Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

hello

hai salut

Bai baieti, eu am aflat ca in 2 saptamani dau dizertatia =)) si sunt praf cu ea ^_^ Eh, daca stai zi lumina la munca, e cam greu sa ai timp de altceva

Succes.

Eu mi-s la licenta, partea practica ^_^ !

Crezi intr-o finala Spania - Germania ?

Posted

hello

hai salut

Bai baieti, eu am aflat ca in 2 saptamani dau dizertatia =)) si sunt praf cu ea ^_^ Eh, daca stai zi lumina la munca, e cam greu sa ai timp de altceva

Succes.

Eu mi-s la licenta, partea practica ^_^ !

Crezi intr-o finala Spania - Germania ?

sper ca nu, nu suport spanaia. Sper sa iasa mai rpde sa nu ajunga in finala.
Posted

Asa n-o sa fie :rofl1:

a luat BATAIE

ulise, invata-ma niste tips & tricks in SA-MP Lands :D

4-1 Germania Grecia =)))))))

Nu am mai jucat SA:MP de prin 2009, atunci erau 2 server DM si Godfather. Practic modul Godfather se regaseste azi in SA:MP Lands dar banii pe care-i primesti la fiecare ora cand faci respect points is mai putini sa para cat mai real si restul banilor pe care-i primesti din trade, misiuni etc sunt la fel ;). Fa-ti second job ceva car jack, trucker etc. sa castigi bani, iar daca mai ai prieteni care mai joaca ma bag si eu ;)

Eventual ne facem propriul trib de anihilatori :)) sa facem prapad pe server... drive-by :>

Posted

momentan sunt singur :( dar mi-am facut un prieten care mi-a dat 100k si ma indruma putin :D

din ce am vazut ca sa intri intr-o factiune buna ai nevoie de lvl 7 ... eu am doar 2

ca job secundar momentan sunt taximetrist ca m-am saturat de trucker :)

Posted

Ehh.. nu e vorba de factiune e vorba sa ai cu cine juca.

Un skype alea alea un deathmatch raceuri etc :))

pentru mine e prima data cand joc si nu prea am habar de chestii dinastea

Posted

Accesibile meciuri ... Spania - Portugalia si Germania - Italia ... frumoasa finala Portugalia - Italia :D ...

Posted

Frumos meci ... foarte frumos ... Hala Espana ... :) ...

Ma uitam prin minutul 115 ... zici ca aveau baterii Duracell. Romania sau Liga I ... cand se va juca asa "fortzos"? :rofl2:

Posted

spania - italia finala =))

cred ca moare tsu d nervi :)

eu? nu... sunt un om matur insa.. nu ca zic nasoale, dar sper sa-si rupa picioarele in finala asta care o sa fie o mega plictiseala cum au fost toate meciurile acestor 2 vax echipe si sper ca echipa care castiga sa piarda trofeul pe drum.

Posted

spania - italia finala =))

cred ca moare tsu d nervi :)

eu? nu... sunt un om matur insa.. nu ca zic nasoale, dar sper sa-si rupa picioarele in finala asta care o sa fie o mega plictiseala cum au fost toate meciurile acestor 2 vax echipe si sper ca echipa care castiga sa piarda trofeul pe drum.

hai hai :)))

Ma sa stii de la mine ca norocul tine intotdeauna cu campionul ;)

A meritat Italia, corect ? daca erau mai buni Germania dadeau gol.

O sa fie o finala super frumoasa finala latina

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...