Sly Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Ce-ai f?cut tâc?, ?i-ai pozat ?iorachii?:D ei nenea, ce stii tu ce fac eu la cafea :P :)) PS: cica Rusia ar fi mai mare decat China, deci esti relativ salvat :)) :P Am întrebat odat? pe unul care desenase ceva, f?cuse un desen ceva de genul: bnsakdhlASJDPasgd9pqwoe. Omul mi-a spus c? e desen abstract ?i singura mea reac?ie a fost s? zic doar "...aha..." :D
Maeve Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 :)))))) maine dimineata am sa incerc sa scriu si cu stanga, dar si cu dreapta si iti arat. neaparat sa imi zici reactia ta :)) PS: Uite, nu m-am putut abtine :))) Trei tipi: un roman, un tigan si un ungur. Pescuiesc. La un moment dat li se încurca unditele si prind toti trei un pestisor de aur. Pestisorul le zice ca, din cauza ca toti 3 l-au scos din apa, va îndeplini o singura dorinta fiecaruia. Ungurul zice: - Eu vreau ca toti ungurii sa fie în Ungaria si sa fie bogati si fericiti! si dispare. Tiganu’ zice: - Eu vreau ca toti tiganii sa fie în India fericiti si bogati! si dispare. Românu’ se uita în toate paraile si îl întreaba pe pestisor: - Ungurii sunt în Ungaria? - Da. - Toti? - Da. - Si tiganii în India ? - Da. - Toti? - Da Se uitala pestisor si zice: - Mie da-mi un cola light! O femeie instala un calculator intr-o retea pentru un coleg de lucru. Cind a venit rindul setarii parolelor ea l-a intrebat ce cuvant vrea sa folosesca pentru logare. Vrand sa o intimideze, tipul i-a spus penis. Fara sa clipeasca, aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare dupa care era sa se prabuseasca de ris in fata monitorului. Curios, tipul se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului: PASSWORD REJECTED…TOO SHORT
Sly Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 :)))))) maine dimineata am sa incerc sa scriu si cu stanga, dar si cu dreapta si iti arat. neaparat sa imi zici reactia ta :)) PS: Uite, nu m-am putut abtine :))) Trei tipi: un roman, un tigan si un ungur. Pescuiesc. La un moment dat li se încurca unditele si prind toti trei un pestisor de aur. Pestisorul le zice ca, din cauza ca toti 3 l-au scos din apa, va îndeplini o singura dorinta fiecaruia. Ungurul zice: - Eu vreau ca toti ungurii sa fie în Ungaria si sa fie bogati si fericiti! si dispare. Tiganu’ zice: - Eu vreau ca toti tiganii sa fie în India fericiti si bogati! si dispare. Românu’ se uita în toate paraile si îl întreaba pe pestisor: - Ungurii sunt în Ungaria? - Da. - Toti? - Da. - Si tiganii în India ? - Da. - Toti? - Da Se uitala pestisor si zice: - Mie da-mi un cola light! O femeie instala un calculator intr-o retea pentru un coleg de lucru. Cind a venit rindul setarii parolelor ea l-a intrebat ce cuvant vrea sa folosesca pentru logare. Vrand sa o intimideze, tipul i-a spus penis. Fara sa clipeasca, aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare dupa care era sa se prabuseasca de ris in fata monitorului. Curios, tipul se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului: PASSWORD REJECTED…TOO SHORT Nu îndraznesc s? râd, c? se sup?r? lumea pe mine. :) Oricum, eu v? iubesc pe to?i. :))
VladMajik Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 :rofl2: mady :)) Topicul HH fara Sly ... e ca sexul neprotejat :rofl2:
Maeve Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Un oltean ajunge la turci in bazar. Intra intr-un magazin cu palarii si probeaza una dintre ele: - Nu va suparati, cat costa palaria aceasta? - 100 lei - Nu! 50… - Nu nu, nu se poate. Pleaca olteanul, se intoarce dupa doua ore: - Hai bre cat costa palaria asta? Turcul, vazand ca face vanzare buna, lasa la pret: - Hai ca ti-o dau cu 50 de lei. - Nu! 25… - Nu nu, nu se poate. Iara pleaca olteanul, iara se intoarce dupa doua ore, la sfarsit de program: - Hai bre cat costa palaria? Turcul, vazand ca a vandut aproape toata marfa: - Nu costa nimic ma, ia-o si du-te. - Nu! Doua… De cate ori nu razi, de atatea ori vin turci in Romania prin port sa sti Sly, tu esti de vina ^_^ !
dev Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 :rofl2: mady :)) Topicul HH fara Sly ... e ca sexul neprotejat :rofl2: Hai sa fim seriosi ... aici n-ai nimerit-o ... fiecare face cum vrea si pe riscul lui ... :D
Maeve Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 sa mor nu alta =))))))) Un bancher evreu î?i însoar? b?iatul. – Simon, fiule, mâine zbur?m la Tel Aviv pentru nunta ta.. Îmi dau brusc seama c? nu ti-am spus multe lucruri despre via?a. De mâine vei fi împreun? cu sotia ta, trebuie sa stii unele lucruri. Uite, spre exemplu, cuno?ti degetele de la mana? – Sigur, tata, degetul mare , ar?t?tor , mijlociu , etc . – Nu, fiule, stai s?-?i explic: exist? degetul c?l?toriei, al direc?iei, al pl?cerii, al c?s?toriei ?i al distinc?iei. – Ah, nu ?tiam asta, tat?. ~ Degetul cal?toriei este degetul mare, care i?i permite s? faci autostopul; ~ degetul direc?iei indexul – îl întinzi ca s? indici un anumit lucru; ~ degetul c?s?toriei – inelarul – pe care pui verigheta, ~ iar degetul distinctiei – cel mic – pe care-l ridici când bei cafea. – Am in?eles, tat?, dar ai uitat degetul pl?cerii. – Ah, Simon, l-am lasat pe cel mai bun la sfarsit. Degetul placerii este degetul mijlociu, cel mai lung ?i mai frumos.. Pentru pl?cere, fiule. Îl umeze?ti cu limba,?i numeri bancnotele.
Sly Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Te ?in în suspans jidanii ??tia. :)) @Mul?am, Dev!
dev Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Da tot stau sa ma gandesc ... cum naiba numara astia banii cu jejetu` mijlociu? :rofl2: ... PS: Sa mai simtiti si voi ca traiti ... asa ... la 'hertz' ...
Maeve Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 neatza Fiul unui seic studia in Bucuresti. Intrabandu-l parintii cum se simte, le-a raspuns ca in general bine, dar se jeneaza un pic cand el vine cu Mercedesul 500 la scoala, iar profesorul lui coboara din tramvai. Peste cateva zile primeste un cec de 1 milion de dolari si o telegrama: “Nu ne face numele de rusine! Cumpara-ti si tu un tramvai!…
Alexandru Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 hai salut, nu am mai postat de mult pe la voi :)
VladMajik Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 neatza Fiul unui seic studia in Bucuresti. Intrabandu-l parintii cum se simte, le-a raspuns ca in general bine, dar se jeneaza un pic cand el vine cu Mercedesul 500 la scoala, iar profesorul lui coboara din tramvai. Peste cateva zile primeste un cec de 1 milion de dolari si o telegrama: “Nu ne face numele de rusine! Cumpara-ti si tu un tramvai!… :rofl2: ello btw
dev Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Noah ... incepe LINISTEA ... :D [back 2 school]
VladMajik Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 La mul?i ani, Just4Fun! LMA Just :0pidu: