dev Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 La Multi Ani Maeve ... Maine cine urmeaza la, LA MULTI ANI!?!?!?! PS: Wolf nu mai intri, a fost ziua ta ... iti mai urez odata LA MULTI ANI! :)
VladMajik Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 La multi ani ulise! :) La mul?i ani ?i ?ie, Maeve! La multi ani Mady ! :kiss: :0pidu: off: Sly is ALIVE !! :pokeye:
KooKie Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 mai baieti am vrut sa imi iau clientul de mu si mi-a gasit un trojan in el. la naiba, vreau sa ma reapuc de mu si nu ma lasa pc-ul :(( :D
VladMajik Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 neataaaa :crazy: eee fs, rectific: nu ma lasa antivirusul scoate antivirusul :>
dev Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nu mai drogati oamenii ... incepe scoala, incepe munca ... incepe facultatea ... INCEPE VIATA!!!
VladMajik Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Nu mai drogati oamenii ... incepe scoala, incepe munca ... incepe facultatea ... INCEPE VIATA!!! :slap: :ceuameni: KooKie nu te lua dupa dev ... nu stie ce zice :duh: MU e baza :rofl2:
Tsu_Xing Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Nu mai drogati oamenii ... incepe scoala, incepe munca ... incepe facultatea ... INCEPE VIATA!!! :slap: :ceuameni: KooKie nu te lua dupa dev ... nu stie ce zice :duh: MU e baza :rofl2: apropo, dar astia nu schimba versiunea?
VladMajik Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Nu mai drogati oamenii ... incepe scoala, incepe munca ... incepe facultatea ... INCEPE VIATA!!! :slap: :ceuameni: KooKie nu te lua dupa dev ... nu stie ce zice :duh: MU e baza :rofl2: apropo, dar astia nu schimba versiunea? Cine drq stie ... au zis ca dupa rr db baga s3 :cool2: salut voua oameni buni ello Lance Mai exista MU? =))) ... Cum ma sa nu existe =)))... daca vezi ce ma distrez cu rudy si CIPO :crazy: :rofl1:
dev Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 E clar ... :> ... elementul de baza pe aici :D ...
VladMajik Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 E clar ... :> ... elementul de baza pe aici :D ... Let`s all play MU !!! The rebirht of HH :rofl1: