dev Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Viata bate jocu` din nefericire ... :\ ... s-au dus vremurile cand se traia MAI BINE si-ti permiteai ... :\
VladMajik Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Viata bate jocu` din nefericire ... :\ ... s-au dus vremurile cand se traia MAI BINE si-ti permiteai ... :\ nu e timp de mu Si la gagice trebuie ajenda :D ... :> ... Ce credeti ma ca eu am timp sa stau on !?... munca munca si iar munca :))=)) AFK POWER !! :rofl1:
dev Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Mai zi numa` ... ca de ar fi era noastra ... erau GM`ii pe tine ... ca pe pizza ... :rofl2: ...
Trish Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 salutari prutusica cum dau de tine ca am ceva sa te intreb .
VladMajik Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Mai zi numa` ... ca de ar fi era noastra ... erau GM`ii pe tine ... ca pe pizza ... :rofl2: ... :rofl2: In tren, un american, un ungur si Sly. Americanul scoate o sticla de whisky, ia o gura si o arunca. -Ce faci, ba? intreaba Sly si ungurul. -Da-o dracu, ba, ca la mine in tara sunt destule. Ungurul scoate o sticla de Tokay si repeta episodul. - Ce faci, ba? intreaba americanul si Sly. - Da-o dracu', ba, la mine in tara avem destule. Sly il ia pe ungur si il arunca din tren. -Ce faci, ba? intreaba americanul. - Da-l dracu, ba. La mine in tara sunt destui. :rofl2:
dev Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Un sarcastic ha ha ... toti suntem oameni ... asa pot face si italienii, spaniolii si pe unde mai is ROMANII, nu? :rofl2: ...
VladMajik Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Un sarcastic ha ha ... toti suntem oameni ... asa pot face si italienii, spaniolii si pe unde mai is ROMANII, nu? :rofl2: ... Da asa e ai dreptate :rofl2:
VladMajik Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Ion si Gheorghe: - Servus, Ioane, ce faci? - Bine, mi-am luat sconcs... - Si unde-l tii? - Apai în pat, la picioare. - Da' nu pute!? - Ba da, dar s-o învata el... :rofl2:
dev Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Un betiv intra intr-o farmacie si urla: – Da-mi un prezervativ, acum!!! Farmacista: – Mai decent, va rog! La care betivul isi scoate p*** si intreaba destul de calm: - Aveti hainute pentru acest bebelus ?
Sly Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 buna vladu :) ntz si restu :))))) Ce-ai f?cut tâc?, ?i-ai pozat ?iorachii?:D
VladMajik Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Sly uitete la ultimul post de pe pagina precedenta :rofl2:
Sly Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Nu mai vreau sa am de-a face cu chestii de genul, Vlad, cel putin aici in HHunterZ-topic. Am renuntat de mult in a mai posta aici, asta pentru ca sunt anumite persoane care se simt ofensate nu prin ceea ce gandesc/spun/fac, ci pur si simplu au o problema personala cu mine si asta prin ceea ce aleg sa fiu. Nici practic, nici teoretic, nu poti sa predici satanismul intr-o biserica de crestini. Asa si aici, nu poti sa face nationalistul la nivel de romanism neomogenizat. Trebuie sa percepem fiecare, ca sunt anumite persoane care nu-ti da voie sa te ridici peste nivelul lor intelectual sau peste nivelul lor de perceptie a societatii in care traiesc. Singurul lucru care-ti ramane de facut, e sa-ti vezi de-ale tale si sa-ti cauti prietenii si amicii, care gandesc ca si tine, in alta parte. Intotdeauna, nu Dev m-a ingrijorat, pe el il inteleg perfect, ci persoanele care se pretind a fi de-o cu totul alta cultura nationala, traditii, religie, obiceiuri, s.a.md. P.S. pun pariu ca o sa vina un "BLABLABLA" cat China. :D
VladMajik Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Nu mai vreau sa am de-a face cu chestii de genul, Vlad, cel putin aici in HHunterZ-topic. Am renuntat de mult in a mai posta aici, asta pentru ca sunt anumite persoane care se simt ofensate nu prin ceea ce gandesc/spun/fac, ci pur si simplu au o problema personala cu mine si asta prin ceea ce aleg sa fiu. Nici practic, nici teoretic, nu poti sa predici satanismul intr-o biserica de crestini. Asa si aici, nu poti sa face nationalistul la nivel de romanism neomogenizat. Trebuie sa percepem fiecare, ca sunt anumite persoane care nu-ti da voie sa te ridici peste nivelul lor intelectual sau peste nivelul lor de perceptie a societatii in care traiesc. Singurul lucru care-ti ramane de facut, e sa-ti vezi de-ale tale si sa-ti cauti prietenii si amicii, care gandesc ca si tine, in alta parte. Intotdeauna, nu Dev m-a ingrijorat, pe el il inteleg perfect, ci persoanele care se pretind a fi de-o cu totul alta cultura nationala, traditii, religie, obiceiuri, s.a.md. P.S. pun pariu ca o sa vina un "BLABLABLA" cat China. :D :rofl2:
Maeve Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Ce-ai f?cut tâc?, ?i-ai pozat ?iorachii?:D ei nenea, ce stii tu ce fac eu la cafea :P :)) PS: cica Rusia ar fi mai mare decat China, deci esti relativ salvat :)) :P
Cafeniul Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Neata urati! Cred ca revin si eu printre voi :)). Mai joaca cineva de amuzament?