RazorOne2K Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 si voi ? =))Voi chiar meritati o prajitura. Ma mai astept la multe lovituri din astea sub centura, mi-am cumparat chiloti de tabla. :-j
Tsu_Xing Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 si voi ? =))Si inocenta intruchipata impreuna cu nubu de q-sadi -_-Tactica de cocalari, va era frica sau c? Parca sadi, ziceai ca te doare undeva de LoT, deci eu as crede ca te interesa cs-ul ca sa vezi cat de buna este alianta ta... nu cu manevre dastea -_-P.S. mai e 1, ti-o zic acum ca sa nu va chinuiti mai departe: rupeti/mai faceti o alianta/guilda si participati cu ea, asa cand o sa fie cu switchurile, 1 o sa fi al aliantei care s-a rupt din voi si celalalt al celor care ataca cu adevarat.. si weeeeeee, ramaneti cu castelul >:D<Atlas 14 MortuVesel 0 Si hardcore nu-mi zice ceva... deci tot o fantoma e.Concluzia mea ar fi: sunteti niste cretini :*
dan!el Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Si inocenta intruchipata impreuna cu nubu de q-sadi -_-Tactica de cocalari, va era frica sau c? Parca sadi, ziceai ca te doare undeva de LoT, deci eu as crede ca te interesa cs-ul ca sa vezi cat de buna este alianta ta... nu cu manevre dastea -_-P.S. mai e 1, ti-o zic acum ca sa nu va chinuiti mai departe: rupeti/mai faceti o alianta/guilda si participati cu ea, asa cand o sa fie cu switchurile, 1 o sa fi al aliantei care s-a rupt din voi si celalalt al celor care ataca cu adevarat.. si weeeeeee, ramaneti cu castelul >:D<Atlas 14 MortuVesel 0 Si hardcore nu-mi zice ceva... deci tot o fantoma e.Concluzia mea ar fi: sunteti niste cretini :* =))
Tsu_Xing Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 cel mai trist e ca alexey sau tyrexel, depinde care a facut guilda, au fost de acord -_- Cel putin titi aur stiu cum e la cs, am fost pe rere la multe -_-Oare cat le-a luat sa se gandeasca? Adica, nu ma intelege gresit, idei ca astea am avut si eu, dar nu le-am pus in practica, mai bine pierdeam cs-ul in ultimile secunde sau il castigam in ultimile secunde ( cum s-a si intamplat de multe ori) decat sa stau 24/7 on, pe 15 x, afk... ca atunci cand ar trb sa conteze sa stau 2 ore de pomana -_-Imbecilii tot imbecili sunt -_-
Alin Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Dar nu inteleg de ce au trebuit sa recurga la masuri d-astea, parca se dadeau mari ca o alianta la cs rezista la tot serverul. Tot serverul vad ca s-a impartit in 2 aliante fantoma. Chiar nu inteleg de ce nu lasa lucrurile asa cum ar trebui sa fie.
L3x@ Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Dar nu inteleg de ce au trebuit sa recurga la masuri d-astea, parca se dadeau mari ca o alianta la cs rezista la tot serverul. Tot serverul vad ca s-a impartit in 2 aliante fantoma. Chiar nu inteleg de ce nu lasa lucrurile asa cum ar trebui sa fie.Tocmai asta e toata treaba. Ca se dadeau mari. Daca nu aveau gura mare ca au tinut castelul atat timp, ca au facut si au dres... intr-o competitie trebuie sa ai demnitate. Demnitate te face sa stii sa pierzi, sa stii sa castigi. HONEY tocmai a pierdut-o...Buna seara, btw.
