Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

M?nânc? c?cat! ??tia cred c? mai pot face ceva în privin?a metastazelor. S? v? teme?i când o s? spun? c? închid forumul de tot - ca la povestea cu vulpea, nu c? se încearc? o revenire în for??. Cel pu?in aia cu "popularea serverelor" prea e de cascadorii râsului.

Posted

E ziua ta, Vlade? La mul?i ani, s? ?i se îndeplineasc? toate dorin?ele, s? fii s?n?tos ?i s? ai parte numai ?i numai de bucurii!

Posted

E ziua ta, Vlade? La mul?i ani, s? ?i se îndeplineasc? toate dorin?ele, s? fii s?n?tos ?i s? ai parte numai ?i numai de bucurii!

Multumesc Sly !

P.S. in caz ca dispar toti ungurii din romania sa sti ca mi sa indeplinit una din dorinte :rofl1:

Posted

Multumesc Sly !

P.S. in caz ca dispar toti ungurii din romania sa sti ca mi sa indeplinit una din dorinte :rofl1:

Da, exact!

?i minutul 3:00:

Posted

Multumesc Sly !

Da, exact!

?i minutul 3:00:

Si Moldova are echipa de fotbal !? :rofl1:

La Multi Ani Vlad! ...

Ms dev :*:*:* :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...