Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

@bogz toata stima pentru ce ai incercat sa faci, dar ai fost un naiv sa crezi ca totul va fi ca inainte. Niciodata nu va mai fi la fel, lumea cunoaste prea bine jocul, interesele nu vor disparea, mai ales acum cand exista CS.

Defapt stii ce... naiv am fost si eu, chiar am crezut ca va reinvia acel spirit, unde nu exista "PP" sau "ai lvl mare" sau "ce-mi dai pe". Cum a zis si EliTe, pentru cei vechi m-am reapucat(pentru ca nu s-au intors multi si era frumos sa-i fi tinut la un loc) si la vrajeala lui Elian(te'n aripa)

Succes noului GM HH.

Posted

@bogz toata stima pentru ce ai incercat sa faci, dar ai fost un naiv sa crezi ca totul va fi ca inainte. Niciodata nu va mai fi la fel, lumea cunoaste prea bine jocul, interesele nu vor disparea, mai ales acum cand exista CS.

Defapt stii ce... naiv am fost si eu, chiar am crezut ca va reinvia acel spirit, unde nu exista "PP" sau "ai lvl mare" sau "ce-mi dai pe". Cum a zis si EliTe, pentru cei vechi m-am reapucat(pentru ca nu s-au intors multi si era frumos sa-i fi tinut la un loc) si la vrajeala lui Elian(te'n aripa)

Succes noului GM HH.

hai germanski cu noi ca o sa fiu si eu pe acolo :) la fel valabil si ptr Elite :)

Posted

neatza... vad spirite incinse,

ma bate un gand nebun sa ma reapuc si eu, desi nu o sa am mult timp dedicat pt mu, dar pt un chat cu vechii prieteni m-as reapuca. deseara o sa-mi fac si eu cont si o sa iau legatura cu unii din voi sa intru si eu in guild :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...