uLise Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 hello hai salut Bai baieti, eu am aflat ca in 2 saptamani dau dizertatia =)) si sunt praf cu ea ^_^ Eh, daca stai zi lumina la munca, e cam greu sa ai timp de altceva Succes. Eu mi-s la licenta, partea practica ^_^ ! Crezi intr-o finala Spania - Germania ?
Tsu_Xing Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 hello hai salut Bai baieti, eu am aflat ca in 2 saptamani dau dizertatia =)) si sunt praf cu ea ^_^ Eh, daca stai zi lumina la munca, e cam greu sa ai timp de altceva Succes. Eu mi-s la licenta, partea practica ^_^ ! Crezi intr-o finala Spania - Germania ? sper ca nu, nu suport spanaia. Sper sa iasa mai rpde sa nu ajunga in finala.
Alexandru Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 grecia - germania ar fi mai amuzant din toate punctele de vedere ^_^
Tsu_Xing Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 grecia - germania ar fi mai amuzant din toate punctele de vedere ^_^ chiar asa o sa fie :P
Alexandru Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Asa n-o sa fie :rofl1: a luat BATAIE ulise, invata-ma niste tips & tricks in SA-MP Lands :D 4-1 Germania Grecia =)))))))
uLise Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Asa n-o sa fie :rofl1: a luat BATAIE ulise, invata-ma niste tips & tricks in SA-MP Lands :D 4-1 Germania Grecia =))))))) Nu am mai jucat SA:MP de prin 2009, atunci erau 2 server DM si Godfather. Practic modul Godfather se regaseste azi in SA:MP Lands dar banii pe care-i primesti la fiecare ora cand faci respect points is mai putini sa para cat mai real si restul banilor pe care-i primesti din trade, misiuni etc sunt la fel ;). Fa-ti second job ceva car jack, trucker etc. sa castigi bani, iar daca mai ai prieteni care mai joaca ma bag si eu ;) Eventual ne facem propriul trib de anihilatori :)) sa facem prapad pe server... drive-by :>
Alexandru Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 momentan sunt singur :( dar mi-am facut un prieten care mi-a dat 100k si ma indruma putin :D din ce am vazut ca sa intri intr-o factiune buna ai nevoie de lvl 7 ... eu am doar 2 ca job secundar momentan sunt taximetrist ca m-am saturat de trucker :)
uLise Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ehh.. nu e vorba de factiune e vorba sa ai cu cine juca. Un skype alea alea un deathmatch raceuri etc :))
Alexandru Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Ehh.. nu e vorba de factiune e vorba sa ai cu cine juca. Un skype alea alea un deathmatch raceuri etc :)) pentru mine e prima data cand joc si nu prea am habar de chestii dinastea
dev Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Accesibile meciuri ... Spania - Portugalia si Germania - Italia ... frumoasa finala Portugalia - Italia :D ...
uLise Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 v-aduceti aminte de Atomic :D pe vremea aia era cel mai frumos
Alexandru Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 v-aduceti aminte de Atomic :D pe vremea aia era cel mai frumos :)) p.s azi joaca Portugalia - Spania :X
Tsu_Xing Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 v-aduceti aminte de Atomic :D pe vremea aia era cel mai frumos :)) p.s azi joaca Portugalia - Spania :X sper sa iasa Spania
dev Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Frumos meci ... foarte frumos ... Hala Espana ... :) ... Ma uitam prin minutul 115 ... zici ca aveau baterii Duracell. Romania sau Liga I ... cand se va juca asa "fortzos"? :rofl2:
uLise Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 ne tre oameni ca cei din generatia de aur 90-2000 si cei de dupa 90 ;)
uLise Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Crezi intr-o finala Spania - Germania ? cuvintele mele ;)
Alexandru Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 spania - italia finala =)) cred ca moare tsu d nervi :)
Tsu_Xing Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 spania - italia finala =)) cred ca moare tsu d nervi :) eu? nu... sunt un om matur insa.. nu ca zic nasoale, dar sper sa-si rupa picioarele in finala asta care o sa fie o mega plictiseala cum au fost toate meciurile acestor 2 vax echipe si sper ca echipa care castiga sa piarda trofeul pe drum.
uLise Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 spania - italia finala =)) cred ca moare tsu d nervi :) eu? nu... sunt un om matur insa.. nu ca zic nasoale, dar sper sa-si rupa picioarele in finala asta care o sa fie o mega plictiseala cum au fost toate meciurile acestor 2 vax echipe si sper ca echipa care castiga sa piarda trofeul pe drum. hai hai :))) Ma sa stii de la mine ca norocul tine intotdeauna cu campionul ;) A meritat Italia, corect ? daca erau mai buni Germania dadeau gol. O sa fie o finala super frumoasa finala latina
Alexandru Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 cred ca s-au imbogatit cei care au pariat in seara asta pe italia :)
dev Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 N`o fost asa fenomenala cota ... dar au fost acolo alte mishmashuri ... legat de handicap/etc ... :)