Nr1 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Si inocenta intruchipata impreuna cu nubu de q-sadi -_-Tactica de cocalari, va era frica sau c? Parca sadi, ziceai ca te doare undeva de LoT, deci eu as crede ca te interesa cs-ul ca sa vezi cat de buna este alianta ta... nu cu manevre dastea -_-P.S. mai e 1, ti-o zic acum ca sa nu va chinuiti mai departe: rupeti/mai faceti o alianta/guilda si participati cu ea, asa cand o sa fie cu switchurile, 1 o sa fi al aliantei care s-a rupt din voi si celalalt al celor care ataca cu adevarat.. si weeeeeee, ramaneti cu castelul >:D<Atlas 14 MortuVesel 0 Si hardcore nu-mi zice ceva... deci tot o fantoma e.Concluzia mea ar fi: sunteti niste cretini :*hai nu plange pls qqq :pottytrain2: :pottytrain2: :pottytrain2:
Tsu_Xing Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 mai da-i in colo de nubi -_- Numai aere au in ei.Striga marlanul de garrone pe joc: "caut fraier sa stea on", atitudine de Adrian copilul minune, desi el se considera un om elevat cu facultatea terminata -_- Confunda discoteca in care urla manelele cu linkmania :| Atatea abateri, atatea aere de vedeta in urma unui joc care peste 1 an o sa se dea rr...Exemplu este sadi, imi pune poza aia, cred ca o vrea pe la spate :| E gay, dar macar nu se ascunde dupa perdea, imi place. Te vad maine la parada sadi? Nu uita sa-ti dai cu rimel -_-
Nr1 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Tocmai asta e toata treaba. Ca se dadeau mari. Daca nu aveau gura mare ca au tinut castelul atat timp, ca au facut si au dres... intr-o competitie trebuie sa ai demnitate. Demnitate te face sa stii sa pierzi, sa stii sa castigi. HONEY tocmai a pierdut-o... Buna seara, btw. Voi nu mai vorbitzi de demnitate , daca ati fi avut deminitate nu ati fi venit tot serverul sa luatzi cs-ul, noi HONEY ne batem la Cs cu 3/4 din server, asa ca pliscu mic si joc de glezne.Va tine facetzi HONEY vs HH
RazorOne2K Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 P.S. mai e 1, ti-o zic acum ca sa nu va chinuiti mai departe: rupeti/mai faceti o alianta/guilda si participati cu ea, asa cand o sa fie cu switchurile, 1 o sa fi al aliantei care s-a rupt din voi si celalalt al celor care ataca cu adevarat.. si weeeeeee, ramaneti cu castelul >:D<Au recurs la tactica asta deja. Oamenii astia sunt niste mici genii. :clap:
garrone21 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 ochelaristule,gata,relax...asa cum voi incercati ca disperatii sa luati castelul,noi doar ne distram. cautati sa recrutati tot serverul sa atacati la cs ,ia luati o sapt de pauza si mai bine ganditi-va la alta metoda si lasati-ma cu manevre de-astea proaste. sa recrutati doar pt cs.va dau eu o idee,asa sa va ofticati mai mult,intrati maine toti in alianta SOUTH , sa fie razbunarea mare.inca ceva,daca dormi in ghete si nu ai observat pana acum treaba asta tzu , nu mai da din gura acum cand nu participi.
Tsu_Xing Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Voi nu mai vorbitzi de demnitate , daca ati fi avut deminitate nu ati fi venit tot serverul sa luatzi cs-ul, noi HONEY ne batem la Cs cu 3/4 din server, asa ca pliscu mic si joc de glezne.Va tine facetzi HONEY vs HH Esti cretin, asa cum ai dovedit -_- Nu am venit cu n guilde, acest joc, in modul cum a fost gandit, permite participarea a 3 aliante -_- Crezi ca noi si cacatul tau de guilda, suntem singurii care vor cs-ul? Imagineaza-ti ca mai sunt si altii -_- Iar sg modalitate prin care pot sa participe este sa se inscrie si coincidenta sau nu... asta inseamna sa atace :| Am venit cu tot svrul... micutul de el -_- P.S. garrone, m-ai citit gresit, daca ma stresa asa de mult cs-ul, veneam la mai mult de 1 cs la care am participat si ala a fost cand aveam lvl 300, 0 rr -_- Aici e vb de voi, ca va dati mari si tari si pana la urma tot niste lasi sunteti -_-
RazorOne2K Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Voi nu mai vorbitzi de demnitate , daca ati fi avut deminitate nu ati fi venit tot serverul sa luatzi cs-ul, noi HONEY ne batem la Cs cu 3/4 din server, asa ca pliscu mic si joc de glezne.Va tine facetzi HONEY vs HH Ce ai patit, tremuri de frica intregului server? Nu sunt eu cel care v-am bagat tot serverul pe cap, asta v-ati facut-o cu mana voastra.
