dev Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Daca se ruga Felix deja la toti sfintii ... iti dai seama ... ca nu bine ... Daca ar fi baut un RedBull ... cred ca voma-n tot echipamentul ... :rofl2:
PureSoul Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 nb bajetii. @ Sly, cat de curand ma reapuc si eu de wow pe retail. Poate ne vedem in joc, pe ce realm esti ?
Sly Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 spookylish, eu sunt pe Kazzak-EU-Alianta: Murgon- Level 88 (Hunter) BM. @dev, nu cred, vecinii mei-tiganii beau 10 kile pe zi, n-au nici pe dracu. @Tsu, skype nu folosesti? Intru foarte rar pe YM.
dev Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Sly ... da vecinii tai nu s-au invartit ca titirezul la 1000 si ceva de km pe ora :rofl2: ...
Sly Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Zau, n-au nimic. Ce-i mai frumos este ca si puradeii o ard pe Red Bull.
dev Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Bestial !!! :rofl2: ... ELORE DEBRECEN!!! HAI ROMANIA!!!
Sly Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 o_O Vreo legatura cu dj-ul asta? Da, e Hyadum când tipa prin LoL "vine Shaco, vine Shaco"! edit.21:30 : Sa-l "Doamne iarta-ma" in gura pe Piturca!
dev Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Nu vreau sa fiu rau ... da cred ca vecinii o sa ne-o traga ... iara ... http://stiri.rol.ro/in-ce-hal-a-ajuns-invatamantul-din-romania-elevii-fac-sex-in-clasa-pe-banci--video-834948.html
Sly Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Cand s-a mai intamplat asta, cand juca FC Dacia cu FC Mongolia Horses?
dev Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Aseara au jucat poker cu turcii ... ce mai vrei? Cu noi ... o sa joace cruce ... :rofl2:
AngeL Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Oooo, da!!! Ce mai? Majoritatea au fantezia asta, in clasa, in parc.. etc. Cel putin este de apreciat curajul. :ceuameni: Daca as putea, as rade. Lasand sarcasmul si gluma deoparte, atat a mai trebuit, si chiar ca invatamantul romanesc nu mai are nici un viitor. Unde sunt acele camere de filmat din majoritatea scolilor? Unde sunt profersorii de altadata? Scoala scoate prosti pe banda rulanta! Buna dimineata, :glare:
dev Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Prea devreme ... o sa ajunga sa infunde astia micii pushcariile ... Superb ... fara cuvinte ...
Sly Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Da ma, 50k romani au platit biletele sa vada porcaria lui Piti, adica sa vad tehnica "cur de fier", rudimentara de pe vremea lui Cuza Voda Slavitul. Pacat de atmosfera, pacat de unii jucatori, pacat de tot ce s-a facut pentru echipa nationala, spiritual si material, dar daca ne lamentam la Piti si toti intoxicatii cu ciuperci, atunci e bine si asa. Apropo, cine-a vazut meciurile Stelei. Apoi acolo joc, acolo echipa de CE, acolo antrenor, acolo joc in minutul 90 ca in orima repriza. Piti a convocat 9 jucatori de la Steaua, foarte putin au fost bagati. Pe Rusescu nu l-a bagat deloc, si omul e in forma maxima. Piti joaca tot cu pensionari tristi ca si Cocis sau Tamas. P.S. dev, turcii sunt intr-o pasa nasoala, mai rau decat romanii, asa ca ungurii se simt zei pe incapacitatea turcilor. @Angel, cu cine te certi? :))
Sly Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 sa spunem mersi ca nu a jucat al de Gaman :)) Esti banana. @Angel, cu cine te certi? :)) Cu tine. :)) De ce, ce-am facut, ce-am mai zis? :D
dev Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Pai mai ... Tatartataratarusanu ... nu avea ce cauta in poarta din start ...
AngeL Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 sa spunem mersi ca nu a jucat al de Gaman :)) Esti banana. @Angel, cu cine te certi? :)) Cu tine. :)) De ce, ce-am facut, ce-am mai zis? :D Problema e ca n-ai facut!! #"Ce am fost si ce am ajuns", asta am putea spune acum...
Sly Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Pai mai ... Tatartataratarusanu ... nu avea ce cauta in poarta din start ... Nici Piti la Nationala! Nu Tatarusanu e problema, ci intreaga echipa care a ales ca intotdeauna sa joace defensiv. Dar ce-mi bat eu capul, ca nu sunt Topescu sau Ioanitoaia. Faptul e consumat, iar vinovatul e numai barbugiul de Piti. sa spunem mersi ca nu a jucat al de Gaman :)) Esti banana. @Angel, cu cine te certi? :)) Cu tine. :)) De ce, ce-am facut, ce-am mai zis? :D Problema e ca n-ai facut!! #"Ce am fost si ce am ajuns", asta am putea spune acum... Stiu eu ce vrei sa spui, numai ca n-are rost acum.
dev Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Asta e ... tactica noastra ... 9-1-0 ... prima repriza ... apoi ... 10-0-0 ... =))) :rofl2: ....