Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

bine bogz puneam mana la mana si-ti strangeam un set ma :)) , dar hai sa fim seriosi, oare asta era cel mai important? sa facem seturi? il anuntai calm ca ce face nu e bine si dak nui convenea il dadeai afara..dar astea sunt motive la plezneala, de umplutura. :) cum a zis si tsu.. orice problema se discuta

Posted

bogz eu tiam oferit armura da tu erai ocupat sa faci pk pe toata lumea

crezi ca mie imi convine ca unu sa stea doar la lvl si eu nu caut pt ca sa merg la invazie pt iteme si cand caut pt sa fie ocupat cu charactere lvl mici ?

si se asteapta sa ii dau free ?

Posted

nu, nu mi-ai oferit armura. ti-am dat maceu' cand erai lvl mic, am dat 2 soduri in guild, unul luck 20/lvl, altul 2% add 16 . pentru ca doar asta am avut !

si ..ce tot zici acolo straine de party cu caractere lvl mic? cand m-ai vazut pe mine ca am facut asta?

il dadeam afara, iesea si x. iesea si x, iesea si y. am ales solutia usoara si facila. accesibila si pentru omul nenorocit care sunt

axeaza-te pe partea cu bold . nu suport sa se faca acuzatii ampwlea, doar de dragul de a arunca vina de pe un umar pe altu'.

Posted

bogz eu tiam oferit armura da tu erai ocupat sa faci pk pe toata lumea

crezi ca mie imi convine ca unu sa stea doar la lvl si eu nu caut pt ca sa merg la invazie pt iteme si cand caut pt sa fie ocupat cu charactere lvl mici ?

si se asteapta sa ii dau free ?

aici are dreptate.

e ca si cazul in care unu se trezeste la 6 pt spot si vine altul la ora 9 dupa ce a dormit bine vrand party/ks neaparat

trebe sa facem in asa fel incat 1-2 din party sa mearga la invazie si restu sa steie pe spot.

Posted

offf offf mai mai unde e Rede sa va calmeze? :P

Posted

Bogz..ne stim de mult..putini din cei care sunt pe aici..au jucat pe vremea lui myst..kyla si yoyo de exemplu :) astea sunt realitatile..Jucam cu cine joaca acum..Orice ar fi..nu trebuia sa dai x la guild..asta e clar..multe din vorbele poate dure ale lui tsu le imparasesc si eu

PS..o intrebare..tu de ce esti inca in Honey daca esti asa un HH addict?:)

Posted

Bogz..ne stim de mult..putini din cei care sunt pe aici..au jucat pe vremea lui myst..kyla si yoyo de exemplu :) astea sunt realitatile..Jucam cu cine joaca acum..Orice ar fi..nu trebuia sa dai x la guild..asta e clar..multe din vorbele poate dure ale lui tsu le imparasesc si eu

PS..o intrebare..tu de ce esti inca in Honey daca esti asa un HH addict?:)

word

Posted

Lance, pt ca e miere acolo si lui ii place mierea -_- Si plus, mierea nu are coloana vertebrala ;) Si acolo este atmosfera din old HH, banuiesc ca e si Myst si Kyla pe acolo ;;)

@Bogz, stiam ca ai ales varianta usoara si facila pt tine, ce e mai greu de realizat necesita ceva f complicat si anume: comunicare -_-

Eu plec in weekend, am si Pastele :P (Da, sunt catolic >:) ) Vb duminica pe seara :P

Gl la lvle

Razor, daca intrii sau daca intra neamzzu, vb de alianta -_-

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...