[EliTe] Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 pana in momentul de fatza noi n-am "infiltrat" spioni in alianta voastra, n-am cautat sa suspendam adversarii, n-am cautat sa facem o alianta numai pentru a pastra castelul. am jucat strict jocul, si am incercat sa ne eliminam adversarii pentru a ne face jocul mai usor si mai placut :) si cand spun "am incercat sa ne eliminam adversarii" ma refer la treaba cu sign-urile si guildele fantoma care din cate observ pentru voi a fost o lovitura destul de grea. noi nici nu am stiut ca acela a intrat la voio lovitura grea ? pentru cei care doresc sa mearga la cs da, dar sunt si unii care nu joaca pentru cs ( eu am fost 12 minute la cs de cand e baza de date + n am avut rr pe bk -_- )ceea ce ati facut voi e lipsa de fairplay si nesimtire
-GUNIT- Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 asta este e vina noastra ca nu am strans destile sign :)
Tsu_Xing Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Bai ce schimbator e garrone, mai ceva ca femeile... adica, cred ca e femeie :| Mai garrone, oi fi eu imatur si un pusti, dar macar sunt =)) Mai am timp sa ma maturizez =)) Dar tu, tu ai ajuns la o varsta si tot cocalar si un taran ai ramas, ceea ce ridica niste semne de intrebare.@Jack, te rog, nu te abtine, zi acele etc-uri -_- Sau nu te duce mintea? -_-
L3x@ Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 lexa nu vreau sa ma cert cu tine, dar sincer iti spun ca te inseli. acum vorbeste invidia din tine si nu te condamn. ideea e alta. intr-o competitie trebuie sa stii sa castigi. pana in momentul de fatza noi n-am "infiltrat" spioni in alianta voastra, n-am cautat sa suspendam adversarii, n-am cautat sa facem o alianta numai pentru a pastra castelul. am jucat strict jocul, si am incercat sa ne eliminam adversarii pentru a ne face jocul mai usor si mai placut :) si cand spun "am incercat sa ne eliminam adversarii" ma refer la treaba cu sign-urile si guildele fantoma care din cate observ pentru voi a fost o lovitura destul de grea. PS: ce-a mai buna lovitura ramane eschiva :)Invidie :)? Poate dezamagire. Si atunci cand ati dupat, a luat suspend garrone pe gm, chiar mi-a parut rau fiindca vroiam sa-l luam in cadrul competitiei, nu in afara acesteia. Castigam, bravo noua. Nu castigam, nu-i bai... mai incercam. Cat puteati sa rezistati? Nu rezistati mult :).Tactica... da, ne-a lipsit, din pacate.Nu ati infiltrat dar ati stiut sa ademeniti sau sa profitati de jucatorii mai slabi din alianta. Cand spun mai slabi nu ma refer la char-ul din joc.Siege-ul e singurul lucru care anima si face server-ul asta mai unit in momentul de fata. In rest, fiecare fura cum poate, se comporta cum ii este mai bine, nu cum e de obicei.In opinia mea, siege-ul se castiga doar in intervalul de 2 ore. Orice manevra in afara acestuia nu face decat sa arate ca "scopul scuza mijloacele" dar intr-o lipsa foarte urata de spirit competitional.Nu-i bai, la urmatorul il veti pierde. Oricum, m-a amuzat "diversiunea" cu Bogz.
Tsu_Xing Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Sunt mari tacticieni -_- Au stiudiat mult pt acest joc, nopti nedormite gandind tactica -_-P.S. nu uitati, intrebati prin guilda daca vrea cineva contu :P
garrone21 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Bai ce schimbator e garrone, mai ceva ca femeile... adica, cred ca e femeie :| Mai garrone, oi fi eu imatur si un pusti, dar macar sunt =)) Mai am timp sa ma maturizez =)) Dar tu, tu ai ajuns la o varsta si tot cocalar si un taran ai ramas, ceea ce ridica niste semne de intrebare.@Jack, te rog, nu te abtine, zi acele etc-uri -_- Sau nu te duce mintea? -_-ne cunoastem ma ? se pare ca am baut de mici impreuna cico la dozatorul de la coltz de stii atat de multe despre mine. poti sa plangi si pe o perna nu sa te plangi pe un forum si sa jignesti.problema mea ca ma imbrac din piatza cu D&G si am pantofi de lac in picioare..cocalar,necocalar,taran,orasean nu conteaza...am uitat lantul de 2 kile de la gat care atarna.sunt curios cat warn iti da prietenul tau lance pentru toate insultele care mi le-ai adresat.
