Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

jack, vb mult, dar nu prost.

Imparat a fost in rage inainte, deci il stiam. Faptul ca vroiam un om cu rr pt cs, nu vad care este pb. Daca luam un om cu lvl 200 era mai bine?

Fa-mi pe plac si enumera acele "etc-uri"

Dar un lucru pe care nu inteleg de ce nu-l atacati: daca va ataca 3 aliante si ce? Asa e jocul facut, stiati asta, ati participat la cs stiind regulamentul, acum o dati pe post de victime?

@garrone, nu cred ca citesti tot ce scriu, au fost atatea cs-uri, eu participand doar la 1, am fost plecat, am avut treaba, nu am vrut sa merg -_- Daca tineam mortis sa vin, veneam -_- Asa cum am zis, ma deranjeaza metoda aleasa si mai ales raspunsul dat de voi.... care e cam pueril -_-

Eu zic sa incetam aceasta discutie cel putin in acest topic

Referitor la etc.... va voi abtine momentam la comentari din diverse motive

Posted

Pacat ca vorbesti mult si prost,cum voi recrutati toti playeri cu rr doar sa castagati CS-ul asa si noi avem metodele noastre

EX:Cum va-ti rugat de Imparat sa intre in guida pentru CS+etc...................

Dar de faptul ca voi ati distrus guilda HH in a 2-a saptamana crezi ca nu-si aduce nimeni aminte? Aveam sanse egale atunci sa luam castelul, dar v-a fost inmanat voua pe tava si noi cu o alianta destramata nici nu ne-am putut prezenta.

Si incetati cu toata treaba asta cu recrutatul pt CS, sunt la curent cu faptul ca si voi ati incercat sa-l recrutati pe neamzzu si pe cativa de la el din guild si sa nu mai vb de faptul ca in sapt 3 cand vorbisem cu boom (care initial mi sa parut foarte de treaba) de ce sunt 3 guilde in ally el mi-a raspuns ca nu trebuie mai multe, dar iata ca acum sunt 5. Oare de frica?

Posted

Dar de faptul ca voi ati distrus guilda HH in a 2-a saptamana crezi ca nu-si aduce nimeni aminte? Aveam sanse egale atunci sa luam castelul, dar v-a fost inmanat voua pe tava si noi cu o alianta destramata nici nu ne-am putut prezenta.

Si incetati cu toata treaba asta cu recrutatul pt CS, sunt la curent cu faptul ca si voi ati incercat sa-l recrutati pe neamzzu si pe cativa de la el din guild si sa nu mai vb de faptul ca in sapt 3 cand vorbisem cu boom (care initial mi sa parut foarte de treaba) de ce sunt 3 guilde in ally el mi-a raspuns ca nu trebuie mai multe, dar iata ca acum sunt 5. Oare de frica?

Sincer o sa-l rugam pe neamtzu sa posteze pentru acest subiect si atunci vom vedea cine bate campi cu aceste afirmatii

:tiphat:

Posted

Na ca nu mai trebuie sa facem spam, Gunit :)). Fac altii pentru noi.

:))

@razor ,am discutat catva zile cu bogz f serios de alianta ,dar un lucru a fost clar din partea membrilor mei : lexa nu are ce cauta in alianta HONEY . problema nu e a mea ,e a voastra. daca renuntati asa de usor la membrii vechi ,ce sa va fac. pt mine bogz e un castig ,asta s-a vazut si se va vedea in continuare.eu nu caut guilde,jucatori puternici,caut caractere si oameni de incredere pe care sa ma bazez oricand. ca dovada KALIMA si HEART nu au nici un rr-it, noi ii tinem si chiar ne face placere.

Suntem 3 guilde mai puternice si 2 mai micutze care se ridica usor usor . eu nu renunt la nici una indiferent de ce se intampla la CS. voi schimbati-va mult si bine,mergeti pe interes ca bine o sa va fie.

iar cu neammzu,cel mai bine va spune el...

Posted

Sincer o sa-l rugam pe neamtzu sa posteze pentru acest subiect si atunci vom vedea cine bate campi cu aceste afirmatii

:tiphat:

eu am vb cu Garrone aseara precum ca eu vreau alianta cu ei...nu ei m-au abordat si eu pe ei..:)

P.S.tin cu adevarul...smart move Garrone cu singurile...(Ziceai ca ti place sa te bati pt castel ):P

Posted

pai ma bat nebunel , dar mai si ma joc putin ,e normal :D cand iese iese,cand nu iese asta e ,ne batem..de ce sa nu-mi fac eu sambata mai usoara si ceilalti ?

Posted

Iti dai seama ca nu as fi renuntat la Bogz. Ma inteleg bine cu el, dar iti spun ca cu siguranta nici eu si nici ceilalti vechi din HH nu ar fi acceptat sa intre in alianta Honey pentru ca sunt orgoliosi. HHunterZ nu vor fi calcati in picioare sau folositi de unii ca voi. De Bogz ce pot sa spun e ceea ce a spus si Myst odata: "e un aiurit".

Adevarul e urmatorul: va e frica si asta ma incanta cel mai mult pentru ca alianta HHunterZ e acea alianta cara va inspira acea frica. War is on.

Posted

Iti dai seama ca nu as fi renuntat la Bogz. Ma inteleg bine cu el, dar iti spun ca cu siguranta nici eu si nici ceilalti vechi din HH nu ar fi acceptat sa intre in alianta Honey pentru ca sunt orgoliosi. HHunterZ nu vor fi calcati in picioare sau folositi de unii ca voi. De Bogz ce pot sa spun e ceea ce a spus si Myst odata: "e un aiurit".

Adevarul e urmatorul: va e frica si asta ma incanta cel mai mult pentru ca alianta HHunterZ e acea alianta cara va inspira acea frica. War is on.

Ce repede schimbi subietul :)) ai uitat ce ai scris mai devreme?

Posted

Desigur ca-i rupem, doar suntem cei mai tari nu?^^

Tu nu servesti?

Nah, pauza de la gaming :)

Plus ca dupa Lineage II si putin Aion pe serverele koreene, mai greu cu intorsul la MU. Cine stie, poate ne vedem pe Aion Europe la sfarsitul anului, cand se lanseaza.

Pana si "flame-urile" dee pe-aici sunt mult prea slabe :)

Posted

frica de voi ? :D cred ca glumesti.. eu ma asteptam ca maine sa ne distram cu voi nu cu SOUTH si chiar nu-mi faceam nici un fel de grija, esti gm,esti mic,zbori rpd de pe tron,mai ai de mancat pana sa iei coroana.chiar crezi ca maine faceati ceva,fii sincer ?

Posted

frica de voi ? :D cred ca glumesti.. eu ma asteptam ca maine sa ne distram cu voi nu cu SOUTH si chiar nu-mi faceam nici un fel de grija, esti gm,esti mic,zbori rpd de pe tron,mai ai de mancat pana sa iei coroana.chiar crezi ca maine faceati ceva,fii sincer ?

Da, faceam :). Nu spune "Hop!" pana nu ai sarit groapa. Pana la varsta asta nu ai realizat lucrul asta?

Guest ruddyrullz
Posted

hai nu plange pls qqq :pottytrain2: :pottytrain2: :pottytrain2:

ochelaristule,gata,relax...asa cum voi incercati ca disperatii sa luati castelul,noi doar ne distram. cautati sa recrutati tot serverul sa atacati la cs ,ia luati o sapt de pauza si mai bine ganditi-va la alta metoda si lasati-ma cu manevre de-astea proaste. sa recrutati doar pt cs.

va dau eu o idee,asa sa va ofticati mai mult,intrati maine toti in alianta SOUTH , sa fie razbunarea mare.

inca ceva,daca dormi in ghete si nu ai observat pana acum treaba asta tzu , nu mai da din gura acum cand nu participi.

Si voi sunteti...?

Doar dupa aceste 2 replyuri observ cat de imaturi sunteti. Nu inteleg de ce restu membrilor HH isi dau macar interesul sa va bage in seama. Eu personal ii sfatuiesc sa va ignore, ca dupa ce vad si probabil am sa mai vad in continuare nu are sens.

Posted

Si voi sunteti...?

Doar dupa aceste 2 replyuri observ cat de imaturi sunteti. Nu inteleg de ce restu membrilor HH isi dau macar interesul sa va bage in seama. Eu personal ii sfatuiesc sa va ignore, ca dupa ce vad si probabil am sa mai vad in continuare nu are sens.

Ti-am zis vreodata ca daca as fi fost femeie, m-as fi maritat cu tine?

Guest ruddyrullz
Posted

Ti-am zis vreodata ca daca as fi fost femeie, m-as fi maritat cu tine?

Cartus ce faci omule? Vreau detalii despre aion pe pm, ca si eu abia astept sa se lanseze in europa. Acum fac o scurta pauza de l2 si mai dau cate un lvl prin mu. :)

Posted

Si inocenta intruchipata impreuna cu nubu de q-sadi -_-

Tactica de cocalari, va era frica sau c? Parca sadi, ziceai ca te doare undeva de LoT, deci eu as crede ca te interesa cs-ul ca sa vezi cat de buna este alianta ta... nu cu manevre dastea -_-

P.S. mai e 1, ti-o zic acum ca sa nu va chinuiti mai departe: rupeti/mai faceti o alianta/guilda si participati cu ea, asa cand o sa fie cu switchurile, 1 o sa fi al aliantei care s-a rupt din voi si celalalt al celor care ataca cu adevarat.. si weeeeeee, ramaneti cu castelul >:D<

Atlas 14 MortuVesel 0

Si hardcore nu-mi zice ceva... deci tot o fantoma e.

