Alexandru Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 n`ziua, nu ne-am mai "vazut" de mult timp. mai jucati mu? #Tsu, esti veteran aici in topic, eu te-as fi facut Profesor MU :)
Tsu_Xing Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 n`ziua, nu ne-am mai "vazut" de mult timp. mai jucati mu? #Tsu, esti veteran aici in topic, eu te-as fi facut Profesor MU :) petrare, n-am timp sa respir, dar timp sa fiu profesor :)) Hai seara
Alexandru Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Noroc, Petric?! Care-i via?a ta? ocupat cu licenta si dupa ce termin vreau sa-mi cumpar diablo 3, ma gandeam sa-l cumpar de pe 15 mai, dar nu cred ca as fi prezentat nimic la licenta ^_^ #si la mine a inceput sa bata vantu` destul de puternic si la cum arata norii cred ca o sa ploua destul de serios
Sly Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Nu te strofoca prea tare cu Diablo III, ai tot timpul s? te plictise?ti. :)
Tsu_Xing Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nu te strofoca prea tare cu Diablo III, ai tot timpul s? te plictise?ti. :) nu e cine stie ce D3, nu? Petrare, haules baules?
Sly Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nu te strofoca prea tare cu Diablo III, ai tot timpul s? te plictise?ti. :) nu e cine stie ce D3, nu? Petrare, haules baules? E fain pân? la un punct, dup? aia începe s?-i scad? AI-ul. @Ce v? mai place shaorma cu de toate.
Sly Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ai nevoie, într-adev?r, nu de Google Translte, ci de altceva. :)
Sly Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nu e vina mea. A? fi dorit s? nu pot purta pantaloni, iar lumea s?-mi fi zis "Piticul". @Apropo, cine ?inea cu Germania?
dev Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Asa ... spala-l bine pe Tsu ... ca nu te-ai schimbat deloc ... tot mai rau pasesti ...
Tsu_Xing Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nu e vina mea. A? fi dorit s? nu pot purta pantaloni, iar lumea s?-mi fi zis "Piticul". @Apropo, cine ?inea cu Germania? eu ^_^ vedem maine ce face germanica
Sly Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Asa ... spala-l bine pe Tsu ... ca nu te-ai schimbat deloc ... tot mai rau pasesti ... Frate, sincer, tu ai o problem? cu mine. În orice caz, problemele tale nu m? privesc. Dac? nu în?elegi, nu precepi o glum?, asta e. @Tsu, te-a sup?rat gluma? V?d c? nenea ?sta se simte jenat. Dac? da, îmi pare r?u.