Ticalosss Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Un cartier linistit ... pana intr-o dimineata cand se auzea de la etajul 2 al unui bloc:- Razbunareee!!! Razbunare!!!Vecinii,scosi din sarite au chemat politia ... astia au spart usa ... in prima camera nimic ... in a 2-a camera nimic ... se auzea din baie.Unul dintre politai intra si da de unul care-si strangea penisul cu amandoua maini si striga:- Razbunareee!!! Razbunare!!! ... aseara n-ai vrut sa te scoli,Acum eu nu te las sa te pisi !!!!
lixandra Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Un cartier linistit ... pana intr-o dimineata cand se auzea de la etajul 2 al unui bloc:- Razbunareee!!! Razbunare!!!Vecinii,scosi din sarite au chemat politia ... astia au spart usa ... in prima camera nimic ... in a 2-a camera nimic ... se auzea din baie.Unul dintre politai intra si da de unul care-si strangea penisul cu amandoua maini si striga:- Razbunareee!!! Razbunare!!! ... aseara n-ai vrut sa te scoli,Acum eu nu te las sa te pisi !!!!Ce sadic =))).
_Lexa_ Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 La cate am vazut la stirile de la ora 5, cred ca exista de astia =)).
Ticalosss Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Badea Gheorghe si Maria se duk la o nunta . Dupa starea civila Batranii nostri iau lok la masa .Dintr-o data Maria zice catre Badea :- Cand vad acesti tinerei iubinduse mi se incalzeste inima ! la care Badea Gheorbhe:- Vezi proasto ca ti-ai inmuiat sani in ciorba!!!