Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Mai bine le-ai vedea pe-ale tale. E?ti agasant, stresant, foarte ciudat ?i imprevizibil, tu nu-?i po?i fi prieten nici ?ie, de?i aparent vrei s? mimezi prietenia. Dev, nu-?i fie fric?, nu te d? nimeni jos de pe "c?cat", mai mult decât atât, te sus?in. Un lucru îns?: te-a? sf?tui s? nu m? mai scupi printre din?i, m?car scuip?-m? cinstit, c? ura aia hortyst? nu te-ajut? cu nimic, PUNCT

Cu asta închei întrevederea, c? nu vreau s? lezez ceva ce nu exist? decât în imagina?ia unora, în plus nici nu vreau s? jignesc demnit??i ?i orgolii "istorice".

V? urez succes!

Posted

Fiecare cum poate ... ;) ...

Acuma chiar ma plictisesc ... micutzul doarme ... asa ca am timp sa dau cu paru` pe net :rofl2: ...

Posted

Asa ... spala-l bine pe Tsu ... ca nu te-ai schimbat deloc ... tot mai rau pasesti ...

Frate, sincer, tu ai o problem? cu mine. În orice caz, problemele tale nu m? privesc. Dac? nu în?elegi, nu precepi o glum?, asta e.

@Tsu, te-a sup?rat gluma? V?d c? nenea ?sta se simte jenat. Dac? da, îmi pare r?u. dry.gif

neah.

A castigat germanica

@dev, sly, cut it out -_-

Posted

Asa ... spala-l bine pe Tsu ... ca nu te-ai schimbat deloc ... tot mai rau pasesti ...

Frate, sincer, tu ai o problem? cu mine. În orice caz, problemele tale nu m? privesc. Dac? nu în?elegi, nu precepi o glum?, asta e.

@Tsu, te-a sup?rat gluma? V?d c? nenea ?sta se simte jenat. Dac? da, îmi pare r?u. dry.gif

neah.

A castigat germanica

@dev, sly, cut it out -_-

Anumea am dat pe aici sa-ti vad reactia Tsu cu Germania ;;)

Salut la toata lumea

Posted

ce ma enerveaza oamenii care nu merg la vot si pe urma se plang ca nu e bun X-ulescu

in alta ordine de idei, cand mai fac pauza de la licenta, mai joc cu niste colegi fifa10 si CS,

de cand nu am mai jucat CS am vazut ca intrau unii cu silent aim, cica un cfg modificat cu aim o_O

Posted

la mine in Sibiu era clar ca o sa castige klaus johannis primaria, dar speram la consiliu` judetean sa fie USL, ca m-am saturat de forumul german, prea fac ce vor -_-

Posted

Sincer? Mai bine decat USL ...

Nu mai tine mult coalitia asta ... si apoi vine "show"-ul pe "ciolan"!

La Romvac

La Romvac...

Posted

hello

hai salut

Bai baieti, eu am aflat ca in 2 saptamani dau dizertatia =)) si sunt praf cu ea ^_^ Eh, daca stai zi lumina la munca, e cam greu sa ai timp de altceva

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...