Tsu_Xing Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Razor, o replica specifica manelistilor este: am dusmani.Asa si ei, au dus jocul asta la un nivel superior, nu mai dorm noaptea de frica dusmanilor -_-
Nr1 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Esti cretin, asa cum ai dovedit -_- Nu am venit cu n guilde, acest joc, in modul cum a fost gandit, permite participarea a 3 aliante -_- Crezi ca noi si cacatul tau de guilda, suntem singurii care vor cs-ul? Imagineaza-ti ca mai sunt si altii -_- Iar sg modalitate prin care pot sa participe este sa se inscrie si coincidenta sau nu... asta inseamna sa atace :|Am venit cu tot svrul... micutul de el -_-P.S. garrone, m-ai citit gresit, daca ma stresa asa de mult cs-ul, veneam la mai mult de 1 cs la care am participat si ala a fost cand aveam lvl 300, 0 rr -_- Aici e vb de voi, ca va dati mari si tari si pana la urma tot niste lasi sunteti -_-hai ciocu mic si mai subtire cu jignirile ghertzoiule , itzi dau un kundun dupa ceafa de nu il potzi duce :-j ignor HH =-0 :rofl2:
Tsu_Xing Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ma indoiesc ca la si cele 4 rr-uri ale tale imi dai un kundun de nu-l pot duce -_- Nu incerca sa ma faci sa ma atac, pt ca nu ai cum... eu tot ce scriu aici este o urma a faptului ca sincer, sunt surprins. Adica, spuneti ati castigat cs-ul, ati ajuns asa de narcisisti incat va puneti la semantura faptul ca ati castigat cs-ul, adica este un motiv de mandrie, ca mai apoi sa veniti cu faze: "ati venit cu tot svrul peste noi" Calm flacai, asa este jocul facut, toata lumea are voie sa participe, nu va convine ca va ataca toti, nu mai veniti la cs -_-@garrone, nu cred ca am folosit un limbaj atat de jignitor incat sa te simti ofensat. Chiar la capitolul limbaj si comportament ar trb sa fi ultimul care comenteaza -_-
Jack Daniel Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Esti cretin, asa cum ai dovedit -_- Nu am venit cu n guilde, acest joc, in modul cum a fost gandit, permite participarea a 3 aliante -_- Crezi ca noi si cacatul tau de guilda, suntem singurii care vor cs-ul? Imagineaza-ti ca mai sunt si altii -_- Iar sg modalitate prin care pot sa participe este sa se inscrie si coincidenta sau nu... asta inseamna sa atace :|Am venit cu tot svrul... micutul de el -_-P.S. garrone, m-ai citit gresit, daca ma stresa asa de mult cs-ul, veneam la mai mult de 1 cs la care am participat si ala a fost cand aveam lvl 300, 0 rr -_- Aici e vb de voi, ca va dati mari si tari si pana la urma tot niste lasi sunteti -_-Pacat ca vorbesti mult si prost,cum voi recrutati toti playeri cu rr doar sa castagati CS-ul asa si noi avem metodele noastreEX:Cum va-ti rugat de Imparat sa intre in guida pentru CS+etc...................
garrone21 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 nu-ti convine ca nu participi nu te mai inscrie fiule.
Tsu_Xing Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 jack, vb mult, dar nu prost.Imparat a fost in rage inainte, deci il stiam. Faptul ca vroiam un om cu rr pt cs, nu vad care este pb. Daca luam un om cu lvl 200 era mai bine?Fa-mi pe plac si enumera acele "etc-uri" Dar un lucru pe care nu inteleg de ce nu-l atacati: daca va ataca 3 aliante si ce? Asa e jocul facut, stiati asta, ati participat la cs stiind regulamentul, acum o dati pe post de victime?@garrone, nu cred ca citesti tot ce scriu, au fost atatea cs-uri, eu participand doar la 1, am fost plecat, am avut treaba, nu am vrut sa merg -_- Daca tineam mortis sa vin, veneam -_- Asa cum am zis, ma deranjeaza metoda aleasa si mai ales raspunsul dat de voi.... care e cam pueril -_-
L3x@ Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Na ca nu mai trebuie sa facem spam, Gunit :)). Fac altii pentru noi.