Carp Angler Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Bai Tsu ti-au luat astia nicku ma ? :)) eram la CIPO cand era ala la vault in lore ^_^
dev Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Pe naiba ... Tzu era ... doar ca el "nu mai joaca demodate" =)) ...
Carp Angler Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 sa ma ... am vazut niste poze oldies...de la gathere.... :0pidu: But...in the left corner...thumbial picture with Raul...i was like :wub: and he was like :ceuameni: , and Alex86 with his android phone pe vremea aia :)))
Carp Angler Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 nimic nou...same shit ... check-in dimineata la munca ... acelasi birou , mai multe foi ... pe zi ce trece imi mai restrictioneaza cate-un site.
uLise Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 pai ce sa facem, mi-o adus aminte sly de topicul asta si a venit cu o sugestie si anume sa schimbam descierea guildului in HHunterz - Pilafus cu Mararus Merge :> ?
VladMajik Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 pai ce sa facem, mi-o adus aminte sly de topicul asta si a venit cu o sugestie si anume sa schimbam descierea guildului in HHunterz - Pilafus cu Mararus Merge :> ? =)) vai .. :)) :rofl1: ca tot venii vorba de sly ...a murit cumva?
Lancelot Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 ei se tine departe momentan e jignit de inactivtiate :D Hai bai Tsu tu nu mai joci de nu stiu cand dar apari mai pe la un CS mai pe la un party :))
Tsu_Xing Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 ei se tine departe momentan e jignit de inactivtiate :D Hai bai Tsu tu nu mai joci de nu stiu cand dar apari mai pe la un CS mai pe la un party :)) eu? :-s nu am mai intrat in mu de nush cand, ce cs? Ce party? :-s
Carp Angler Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 si cand te-a vazut,a facut exact ca'n avatar ! :blink:
KooKie Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 pana una alta mai joaca careva de aici? ma gandeam sa iau jocul sa vad cu ce se mai mananca :D