[EliTe] Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 http://img7.imageshack.us/my.php?image=pupincurism.gifnice
Exe.cutor Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Sal la toti.As dori sa ma alatur voua daca se poate.Ma numesc Paul am 22 de ani,joc mu de vreo 6 ani..am jukat pe old old....si sunt loial :beer: fara antecedente penale. :tiphat: O zi buna. :tiphat:
lixandra Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Tot ce stiu despre tine e ca ai o elfa buna la buff :)). Sa vedem ce zic si ceilalti. Daca e cineva impotriva, sa zica.
[EliTe] Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Sal la toti.As dori sa ma alatur voua daca se poate.Ma numesc Paul am 22 de ani,joc mu de vreo 6 ani..am jukat pe old old....si sunt loial :beer: fara antecedente penale. :tiphat: O zi buna. :tiphat:Edit: o intrebare am: knd a aparut mu ? Nu te joci u d 6 ani mai mult k sigurAnywayz... Io zic sa te luam sa vedem ce stii
redbull™ Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 cine se trezeste de dimineata cade singur in ea :)Bogz nu te credeam asa, esti cu capu? Mergi la control fati analizele..da-te dreaq, ai spart guilda ciumegule? Ne-ai lasat pe dinafara..ti-ai luat tovarasi si ai fugit in honey.si ne-ai bagat noua pastile cu iteme si frectii deale tele :| Credeam ca suntem prieteni dar vad ca vrei sa ajungem dusmani.hf bogz !!
Elyan Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Mesaj pentru M(e)Uropa !Astia care vor sa intre in HH eu zic sa nu o faceti, sunt f rai f f f rai, nu dau iteme, nu cheama la party , cer taxa de protectie vai si amar, mai bine nu va spun eu, eu nu mai pot scapa m au amenintat cu pk daca ies plus trebe sa cotizez zilnic 5s la GM, e aiurea de tot.Aviz amatorilor!