem si noi jocul ala de biliard? :D@Tsu: de obicei ne intelegem da crek era nervos ca era la lucru omu :D
bullet13 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 gata nubs, am schimbat parola -_-inca mai ai semnatura aia din 1900 toamna?
Yo-DA Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 e si el in trend cu "moda"'sup glontz....iti mai injuri sefii pe la lucru? :D
Tsu_Xing Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 parola e unicata ulise :P@Yo-DA si cart, sper sa va intelegeti :P
AntIpatyK Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 salve HH` sau ce a mai ramas din vechiul HH(in game.. multi lasa de dorit prin limbaj/comportament) ... la restu :clap:
Sly Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Sandu iar ţi-ai pus talibanii la avatar? :)) Re Anti, re Bullet!
Alexandru Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 ce faci bai mihaitza mai traiesti :)? si glont vad ca traieste, am crezut ca v-am pierdut ^_^
bullet13 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 e si el in trend cu "moda"'sup glontz....iti mai injuri sefii pe la lucru? :Dhehe, numai bre, am mai schimbat vreo doua locuri de munca de-atunci. acum testez jocuri, chiar n-am de ce sa ma plang parola e unicata ulise :P@Yo-DA si cart, sper sa va intelegeti :Pbai grasule, tu ma ignori? :Dsalve HH` sau ce a mai ramas din vechiul HH(in game.. multi lasa de dorit prin limbaj/comportament) ... la restu :clap:ahoi bre !Sandu iar ţi-ai pus talibanii la avatar? :)) Re Anti, re Bullet!salut ce faci bai mihaitza mai traiesti :)? si glont vad ca traieste, am crezut ca v-am pierdut ^_^apar si eu semi-anual. am mai intalnit cateva comunitati de gameri intre timp, care m-au facut sa privesc pe unii dintre voi cu si mai mult respect :)
dev Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 salve HH` sau ce a mai ramas din vechiul HH(in game.. multi lasa de dorit prin limbaj/comportament) ... la restu :clap:Ce faci fratzica? :D@Bullet ... inca nu te-or "detonat" astia? :D
bullet13 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ce faci fratzica? :D@Bullet ... inca nu te-or "detonat" astia? :Dhaha, salut mestere, cum iti mai merge? inca nu, n-au avut curaj ! :Pbullet, partidul te vrea tunsm-am tuns bre, mai am, nu stiu cat sa zic, vreo 7-8 cm. de par :)
dev Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 haha, salut mestere, cum iti mai merge? inca nu, n-au avut curaj ! :PSti varianta aia ... deloc? :)
bullet13 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Sti varianta aia ... deloc? :)mi s-a mai intamplat si mie. ce sa zic, sper sa nu fie ireparabil. tot raul spre bine :)hai ca eu ma pun pe cautat un joc cu care sa-mi ocup timpul, am momente in care ma plictisesc teribil.va p00p d00lcik, aveti grija de voi. ne mai "vedem" pe-aici