Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Incepe ... inca nu ... noah ... plimbarea ma costa vreo 5000 de euro ... sau noah, 'facultate' ... sau norocul chior sa scap ... :) ...

Nici poza cu masina n-am ... ca m-or dus astia cu SMURD-ul la foc automat ... :rofl2: ...

Posted

Inca nu, dar la alcolemia aia, nu o sa fie cazier ... doar poate ... dupa ce ma dau astia in judecata pentru masina ...

Posted

Mai bine gasesti o cale amiabila pentru rezolvarea situatiei. Foarte multe drumuri o sa ai la judecatorie pe tema asta, plus ca pierzi procesul si pe langa daunele care trebuie sa le platesti pentru masina, mai platesti si costurile procesului.. Interesant, eu stiam ca daca conduci sub influenta alcoolului risti cazier. Permisul pe cat timp ti l-au suspendat?

Posted

3 luni ar trebui, nu s-a solutionat inca ... + ... n-am de unde ... oricati bani mi-ar cere ... :)

Sa scot aia de la spital cu alcolemia ... si apoi o sa vad cu avocata ...

Posted

3 luni ... Doamne ... nu de asta mi groaza ... ci de partea cu despagubirea [ca doar cutia aia trebuie sa o platesc ... n-am ranit pe nimeni si am fost singur in cutie] ...

Posted

Cutia aia, ai s-o platesti ca pe una noua, daca nu erai sub influenta alcoolului, era alta treaba. Aveai clementa si credibilitatea in fata autoritatilor. Ei nu pun problema asa, ei pun problema ca ai incalcat legea.

1) Ai condus sub influenta alcoolului.

2) Ai avariat o masina.

Sincer, n-ai merita nici un pic de intelegere sau clementa, daca dadeai peste un om sau copil?

Posted

DACA ... poate fi in multe locuri pus acel DACA ... n-am avut accidente sau cazier sau ceva rele ...

Asa ca ... DACA nu atipeam ... nu loveam masina ...

Posted

Sincer ... imi asum responsabilitatea ... merg si la 'facultate' ... da nu o sa-mi ruinez familia din prostia mea ... sa ajungem in datorii ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...