Concluzia mea ar fi: sunteti niste cretini :*

cel mai trist e ca alexey sau tyrexel, depinde care a facut guilda, au fost de acord -_- Cel putin titi aur stiu cum e la cs, am fost pe rere la multe -_-

Oare cat le-a luat sa se gandeasca? Adica, nu ma intelege gresit, idei ca astea am avut si eu, dar nu le-am pus in practica, mai bine pierdeam cs-ul in ultimile secunde sau il castigam in ultimile secunde ( cum s-a si intamplat de multe ori) decat sa stau 24/7 on, pe 15 x, afk... ca atunci cand ar trb sa conteze sa stau 2 ore de pomana -_-

Imbecilii tot imbecili sunt -_-

D c? Pt ca au un neuron si ala e la pubertate -_-

asta e fratitu , m-am lamurit si eu acum...

Guest ruddyrullz
Posted

Conteaza?

Eu tot nu inteleg de ce mai postezi aici.

Posted

chiar ma,ia sa ma duc pe tarla la mine sa incep sa va fac in toate felurile ce pana mea ,ca asa se poarta acum nu ? unul jigneste si face o alianta intreaga in toate felurile si fratisu se da ala matur. eu sunt de vina pentru iesirile lui fratitu ? hai noapte buna

Guest ruddyrullz
Posted

Eu cred ca ai o problema. Am zis cumva ca ma pasioneza ce a zis frate-miu? Te-am intrebat scurt si frumos cine esti si ce cauti pe aici? Asta nu e un topic deschis de pusti ieri, alaltaieri ci unu cu o anumita traditie nu numai pe acest server ci si prin alte jocuri, din punctul meu de vedere. Deci certurile astea se pot duce cum ai spus si tu la tarla la tine.

Acum te rog sa ne scuzi.

Posted

Stai linistit, sentimentul e reciproc. Nu HH a renuntat la Bogz si Bogz a renuntat la HH :).

and it ain't the first time

ce oameni de 2 lei frate...mai duceti-va "off la naiba puii mei" pe la scoala ( mai trist e daca ati terminat una ) ca sunteti praf

geez :violent:

Posted

' date='May 23 2009, 02:40' post='3849316']

and it ain't the first time

ce oameni de 2 lei frate...mai duceti-va "off la naiba puii mei" pe la scoala ( mai trist e daca ati terminat una ) ca sunteti praf

geez :violent:

Yo-DA was here ^^

nu va mai obositi cu ei , ne au dat dovada ca se caca pe ei

noi nu traim cu mu, nu jucam pentru cs ci din placere

Posted

razor nu noi v-am distrus alianta. v-ati distrus-o singuri. cat despre sansele voastre de a castiga castelul.. n-a zis nimeni ca nu le-ati avut. ba mai mult, v-am considerat adversari puternici inca de cand s-a lansat versiunea oficiala dar tactica de atac v-a lipsit cu desavarsire.

cat despre recrutatul pentru CS, personal, n-am fost de acord niciodata sa-l luam pe neamzzu in alianta. ti-am spus atunci ca sunt suficiente 3 guilde pentru ca asa era la vremea respectiva. noi recrutam in functie de prietenii. in HEART am foarte multi prieteni cu care m-am inteles f bine o perioada lunga de timp, si da, eu am fost cel care a tinut cu dintii sa facem alianta si cu ei NUMAI din cauza ca imi sunt prieteni. nu i-am luat pentru a mentine cs-ul, sau pentru a ne ajuta in vreun fel pentru ca sunt micuti. in ceea ce priveste guilda KALIMA, alt membru al aliantei noastre a pus vorba buna pentru ei. toti sunt super de treaba. de asta am facut alianta cu ei, nu pentru a mentine/castiga CS-ul.

razor is just a game :) nu avem de ce sa ne temem.

Tocmai asta e toata treaba. Ca se dadeau mari. Daca nu aveau gura mare ca au tinut castelul atat timp, ca au facut si au dres... intr-o competitie trebuie sa ai demnitate. Demnitate te face sa stii sa pierzi, sa stii sa castigi. HONEY tocmai a pierdut-o...

Buna seara, btw.

lexa nu vreau sa ma cert cu tine, dar sincer iti spun ca te inseli. acum vorbeste invidia din tine si nu te condamn. ideea e alta. intr-o competitie trebuie sa stii sa castigi. pana in momentul de fatza noi n-am "infiltrat" spioni in alianta voastra, n-am cautat sa suspendam adversarii, n-am cautat sa facem o alianta numai pentru a pastra castelul. am jucat strict jocul, si am incercat sa ne eliminam adversarii pentru a ne face jocul mai usor si mai placut :) si cand spun "am incercat sa ne eliminam adversarii" ma refer la treaba cu sign-urile si guildele fantoma care din cate observ pentru voi a fost o lovitura destul de grea.

PS: ce-a mai buna lovitura ramane eschiva :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...