Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Da, a picat destul de brutal pe aici prin Oradea ... o fi facut cineva prostii la ceva magistrala ... n-a picat de foarte mult timp ...

Posted

Mai mult ca sigur. Sa fie atac informatic asupra RDS e cam imposibil. Vreun nebun care a sectionat magistrala de fibra optica... Traim in Romania, orice rahat devine realitate. :))

Posted

Neatza :nanana:

sly ... dev let`s try something new .... M-am plictisit de mu :rofl2: de 7 ani pe aceleasi spoturi a inceput sa devina monoton :)) Mobi noi ...spoturi neschimbate...

By The Way va mai aduceti aminte cand erau spoturi cu bali / orc and spirit knight :rofl2: si cand se intra sub lvl prin dungeon cu skill :rofl2:

Posted

Eu m-am rebagat la WoW, mi-am sters LoL-ul si restul de rahaturi care nu le mai jucasem din 1918. Pe LoL sunt multi prepelicari complexati, asa ca renunt la acest joc "magnific".

Posted

Neatza :nanana:

sly ... dev let`s try something new .... M-am plictisit de mu :rofl2: de 7 ani pe aceleasi spoturi a inceput sa devina monoton :)) Mobi noi ...spoturi neschimbate...

By The Way va mai aduceti aminte cand erau spoturi cu bali / orc and spirit knight :rofl2: si cand se intra sub lvl prin dungeon cu skill :rofl2:

Vlade ... ravagii faceam cu MG-ul prin Dungeon ... la lvl 50 [parca] ... eram deja-n Arena ... :rofl2:

Posted

Alexandre` ... da te-or facut aistia moderator tembelefoane? :D

Felicitari :P ...

mersi :P

Asta e nebun. Telefoane-i trebuie. :))

era pacat de sectiune, mai ales ca pot sa ajut si am ceva cunostinte :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...