Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Viata bate jocu` din nefericire ... :\ ... s-au dus vremurile cand se traia MAI BINE si-ti permiteai ... :\

nu e timp de mu

Si la gagice trebuie ajenda :D ... :> ...

Ce credeti ma ca eu am timp sa stau on !?... munca munca si iar munca :))=)) AFK POWER !! :rofl1:

Posted

Mai zi numa` ... ca de ar fi era noastra ... erau GM`ii pe tine ... ca pe pizza ... :rofl2: ...

:rofl2:

In tren, un american, un ungur si Sly. Americanul scoate o sticla de whisky, ia o gura si o arunca.

-Ce faci, ba? intreaba Sly si ungurul.

-Da-o dracu, ba, ca la mine in tara sunt destule.

Ungurul scoate o sticla de Tokay si repeta episodul.

- Ce faci, ba? intreaba americanul si Sly.

- Da-o dracu', ba, la mine in tara avem destule.

Sly il ia pe ungur si il arunca din tren.

-Ce faci, ba? intreaba americanul.

- Da-l dracu, ba. La mine in tara sunt destui.

Posted

Un sarcastic ha ha ... toti suntem oameni ... asa pot face si italienii, spaniolii si pe unde mai is ROMANII, nu? :rofl2: ...

Posted

Ion si Gheorghe:

- Servus, Ioane, ce faci?

- Bine, mi-am luat sconcs...

- Si unde-l tii?

- Apai în pat, la picioare.

- Da' nu pute!?

- Ba da, dar s-o învata el...

Posted

Un betiv intra intr-o farmacie si urla:

– Da-mi un prezervativ, acum!!!

Farmacista:

– Mai decent, va rog!

La care betivul isi scoate p*** si intreaba destul de calm:

- Aveti hainute pentru acest bebelus ?

Posted

Nu mai vreau sa am de-a face cu chestii de genul, Vlad, cel putin aici in HHunterZ-topic. Am renuntat de mult in a mai posta aici, asta pentru ca sunt anumite persoane care se simt ofensate nu prin ceea ce gandesc/spun/fac, ci pur si simplu au o problema personala cu mine si asta prin ceea ce aleg sa fiu. Nici practic, nici teoretic, nu poti sa predici satanismul intr-o biserica de crestini. Asa si aici, nu poti sa face nationalistul la nivel de romanism neomogenizat. Trebuie sa percepem fiecare, ca sunt anumite persoane care nu-ti da voie sa te ridici peste nivelul lor intelectual sau peste nivelul lor de perceptie a societatii in care traiesc. Singurul lucru care-ti ramane de facut, e sa-ti vezi de-ale tale si sa-ti cauti prietenii si amicii, care gandesc ca si tine, in alta parte.

Intotdeauna, nu Dev m-a ingrijorat, pe el il inteleg perfect, ci persoanele care se pretind a fi de-o cu totul alta cultura nationala, traditii, religie, obiceiuri, s.a.md.

P.S. pun pariu ca o sa vina un "BLABLABLA" cat China. :D

Posted

Nu mai vreau sa am de-a face cu chestii de genul, Vlad, cel putin aici in HHunterZ-topic. Am renuntat de mult in a mai posta aici, asta pentru ca sunt anumite persoane care se simt ofensate nu prin ceea ce gandesc/spun/fac, ci pur si simplu au o problema personala cu mine si asta prin ceea ce aleg sa fiu. Nici practic, nici teoretic, nu poti sa predici satanismul intr-o biserica de crestini. Asa si aici, nu poti sa face nationalistul la nivel de romanism neomogenizat. Trebuie sa percepem fiecare, ca sunt anumite persoane care nu-ti da voie sa te ridici peste nivelul lor intelectual sau peste nivelul lor de perceptie a societatii in care traiesc. Singurul lucru care-ti ramane de facut, e sa-ti vezi de-ale tale si sa-ti cauti prietenii si amicii, care gandesc ca si tine, in alta parte.

Intotdeauna, nu Dev m-a ingrijorat, pe el il inteleg perfect, ci persoanele care se pretind a fi de-o cu totul alta cultura nationala, traditii, religie, obiceiuri, s.a.md.

P.S. pun pariu ca o sa vina un "BLABLABLA" cat China. :D

Posted

Ce-ai f?cut tâc?, ?i-ai pozat ?iorachii?:D

ei nenea, ce stii tu ce fac eu la cafea :P :))

PS: cica Rusia ar fi mai mare decat China, deci esti relativ salvat :)) :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...