Ticalosss Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 uite pif si pt tine .. sa te simti bine .. si sa moara lexa de ciuda :D :D :DDe ce a inventat Dumnezeu blonda? Simplu. Oaia nu era în stare să aducă o cutie de bere din frigider!Da' cum de a inventat Dumnezeu bruneta? Şi mai simplu, nici blonda nu era în stare să o aducă!
Ticalosss Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 O blonda, o bruneta si o roscata, toate trei gravide, se intalnesc in sala de asteptare a unui cabinet ginecologic. Bruneta spune:- Cred ca al meu va fi baiat!- De ce? intreaba roscata si blonda.- Pentru ca am stat deasupra cand l-am conceput si se spune ca atunci va fi baiat.- Ooo, zise roscata, atunci eu voi avea o fetita pentru ca a stat el deasupra!Blonda se gandeste si, cu o privire ingrijorata, intreaba:- Al meu va fi ied?
lixandra Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 uite pif si pt tine .. sa te simti bine .. si sa moara lexa de ciuda :D :D :DDe ce a inventat Dumnezeu blonda? Simplu. Oaia nu era în stare să aducă o cutie de bere din frigider!Da' cum de a inventat Dumnezeu bruneta? Şi mai simplu, nici blonda nu era în stare să o aducă!Si unde e bancul :-? ?