VladMajik Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Deci ... se duce Link ... bye bye? Sper ca se salveaza tot ... cand se muta ... Cine-a anun?at asta? Aici ... rr db is coming :kar: do you feel it !? :crazy2:
Sly Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 M?nânc? c?cat! ??tia cred c? mai pot face ceva în privin?a metastazelor. S? v? teme?i când o s? spun? c? închid forumul de tot - ca la povestea cu vulpea, nu c? se încearc? o revenire în for??. Cel pu?in aia cu "popularea serverelor" prea e de cascadorii râsului.
dev Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Nu zic nimica ... treaba lor ... ce putem noi face?
VladMajik Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 O tulvai ... :blink: you`re not normal :rofl1:
Amira Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 La Multi ani Vlad...:*:*:*:*:*:*:* dedic aceasta melodie pnt ca stiu ca ii place:Phttp://www.youtube.com/watch?v=hl4u183NuBQ&feature=player_embedded
VladMajik Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 La Multi ani Vlad...:*:*:*:*:*:*:* Multumesccccccccccc :bananadance2: :beer: :0pidu: :kiss:
Sly Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 E ziua ta, Vlade? La mul?i ani, s? ?i se îndeplineasc? toate dorin?ele, s? fii s?n?tos ?i s? ai parte numai ?i numai de bucurii!
VladMajik Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 E ziua ta, Vlade? La mul?i ani, s? ?i se îndeplineasc? toate dorin?ele, s? fii s?n?tos ?i s? ai parte numai ?i numai de bucurii! Multumesc Sly ! P.S. in caz ca dispar toti ungurii din romania sa sti ca mi sa indeplinit una din dorinte :rofl1:
Sly Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 E ziua ta, Vlade? La mul?i ani, s? ?i se îndeplineasc? toate dorin?ele, s? fii s?n?tos ?i s? ai parte numai ?i numai de bucurii! Multumesc Sly ! P.S. in caz ca dispar toti ungurii din romania sa sti ca mi sa indeplinit una din dorinte :rofl1: Da, exact! ?i minutul 3:00:
VladMajik Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 E ziua ta, Vlade? La mul?i ani, s? ?i se îndeplineasc? toate dorin?ele, s? fii s?n?tos ?i s? ai parte numai ?i numai de bucurii! Multumesc Sly ! P.S. in caz ca dispar toti ungurii din romania sa sti ca mi sa indeplinit una din dorinte :rofl1: Da, exact! ?i minutul 3:00: Si Moldova are echipa de fotbal !? :rofl1: La Multi Ani Vlad! ... Ms dev :*:*:* :beer:
dev Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Este starea lui naturala ... dar posibil sa fie si serios :D ... u`re welcomed CIPO :P ...