dev Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Mersi mersi ... dar nu prea e pace inca ... :) ... Am facut bubu si acuma astept consecintele ...
dev Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Nu ... am consumat alcool, am condus si am facut poc ...
AngeL Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Nu ... am consumat alcool, am condus si am facut poc ... Atunci n-ai nici o scuza.... :)
AngeL Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Ce prompt esti. :) Stiu, iti intinde nervii la maxim. Sper sa se rezolve cu bine. :)
dev Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Incepe ... inca nu ... noah ... plimbarea ma costa vreo 5000 de euro ... sau noah, 'facultate' ... sau norocul chior sa scap ... :) ... Nici poza cu masina n-am ... ca m-or dus astia cu SMURD-ul la foc automat ... :rofl2: ...
AngeL Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Bunica mea avea o vorba: "Capu face, capu trage" Ai cazier?
dev Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Inca nu, dar la alcolemia aia, nu o sa fie cazier ... doar poate ... dupa ce ma dau astia in judecata pentru masina ...
AngeL Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Mai bine gasesti o cale amiabila pentru rezolvarea situatiei. Foarte multe drumuri o sa ai la judecatorie pe tema asta, plus ca pierzi procesul si pe langa daunele care trebuie sa le platesti pentru masina, mai platesti si costurile procesului.. Interesant, eu stiam ca daca conduci sub influenta alcoolului risti cazier. Permisul pe cat timp ti l-au suspendat?
dev Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 3 luni ar trebui, nu s-a solutionat inca ... + ... n-am de unde ... oricati bani mi-ar cere ... :) Sa scot aia de la spital cu alcolemia ... si apoi o sa vad cu avocata ...
AngeL Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Hmm, nasol. Daca ai suflat in fiola, nu te mai scoate nici ala de sus. Oricum permisul nu il mai detii. :)
dev Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 3 luni ... Doamne ... nu de asta mi groaza ... ci de partea cu despagubirea [ca doar cutia aia trebuie sa o platesc ... n-am ranit pe nimeni si am fost singur in cutie] ...
AngeL Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Cutia aia, ai s-o platesti ca pe una noua, daca nu erai sub influenta alcoolului, era alta treaba. Aveai clementa si credibilitatea in fata autoritatilor. Ei nu pun problema asa, ei pun problema ca ai incalcat legea. 1) Ai condus sub influenta alcoolului. 2) Ai avariat o masina. Sincer, n-ai merita nici un pic de intelegere sau clementa, daca dadeai peste un om sau copil?
dev Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 DACA ... poate fi in multe locuri pus acel DACA ... n-am avut accidente sau cazier sau ceva rele ... Asa ca ... DACA nu atipeam ... nu loveam masina ...
dev Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Sincer ... imi asum responsabilitatea ... merg si la 'facultate' ... da nu o sa-mi ruinez familia din prostia mea ... sa ajungem in datorii ...
AngeL Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Stai linistit, la "facultate" nu intri, o data ce ai cazierul curat. O sa iei cu suspendare.
AngeL Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Din cate stiu eu(posibil sa ma insel), daunele materiale/banii sunt pe parte civila si NU penala. :)