Cartman Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Sunt mari tacticieni -_- Au stiudiat mult pt acest joc, nopti nedormite gandind tactica -_-P.S. nu uitati, intrebati prin guilda daca vrea cineva contu :PTsu deja te lasi?:|
dev Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Sunt mari tacticieni -_- Au stiudiat mult pt acest joc, nopti nedormite gandind tactica -_-P.S. nu uitati, intrebati prin guilda daca vrea cineva contu :PIl am io :Dne cunoastem ma ? se pare ca am baut de mici impreuna cico la dozatorul de la coltz de stii atat de multe despre mine. poti sa plangi si pe o perna nu sa te plangi pe un forum si sa jignesti.problema mea ca ma imbrac din piatza cu D&G si am pantofi de lac in picioare..cocalar,necocalar,taran,orasean nu conteaza...am uitat lantul de 2 kile de la gat care atarna.sunt curios cat warn iti da prietenul tau lance pentru toate insultele care mi le-ai adresat.Pentru ce sa se dea warn? Cand nici tu si nici altii nu sunt mai buni cu limbajele ...Nici in joc nu se ia suspend cand te "plezneste" careva cu niste insulte ... mai rau ca de toti Sfintii.Si-n plus ... voi a-ti postat aici, ca apoi sa inceapa cu flaming si chestiile de genul, asa ca nu vad warn-up pentru Tzu ... ci poate riscati voi ...PS: Si nu e prima oara cand o cauti cu lumanarea ... ca apoi sa faci pe victima. Ai avut si plangeri ... o scapare cand tie ti-a fost spus ... ca esti cam, sensibil. Asta dupa ce l-ai facut pe om cioban, ca apoi sa te faca tigan. Tu o cauti ...In joc iara esti ... ingamfat. Ce treaba ai tu ca-mi salut prietenii din guilda ta? Atata timp cat io nu ti-am zis "Dute ma de aici!" pe undeva, nu vad de ce o faci tu. Aaaa, din prea mult "orgoliu si tupeu"? Dai pace ca e doar un joc ... poti avea cel mai bun set sau chestii din astea ... dar pana la urma urmei ... e doar un joc, unde acu-s 2/3 ani era o PLACERE sa joci cu OAMENI, nu cu cei ca tine ... care te vaneaza, vorbesc ca ultimii oameni ... si toate cele. Stiu ca n-ai fost pe fostele db-uri ... ca de erai, 100% stia lumea de tine ... dupa comportamentul care-l ai, tu si cativa colegi de-ai tai. Fratilor, TREZIREA! E doar un joc, nu castigi bani ... nu castigi sanatate ... dar macar castiga un prieten!@PS2: Neatza ppl ... :)
Tsu_Xing Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 ne cunoastem ma ? se pare ca am baut de mici impreuna cico la dozatorul de la coltz de stii atat de multe despre mine. poti sa plangi si pe o perna nu sa te plangi pe un forum si sa jignesti.problema mea ca ma imbrac din piatza cu D&G si am pantofi de lac in picioare..cocalar,necocalar,taran,orasean nu conteaza...am uitat lantul de 2 kile de la gat care atarna.sunt curios cat warn iti da prietenul tau lance pentru toate insultele care mi le-ai adresat.Sper ca fara numar, ca si-asa nu ma intereseaza >:D< Nu trb sa te imbraci ca un cocalar ca sa te porti ca 1 -_-@cart :P Am zis din start ca joc sa am rr printre primii DL si apoi mai vad :P Daca te intereseaza, anunta-ma :P